Θέλετε να σας πω τι μου συνέβη χθες;
θέλετε δε θέλετε θα σας πω γιατί δεν μπορώ να το που κάπου αλλού έτσι κι αλλιώς και θέλω να το μοιραστώ.
Με πλησιάζει στο ξενοδοχείο που δουλέυω (σε ώρα που έκανα διάλειμα) ένας τύπος στα 55, μέτριας εμφάνισης, αλλά με ωραίο στύλ ντύσιμο κτλ, Ρώσος (απ ότι μου είπε αργότρερα).
μου είπε τον αριθμό του δωματίου στο οποίο μένει και μου είπε αν θέλω να πάω το βράδυ όταν σχολάσω και οτι θα βγω πολύ κερδισμένη. Εννοείται δεν είχα να χάσω τίποτα (είχα ειδοποιήσει μια κοπέλα εδώ που δουλεύουμε μαζί που θα είμαι) και πήγα.
Μου ζήτησε να κάτσω. Κάθομαι. Φερνει μια σαμπανια (δεν ξέρω απο σαμπανιες αλλά φαινόταν ακριβή), μου βγάζει τα πέδιλα που φορούσα και μου πλένει τα πόδια με την σαμπάνια. έπειτα άρχισε να μου τα γλείφει. Αργά αργά, το απολάμβανε τρελά. Κάποια στιγμή μου δίνει ένα ποτήρι και μου ζητάει να κατουρίσω μέσα. Εγώ μπροστά του δεν μπορεσα να το κάνω (δεν μου έβγαινε) οποτε του ζήτησα αν θα μπορούσα να πάω στο μπάνιο να το κάνω και είπε ναι. Πήγα, κατούργσα στο ποτήρι (σχεδόν το γέμισα) και του το έδωσα. Εκείνος το ήπιε μονορούφι. Για τέλος μου ζήτησε αν μπορει να χαιδέψει το πουλί του στα πόδια μου μέχρι να χύσει. Είπα ναι και σε δευτερόλεπτα έχυσε. Πήγα πλύθηκα και όταν γύρισα από το μπάνιο μου είχε αφήσει ενα πάκο 50άρικα, εντελώς δυσανάλογα πολλά για ότι κάναμε!
Μου είπε οτι θα τα ξαναούμε σύντομα.
Αυτό.

Τώρα που τα είπα και ξαλάφρωσα πάω να πιάσω δουλειά.