Zhukov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.187
- Πόντοι
- 446
Γιατι το λες αυτο καλε μου γλιτσα;Άλλος δουλευταρας από εδώ![]()
Γιατι το λες αυτο καλε μου γλιτσα;Άλλος δουλευταρας από εδώ![]()
Για να στείλεις 3κ να πάω διακοπές αγαθε μου φιλεΓιατι το λες αυτο καλε μου γλιτσα;

Δεν διδω ευρω παντωςΓια να στείλεις 3κ να πάω διακοπές αγαθε μου φιλε![]()
Δε σου είπε να δώσεις...να στείλεις σου είπε...Δεν διδω ευρω παντως

Αλητεεεες ολοι σαςΔε σου είπε να δώσεις...να στείλεις σου είπε...![]()
Για όλους εμάς τους βιοπαλαιστές που έχουμε ξυπνήσει από τα αχάραγα για το μεροκάματο, τώρα είναι απόγευμαΤσιμπα εναν θυμο γιατι φωναζεις και με ξυπνησες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερα σε ολα τα φιλαρακια μου![]()

Αλητεεεες ολοι σας
Προβλημα μας, τα παραπονα σας στον ΧατζηδακηΓια όλους εμάς τους βιοπαλαιστές που έχουμε ξυπνήσει από τα αχάραγα για το μεροκάματο, τώρα είναι απόγευμα![]()

Αισχος σας
Και εγώ καλέ φίλε μια έξω είμαι μια μέσα άστα να πάνε ...εξωτερικο χωρο ως επι το πλειστον

Τι θέλετε ωραία μου Κυρία????? Να σας φωνάξω κάποιον όπου ήθελε να σας κάμει μασάζ???Είμαι πολύ ταλαιπωρημενη, κουρασμένη, αυπνη, ζεσταινομαι οπότε κανονίστε...![]()

Γιατί είσαι μαρτυριάρης καλέ μου φίλε...και που να σου πουμε τι εκανε ο @italaki εχθες![]()

η δεσποινις βυζαρου ειναι φιλη μουΓιατί είσαι μαρτυριάρης καλέ μου φίλε...![]()

Εχεις δικιο,δειξε βυζια τωραΕίμαι πολύ ταλαιπωρημενη, κουρασμένη, αυπνη, ζεσταινομαι οπότε κανονίστε...![]()

Μήπως επιδιώκεις να γίνεις φίλος με προνόμια καλέ μου φίλε????η δεσποινις βυζαρου ειναι φιλη μου![]()

εχω σοβαρες σχεσειςΜήπως επιδιώκεις να γίνεις φίλος με προνόμια καλέ μου φίλε????![]()

Είστε σίγουρη ωραία μου Κυρία,, αυτός το ξέρει???Έχουμε χωρίσει![]()
![]()