Νέα

Sophia20

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sophia20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (26 μέλη και 61 επισκέπτες)

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
17.207
Πόντοι
4.546
Και μετά λογικά δε σκούντηξε η φίλη σου κατά λάθος και ξύπνησες :coffee:

Σε επόμενο στορυ, τρίο με Τζόρτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, ενώ στην πόρτα περιμένουν έξω Σακίρα, Ριάνα, Μπιγιονσέ και Τζένιφερ Λόπεζ και Τζέισον Μομοα...

OP
OP
Sophia20

Sophia20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2026
Like
4.937
Πόντοι
441
Γράφεις πολλά χωρίς νόημα! Σε ολους μας αρέσει και το παιχνίδι και όχι μόνο να πληρώνουμε μια βίζιτα για μια ώρα! Οταν είσαι πλούσιος θέλοντας και μη, αναγκαστικά όποια γυναίκα έχεις είναι με τα λεφτά σου, είτε της τα δώσεις σε μετρητά για μια ώρα, ειτε την έχεις σαν σύντροφο και της πληρώνεις κάθε μήνα νύχια, μαλλιά, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κλπ! Φαντασιώσεις προφανώς και υπάρχουν πολλές, όπως και υπάρχουν και περιπτώσεις σαν αυτή που ανέφερε η σοφία, αλλά είναι τέρμα σπάνιο, οπως είπες κι εσύ πολύ σωστά, σαν τα σκάνδαλα που ακούμε στις ειδήσεις! Τώρα αν της σοφίας στα 20 της, της έκατσε φάση Ντόναλντ Τραμπ με καμαριέρα, ε τι να πω, έχει ανέβει λεβελ το μπου!!! Ένας απλός άνθρωπος χωρίς πλάτες δύσκολα θα πάει να κάνει κάτι τέτοιο, γιατι στην περίπτωση που σου διαφεύγει, αυτό που περιέγραψε με πολύ γλαφυρό τρόπο η σοφία, είναι σεξουαλικη παρενοχληση κι αν η σοφία το πήγαινε και σωστά, μπορούσε να το πάει και για βιασμό, όπως είχε γίνει με την 17χρονη και τον Σεμεδο του ολυμπιακού! Μόνο που ο Σεμεδο είναι εκατομμυριούχος και είχε και τις πλάτες του Μαρινάκη και εννοείται αθωώθηκε! Αλλο έχω μια φαντασίωση και την εκπληρώνω με την σύντροφο μου ή μια γυναίκα επι πληρωμή με την έγκρισή της κι άλλο λέω σε μια τυχαία να της πιω τα κάτουρα!!!!
Καλέ τι παρενόχληση? Τι βιασμό!! Τι λές;;;; Με τη θέληση μου πήγα και είχα πλήρη συγκατάθεση. Ανα πάσα στιγμή αν ήθελα μπορούσα να σηκώθώ να φύγω, δεν με είχε κελιδωμένη. Γιατί η φαντασία μερικών οργιάζει τόσο (προς τη λάθος κατεύθυνση)! Ευγενέστατος ήταν, κύριος. Ούτε με πίεσε, ούτε με εξέθεσε, ούτε με εκβίασε, ούτε τίποτα. Αν είναι δυνατόν!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.522
Πόντοι
28.246
Σε τι ακριβώς ψάχνετε "λογική"; Ένα φετίχ μπορεί να μετατρέψει την πιο παράλογη πράξη σε μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας για τον ενδιαφερόμενο. Μιλάμε για την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης επιθυμίας, για την οποία ολόκληρη η παγκόσμια ψυχολογική κοινότητα –από τον Φρόιντ μέχρι τους σημερινούς νευροεπιστήμονες– δεν έχει καταφέρει να συμφωνήσει εδώ και έναν αιώνα.

Αλλά ας συμφωνήσουμε ότι η συγκεκριμένη ιστορία δεν είναι κάτι σύνηθες.

Το να επιλέγει κάποιος κοπέλα εκτός χώρου για υπηρεσίες που θα μπορούσε να βρει φθηνότερα και ευκολότερα εντός, είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ φαινόμενο. Η απάντηση δεν βρίσκεται στις υπηρεσίες που θα λάβει, αλλά στην αντρική ματαιοδοξία. Στο παιχνίδι, στην πρόκληση και στην ψευδαίσθηση ότι "νίκησε" κάτι που δεν ήταν εξαρχής στο ράφι.

Στους πλούσιους αυτό είναι ακόμα πιο έντονο. Το να πάρει μια βίζιτα δεν τον συγκινεί, γιατί μπορεί να την έχει απλόχερα. Ο «εκατομμυριούχος» αναζητά το αντίδοτο στην ανία του. Το να καταφέρει να επιβληθεί σε μια υπάλληλο, να την κάνει να ενδώσει σε κάτι «ακραίο», να την αναγκάσει να βγει από τα νερά της, είναι η μόνη "νίκη" που μπορεί πια να του προκαλέσει αδρεναλίνη. Η ικανοποίηση του εγώ του δεν αγοράζεται με "δύο βίζιτες".

Συνεχίστε να μετράτε τον κόσμο με έναν τιμοκατάλογο αν αυτό σας ηρεμεί· η πραγματικότητα των ανθρώπινων φαντασιώσεων, ευτυχώς, δεν ζητάει την άδειά σας για να είναι πιο περίεργη από τη λογική σας.
Τα όσα έγραψες είναι στο 100% με την πραγματικότητα. Άβυσσος τα γούστα που την βρίσκει ο κάθε ένας.

Αλλά όση αλήθεια έχει η ιστορία που είπα εγώ, άλλο τόσο έχει και η ιστορία που είπε η Σοφία. Εκτός αν δεν είναι σεζόν σε νησι και δουλευει κανονική δουλειά που λέμε, αλλά σεζον για πουτανιλίκια στην Μύκονο. (Δικαιωμά της)

Κατερίνα, πες της να έχει το νου της και ότι οι πουτάνες δέκα και το πουτανάκι έντεκα δεν γίνεται. Γιατί κάτι τέτοια, όπως και τέτοιες ιστορίες τις έχουμε ξανά ζήσει σε αυτό το σαητ. Δες εδώ παρόμοια ιστορία και πως απαντάει ο Άγιος (που πήρα μπούσουλα για να κάνω το ανάλογο ποστ στης Σοφίας)

Τη Βερόνικα, υποθέτω σε αντίθεση με όλους τους άλλους, την γνώρισα έξω στην κανονική ζωή. Εννοώ όχι μέσω του σάιτ ή γενικότερα του διαδικτύου. Κάπου έτυχε να βρίσκομαι και απέναντί μου κάθησε ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Την κοίταξα, με κοίταξε και μου χαμογέλασε. Της έπιασα την κουβέντα, ανταποκρίθηκε. Της ζήτησα το τηλέφωνό της, μου το έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν ήξερα ούτε καν πως την λένε μέχρι να πρέπει να καταχωρήσω κάποιο όνομα που να αντιστοιχεί στο τηλέφωνο που μόλις είχα πάρει, οπότε μου είπε "Βερόνικα" για να συμπληρώσει κάπως ντροπαλά "Διαβάζεις καθόλου του μπου.κομ;" Δεν το πολυδιάβαζα τους τελευταίους μήνες, αλλά όποτε και να έμπαινα το θέμα της βρισκόταν πάντα στην επικαιρότητα οπότε δεν γινόταν να μην το προσέξει κανείς.
"Εσύ είσαι λοιπόν η Βερόνικα;" της είπα, "δηλαδή μόλις γνώρισα μια διασημότητα!" Μάλλον της άρεσε, αλλά κάπου φάνηκε πραγματικά να ντρέπεται κάπως.

Βρεθήκαμε δυο μέρες μετά. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, δεν υπάρχει κάτι να προσθέσω. Η κοπέλα είναι πανέμορφη, γλυκιά και πολύ σέξυ και συμμετοχική στο κρεβάτι.
Στην αρχή του αγώνα την άφησα κανένα δεκάλεπτο να έχει αυτή την πρωτοβουλία, υποθέτω πως το πρόγραμμα είναι περίπου καθορισμένο. Πίπα εγώ όρθιος αυτή στα γόνατα και μετά πέρασμα καπότας και καβάλα. Πολύ σωστά κάνει, σκέφτηκα, υπάρχουν αρκετοί που αν δεν πάρει αυτή πρωτοβουλία οι ίδιοι δεν θα πάρουν ποτέ.
Ωστόσο εγώ βαθμιαία πήρα την κατάσταση στα χέρια μου με αποτέλεσμα ένα απίστευτο σεξ, θέλω να πιστεύω και για τους δυο μας, που έληξε μετά από 35-40 λεπτά τελειώνοντας στο στόμα της, μετά από δική της παράκληση (αν όχι απαίτηση) διότι όπως μου είπε εκείνη τη μέρα κανένας δεν της είχε χύσει στο στόμα της και ήθελε πολύ να γευθεί σπέρμα στη γλώσσα της, πράγμα που μάλλον το εννοούσε αν κρίνω από τον τρόπο που με στράγγισε και κόντεψα να λιποθυμήσω. Στο ενδιάμεσο είχε προλάβει η ίδια να χύσει δυο φορές, μάλλον με έκπληξή της όπως κατάλαβα.
Μετά πιάσαμε κουβέντα, σε λίγα λεπτά που είπα περίπου τα πάντα γι' αυτήν, όσα δηλαδή δεν μου είχε ήδη πει τη μέρα που γνωριστήκαμε. Για τη σχολή της, το κολυμβητήριο, που έμενε, που μένει, τους διάφορους μαλάκες νταβάδες που της την πέφτουν για να δουλέψει γι αυτούς ντε και καλά οι αληταράδες!

Σχολιάσαμε λίγο τις απαντήσεις της εδώ και της είπα ότι τις βρήκα πολύ επιθετικές και μήπως θα ήταν καλύτερα να τις απέφευγε, αλλά μου απάντησε πως θα το έκανε αν θεωρούσε πως ήταν από αφέλεια και καλή πρόθεση, αλλά οι περισσότερες ήταν σκόπιμες, από κάποιους που δεν είχε δεχθεί να δει (ή να ξαναδεί) και (ακόμα χειρότερα!) από νικς που κρύβουν πίσω τους νταβάδες γραφείων. Δεν ξέρω αν κάπως υπερβάλει, αλλά κάποιο δίκιο φάνηκε να το έχει.

Συμπερασματικά η κοπέλα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Σίγουρα η κορυφαία από τις γνωστές στο σάιτ, ιδίως μετά την αποχώρηση της άλλης Β. και πιστεύω (της το είπα κι όλας) ότι οι "συνεργασίες" της μάλλον την αδικούν και πρέπει να "αναβαθμισθεί" διότι δεν είναι δυνατόν το 9+ να παίζει στα ίσια με το 7 ή το 6, αλλά δική της επιλογή είναι αυτό.
Επίσης με έκπληξή μου γνώρισα μια 20χρονη που σε τόσο μικρή ηλικία πατάει γερά στα πόδια της, ξέρει τί θέλει και πως θα το πετύχει και "επενδύει" στον εαυτό της μέσω των σπουδών της.

Ακριβή στα 250; Ναι, αλλά το σύνολο είναι "συλλεκτικό" και δικαιολογεί την τιμή. Μικρή, πάρα πολύ όμορφη classy & sexy και πηδιέται σαν μιλφ! Από την Ευα21 είχα να πετύχω τέτοιο συνδυασμό.

Υ.Γ.1 Περιμένω τώρα κάποιο μαλάκα να μου πει πως "Οι πουτάνες δεν χύνουν!" Γιατί άραγε; Τις υποβάλουν σε κάποια "επεξεργασία" πριν ξεκινήσουν τη βίζιτα για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Ασφαλώς και δεν χύνουν με αυτούς που δεν ενδιαφέρονται να τις κάνουν να χύσουν κι οι οποίοι δεν κάνουν ούτε τις γυναίκες ή τις γκόμενές τους (αν έχουν!) να χύνουν!

Υ.Γ.2 Περιμένω επίσης τον γνωστό συγκεκριμένο μοναδικό και ανυπέρβλητο μαλάκα να πει πως ΚΙ ΑΥΤΟ το ποστ είναι στημένο, γιατί οι δουλειές της Βερόνικας δεν πήγαιναν καλά κι είχε κι αυτή ανάγκη προμοταρίσματος και πέτυχε εμένα, τυχαία μάλιστα, για να το κάνω αυτό! Να το διαβάσω κι αυτό να γελάσουμε μαζί, που από ότι που είπε η ίδια προσπαθεί με πολύ κόπο να ξεφορτωθεί τους μαλάκες από την πελατεία της, κάτι σαν τον ίδιο θα εννοούσε.

Υ.Γ. 3 Το βυζί ΦΥΣΙΚΑ και είναι το κανονικό της! Για να πω την αλήθεια στις φωτός κι εγώ είχα μια υποψία διότι παραήταν τέλειο, αλλά τώρα έχει αδυνατίσει λίγο και είναι πια οφθαλμοφανές...

Εντάξει τώρα... :)

Μην γίνεστε προπέτης... :)

Αυτές είναι απλές ρουτίνες. Πράγματα που συμβαίνουν στον καθένα μας καθημέρινα. :)

Π.χ., την τρίτη τα ξημερώματα, με έπιασε μια καούρα στο στομάχι, και λέω: "Δεν πετάγομαι μέχρι το Αυτόφωρο στην Λ. Αλεξάνδρας για κάναν πατσά..." Εκεί που καθόμουν και απολάμβανα τον χοντροκομμένο μου πατσά, πιάνω με την άκρη του οφθαλμού μου μια συμπαθητική ξανθοκάστανη ύπαρξη που καθόταν μόνη της στο απέναντι τραπέζι, να μου κλείνει ζωηρά το μάτι. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, γιατί νόμιζα ότι είχε βγάλει "κριθαράκι". Σε κάποια στιγμή όμως την βλέπω να σηκώνεται από την θέση της και να έρχεται προς το τραπέζι μου.

-"Μπορώ να πάρω το σκορδοστούμπι;", μου λέει ευγενικά.

-"Βεβαίως",της απαντώ, και καθώς κοίταγα τα βυζιά της, την ρωτώ : "Γνωριζόμαστε από κάπου δεσποινίς;"

-"Διαβάζεις καθόλου Bourdela.com;", με ρωτά με την σειρά της.

-"Ευαγγέλιο τό ΄χω κάνει μάνα μου", της αποκρίνομαι.

-"Ειμαι η LΑΝΑ VIP" μου λέει.

-"Τhe Saint!... χαίρω πολύ", της απαντώ, και αμέσως συμπληρώνω : "Μιας και γνωριστήκαμε και από κοντά, πάρε τον πατσά σου και κάτσε να φάμε παρεούλα, για να μην μας πλακώσει η μοναξιά, τρώγοντας ο καθένας μόνος του", όπερ και εγένετο.

Εκεί που καθόμουν αμέριμνος και βούταγα ένα κομμάτι ψωμί στο ζουμί για να παπαριάσει, αίφνης, μου πιάνει το χέρι που καρατούσα την παπάρα , μου το ακουμπά στο τραπέζι, και μου λέει: "Δεν μπορώ άλλο... Κόρωσα... Κάτι ο ιδρώτας στην καράφλα σου... Κάτι οι λαδιές στο πουκάμισο σου... Κάτι η βρώμα στο νυχάκι που αφήνεις στο μικρό σου δάκτυλο... Κάτι ο τρόπος που ρουφάς τον πατσά... Δεν αντέχω άλλο η γυναίκα... Όλη αυτή η υπέρτατη βαρβατίλα με έχει κατακαυλώσει... Πάμε γρήγορα στις τουαλέτες να με σκίσεις, άντρακλά μου".

Για το τι έγινε στις τουαλέτες, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Στην αρχή του αγώνα την άφησα κανένα δεκάλεπτο να έχει αυτή την πρωτοβουλία, υποθέτω πως το πρόγραμμα είναι περίπου καθορισμένο. Πίπα με εμένα όρθιο να πιάνω την αλυσίδα από το καζανάκι και αυτή καθισμένη στη χέστρα. Μετά πέρασμα καπότας και καβάλα με αυτήν να κρατά τώρα την αλυσίδα από το καζανάκι και εχώ να κάθομαι στην χέστρα. Ωστόσο εγώ βαθμιαία πήρα την κατάσταση στα χέρια μου με αποτέλεσμα ένα απίστευτο σεξ, θέλω να πιστεύω και για τους δυο μας, που έληξε μετά από 35-40 λεπτά τελειώνοντας στο στόμα της, μετά από δική της παράκληση (αν όχι απαίτηση) διότι όπως μου είπε δεν είχε προλάβει να τελειώσει τον πατσά της και πείναγε ακόμα. Πράγμα που μάλλον το εννοούσε αν κρίνω από τον τρόπο που με στράγγισε και κόντεψα να λιποθυμήσω. Στο ενδιάμεσο είχε προλάβει η ίδια να χύσει τριανταδύο φορές, μάλλον με έκπληξή της όπως κατάλαβα.

Τα 100 ευρώ που μου ζήτησε στο τέλος μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά συγκριτικά με την τιμή που χρεώνει ένα πατσά το "Αυτόφωρο", είναι απολύτως δικαιολογημένα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.106
Πόντοι
40.655
Τα όσα έγραψες είναι στο 100% με την πραγματικότητα. Άβυσσος τα γούστα που την βρίσκει ο κάθε ένας.

Αλλά όση αλήθεια έχει η ιστορία που είπα εγώ, άλλο τόσο έχει και η ιστορία που είπε η Σοφία. Εκτός αν δεν είναι σεζόν σε νησι και δουλευει κανονική δουλειά που λέμε, αλλά σεζον για πουτανιλίκια στην Μύκονο. (Δικαιωμά της)

Κατερίνα, πες της να έχει το νου της και ότι οι πουτάνες δέκα και το πουτανάκι έντεκα δεν γίνεται. Γιατί κάτι τέτοια, όπως και τέτοιες ιστορίες τις έχουμε ξανά ζήσει σε αυτό το σαητ. Δες εδώ παρόμοια ιστορία και πως απαντάει ο Άγιος (που πήρα μπούσουλα για να κάνω το ανάλογο ποστ στης Σοφίας)

Που το θυμήθηκες αυτό ρε τύπε;

Μέχρι και εγώ το είχα ξεχάσει.

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
3.705
Πόντοι
456
Καλέ τι παρενόχληση? Τι βιασμό!! Τι λές;;;; Με τη θέληση μου πήγα και είχα πλήρη συγκατάθεση. Ανα πάσα στιγμή αν ήθελα μπορούσα να σηκώθώ να φύγω, δεν με είχε κελιδωμένη. Γιατί η φαντασία μερικών οργιάζει τόσο (προς τη λάθος κατεύθυνση)! Ευγενέστατος ήταν, κύριος. Ούτε με πίεσε, ούτε με εξέθεσε, ούτε με εκβίασε, ούτε τίποτα. Αν είναι δυνατόν!
Αυτό όμως δεν το ήξερε πριν στο πει! Αν στο είπε κάποιος τέλος πάντων! Αυτό λέω! Δεν θα πάω εγώ ας πούμε σε ένα σουπερμάρκετ να πω σε μια μουναρα υπάλληλο, βγάζοντας ένα πάκο πενηντάρικα, αν θέλει να πάμε πίσω από τα τυριά και να :zfuck:, γιατί το επόμενο πράγμα που θα ακούσω κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι το ‘’ιού ιού…έχετε το δικαίωμα να μην μιλήσετε χωρίς τον δικηγόρο σας’’…γι αυτό και κανένας δεν πιστεύει το στορι σου!

DisciplineLover

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2026
Like
168
Πόντοι
1
Δεν μας έφτανε το δίδυμο Σοφία- Κατερίνα , τώρα προστέθηκε και η Βερόνικα. Άλλες 10 σελίδες εύκολα. Θα πίνουμε καφέ για μέρες.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.522
Πόντοι
28.246
Δεν μας έφτανε το δίδυμο Σοφία- Κατερίνα , τώρα προστέθηκε και η Βερόνικα. Άλλες 10 σελίδες εύκολα. Θα πίνουμε καφέ για μέρες.
Ξέρεις και την Βερόνικα εσύ; Μέλος λίγων ημερών;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.522
Πόντοι
28.246

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
29
Like
6.755
Πόντοι
1.446
Σε τι ακριβώς ψάχνετε "λογική"; Ένα φετίχ μπορεί να μετατρέψει την πιο παράλογη πράξη σε μια εμπειρία ανεκτίμητης αξίας για τον ενδιαφερόμενο. Μιλάμε για την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης επιθυμίας, για την οποία ολόκληρη η παγκόσμια ψυχολογική κοινότητα –από τον Φρόιντ μέχρι τους σημερινούς νευροεπιστήμονες– δεν έχει καταφέρει να συμφωνήσει εδώ και έναν αιώνα.

Το να επιλέγει κάποιος κοπέλα εκτός χώρου για υπηρεσίες που θα μπορούσε να βρει φθηνότερα και ευκολότερα εντός, είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ φαινόμενο. Η απάντηση δεν βρίσκεται στις υπηρεσίες που θα λάβει, αλλά στην αντρική ματαιοδοξία. Στο παιχνίδι, στην πρόκληση και στην ψευδαίσθηση ότι "νίκησε" κάτι που δεν ήταν εξαρχής στο ράφι.

Στους πλούσιους αυτό είναι ακόμα πιο έντονο. Το να πάρει μια βίζιτα δεν τον συγκινεί, γιατί μπορεί να την έχει απλόχερα. Ο «εκατομμυριούχος» αναζητά το αντίδοτο στην ανία του. Το να καταφέρει να επιβληθεί σε μια υπάλληλο, να την κάνει να ενδώσει σε κάτι «ακραίο», να την αναγκάσει να βγει από τα νερά της, είναι η μόνη "νίκη" που μπορεί πια να του προκαλέσει αδρεναλίνη. Η ικανοποίηση του εγώ του δεν αγοράζεται με "δύο βίζιτες".

Συνεχίστε να μετράτε τον κόσμο με έναν τιμοκατάλογο αν αυτό σας ηρεμεί· η πραγματικότητα των ανθρώπινων φαντασιώσεων, ευτυχώς, δεν ζητάει την άδειά σας για να είναι πιο περίεργη από τη λογική σας.
Συμφωνώ και συμπληρώνω πως η ανθρώπινη επιθυμία σπάνια υπακούει στη λογική. Ίσως αυτό που μας μπερδεύει είναι ότι συχνά προσπαθούμε να εξηγήσουμε με όρους ορθολογισμού κάτι που γεννιέται από το συναίσθημα, τη φαντασία και τις προσωπικές εμπειρίες.
Τελικά, δεν είναι πάντα η ίδια η πράξη που έχει σημασία, αλλά ο συμβολισμός που αποκτά για τον άνθρωπο που τη βιώνει. Για άλλον είναι η αίσθηση της κατάκτησης, για άλλον η απαγόρευση, για άλλον η εμπιστοσύνη ή η παράδοση του ελέγχου. Οι ίδιες πράξεις μπορεί να σημαίνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους.Ίσως γι’ αυτό η επιθυμία παραμένει ένα από τα πιο ανεξερεύνητα κομμάτια της ανθρώπινης φύσης: επειδή δεν υπακούει σε κανόνες, αλλά σε προσωπικές ιστορίες που συχνά ούτε οι ίδιοι μπορούμε να εξηγήσουμε πλήρως.

OP
OP
Sophia20

Sophia20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2026
Like
4.937
Πόντοι
441
Αυτό όμως δεν το ήξερε πριν στο πει! Αν στο είπε κάποιος τέλος πάντων! Αυτό λέω! Δεν θα πάω εγώ ας πούμε σε ένα σουπερμάρκετ να πω σε μια μουναρα υπάλληλο, βγάζοντας ένα πάκο πενηντάρικα, αν θέλει να πάμε πίσω από τα τυριά και να :zfuck:, γιατί το επόμενο πράγμα που θα ακούσω κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι το ‘’ιού ιού…έχετε το δικαίωμα να μην μιλήσετε χωρίς τον δικηγόρο σας’’…γι αυτό και κανένας δεν πιστεύει το στορι σου!
Ας συμφωνήσω μαζί σου ότι οοολο αυτο το έβγαλα απο το μυαλό μου. Ειναι μουφα. Πες μου γιατί το έκανα. Τι λόγο εχω; Μην πεις παλι τω βλακεια για να έχει κίνηση το νημα γιατί 1. Δεν κερδίζω τίποτα απο την κίνηση (μαλλον χάνω...). 2. Αν όντως ηθελα κίνηση θα ανέβαζα μια φώτο, μια καλημέρα, ενα μου λείψατε γαμιαδες μου, κάτι τέτοιο.
Πάρε λοιπόν το χρόνο σου και σκέψου τι ειχα να κερδίσω.
Κι όταν καταλάβεις οτι λες βλακειες και το παραδεχτείς θα σου κανω δωρο ενα έξτρα αν/οταν βρεθούμε

kostas10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
1.163
Πόντοι
206

Με το συμπάθιο κιόλας αλλά ο άνθρωπος κινήθηκε σύμφωνα με την γνωστή παροιμία "με τον παρά μου ..... και την κυρά μου".
Άρα αντιμετώπισε την κοπελιά ως βίζιτα η δε κοπέλα ως βίζιτα λειτούργησε.
Το δε αντίτιμο ήταν αυτό,που θεώρησε ο τυπάς εύλογο.
Ούτε καν διαπραγμάτευση δεν υπήρξε.
Πολύ απλά έκανε αυτό που ήθελε , την στιγμή που το ήθελε με αυτή που ήταν πρόθυμη εκείνη την στιγμή.
Δεν εξετάζω καν αν η ιστορία είναι αληθινή ...

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
3.705
Πόντοι
456
Ας συμφωνήσω μαζί σου ότι οοολο αυτο το έβγαλα απο το μυαλό μου. Ειναι μουφα. Πες μου γιατί το έκανα. Τι λόγο εχω; Μην πεις παλι τω βλακεια για να έχει κίνηση το νημα γιατί 1. Δεν κερδίζω τίποτα απο την κίνηση (μαλλον χάνω...). 2. Αν όντως ηθελα κίνηση θα ανέβαζα μια φώτο, μια καλημέρα, ενα μου λείψατε γαμιαδες μου, κάτι τέτοιο.
Πάρε λοιπόν το χρόνο σου και σκέψου τι ειχα να κερδίσω.
Κι όταν καταλάβεις οτι λες βλακειες και το παραδεχτείς θα σου κανω δωρο ενα έξτρα αν/οταν βρεθούμε
Δεν χρειάζομαι χρόνο, ούτε δώρα, αν ανέβαζες μια φωτογραφία θα σου σχολίαζαν καμιά 10αρια άτομα πωπω τι μουναρα είσαι εσύ, πότε γυρίζεις και τέτοια και μετά τέλος, τώρα έχεις ανοίξει ολόκληρη συζήτηση εδώ, συν ότι αν πετύχαινε το στορι σου, αλλιώς εξάπτει την φαντασία και την καυλα μια ιστορία/περιπέτεια/φαντασίωση και αλλιώς μια απλή φωτογραφία με μαγιό!

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
119.516
Πόντοι
39.911
@Sophia20 άλλη φορά να τα κρατάς και να κάνεις το πιπί σου στην λεκάνη του wc αντί να γεμίζεις ποτήρια :coffee:

Τέτοιο μαδοπούτσι δεν είχε γίνει ούτε τις πρώτες μέρες που έκανες την εμφάνιση σου εδώ :tooth:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.906
Πόντοι
12.756
@Sophia20 άλλη φορά να τα κρατάς και να κάνεις το πιπί σου στην λεκάνη του wc αντί να γεμίζεις ποτήρια :coffee:

Τέτοιο μαδοπούτσι δεν είχε γίνει ούτε τις πρώτες μέρες που έκανες την εμφάνιση σου εδώ :tooth:
:sopase:

PaRty AniMaL

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
36.025
Πόντοι
8.346

Έβγαλες pop corn μαν μου; :coffee:

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
238
Like
62.120
Πόντοι
40.703
Άρα μας επιβεβαι΄ώνεις ότι είσαι Κλωνάρι. Να συστηθούμε; Ζεμπου. Εσύ;
αυτοί οι χαζοκλώνοι έχουν πολύ πλάκα τελικά.
κάποιοι, μπαίνουν για να προσπαθήσουν να καταφέρουν την γκόμενα που τους έριξε πόρτα με το προηγούμενο προφίλ και τελικά καταλήγουν να λένε τις ίδιες μαλακίες που λέγανε και πριν, ένεκα αιώνιας μουνοδουλίασης.
:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom