Βεβαίως...Παραλία κοντά στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας κυρίως και Επανομή Θεσσαλονίκης. Είναι κανείς εδώ που κάνει γυμνισμό στις δύο αυτές παραλίες κύριοι ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυμνισμό κάνετε;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Nikosnorth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2021
- Like
- 1.269
- Πόντοι
- 201
Καμία παραλία κοντά Γύθειο έχουμε?
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 155
- Like
- 3.586
- Πόντοι
- 7.625
ΒαθύΚαμία παραλία κοντά Γύθειο έχουμε?
Nikosnorth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2021
- Like
- 1.269
- Πόντοι
- 201
Από ποια πλευρά?
Thorikto199
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κάποιος να μου πει για Λάρισα πάνε τώρα υπάρχει κάτι?
toumpoukos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Στην αττική όποιος ξέρει να μας πει που θα βρούμε παραλία γυμνιστών
Διαγραμμένο μέλος 270002
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2026
- Like
- 318
- Πόντοι
- 20
Εχω κάνει και θα ήθελα πολύ να κάνω και με την γυναίκα μου
Ποταμο ΕπανωμηςΒεβαίως...
Δεν έχουμε κάνει, αλλά όσες φορές έχει να κάνει η γυναίκα μου topless είναι πολύ καυλωτικο. Πέρσι στη Σαλαμίνα βρήκαμε ένα ζευγάρι που η κοπέλα ήταν topless (ωραίο γκομενακι) και ένιωσε άνετα και τα έβγαλε και η δική μου. Έπρεπε να πούμε ένα γειά.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 155
- Like
- 3.586
- Πόντοι
- 7.625
Την 10ετία του 90 στα Κυκλαδονήσια δεν φορούσε καμία το top ...αν λέγαμε ένα γειά στην καθεμία θα βράδιαζεΔεν έχουμε κάνει, αλλά όσες φορές έχει να κάνει η γυναίκα μου topless είναι πολύ καυλωτικο. Πέρσι στη Σαλαμίνα βρήκαμε ένα ζευγάρι που η κοπέλα ήταν topless (ωραίο γκομενακι) και ένιωσε άνετα και τα έβγαλε και η δική μου. Έπρεπε να πούμε ένα γειά.
George_Yamaha
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2023
- Like
- 346
- Πόντοι
- 20
Καμία παραλία κοντά στην Πρέβεζα για ζευγάρι?
Alekos400
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2017
- Like
- 145
- Πόντοι
- 0
Καπε στο ΣουνιοΣτην αττική όποιος ξέρει να μας πει που θα βρούμε παραλία γυμνιστών
Αγ Νικόλαο Ανάβυσσο
Λιμανάκια
Χαμολια εχει διάφορες
Για εμένα το καπε είναι η καλύτερη
toumpoukos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Το βάζω στο πρόγραμμα ήδηΚαπε στο Σουνιο
Αγ Νικόλαο Ανάβυσσο
Λιμανάκια
Χαμολια εχει διάφορες
Για εμένα το καπε είναι η καλύτερη
Καλαμίτσι έχει , Καβουρότρυπες υπό συνθήκες αλλά έχει φορτώσει πολύ κόσμο εδώ και 10 χρόνια οπότε καμία σχέση με δεκαετίες 80-90 , Δίπλα από την Τριστινίκα έχει μια μικρή που κάνουν . Για κεντρική Μακεδονία θα έλεγα πριν τα Λουτρά Ελευθερών στη Καβάλα είναι η πιο αξιόλογη παραλία απο πολλές απόψεις. Πιερία δεν έχω καθόλου εικόνα αν αξίζει κάτι για γυμνισμό. Επίσης στον Ποταμό Επανομής όπως πας για ναυάγιο έχει κάτι αμμόλοφους ένα κομμάτι μικρό για γυμνιστές αλλά μιλάμε για μια ενιαία παραλία η οποία έχει συνεχή περατζάδα από λουόμενους οικογένειες παιδιά κλπ εννοώ κανονικά με μαγιό και για εμένα αν και πήγαινα κάποιες φορές πιο παλιά , πλέον δεν Μ αρέσει ιδιαίτερα εκεί . Αναλόγως φυσικά την περίοδο στην Επανομή. Όταν είναι ήσυχα με λίγο κόσμο είναι όμορφαΓνωρίζει κανείς Γυμνισμό για Χαλκιδική;
Joker9999
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2026
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Nase kala!!Καλαμίτσι έχει , Καβουρότρυπες υπό συνθήκες αλλά έχει φορτώσει πολύ κόσμο εδώ και 10 χρόνια οπότε καμία σχέση με δεκαετίες 80-90 , Δίπλα από την Τριστινίκα έχει μια μικρή που κάνουν . Για κεντρική Μακεδονία θα έλεγα πριν τα Λουτρά Ελευθερών στη Καβάλα είναι η πιο αξιόλογη παραλία απο πολλές απόψεις. Πιερία δεν έχω καθόλου εικόνα αν αξίζει κάτι για γυμνισμό. Επίσης στον Ποταμό Επανομής όπως πας για ναυάγιο έχει κάτι αμμόλοφους ένα κομμάτι μικρό για γυμνιστές αλλά μιλάμε για μια ενιαία παραλία η οποία έχει συνεχή περατζάδα από λουόμενους οικογένειες παιδιά κλπ εννοώ κανονικά με μαγιό και για εμένα αν και πήγαινα κάποιες φορές πιο παλιά , πλέον δεν Μ αρέσει ιδιαίτερα εκεί . Αναλόγως φυσικά την περίοδο στην Επανομή. Όταν είναι ήσυχα με λίγο κόσμο είναι όμορφα
medical_mystique
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2024
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Αγαπημένη καλοκαιρινή καυλωτική συνήθεια με τη σύζυγο! Η καλύτερη φάση ήταν σε μια παραλία στη Σύρο που πας μόνο με βάρκα και δεν μπορούμε με τίποτα να θυμηθούμε πως λεγόταν. Αράξαμε με δυο κορίτσια που βρήκαμε εκεί (η μία πολύ αδύνατη, η άλλη παχουλούλα) μέχρι το άλλο πρωί. Σε πιο πολυσύχναστες παραλίες γυμνιστών, αράζουμε και παίζουμε "βαθμολογίες", δηλαδή αξιολογούμε κώλους, βυζιά, μουνάκια και πούτσους με άριστα το 10. Happy days. 
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 233
- Εμφανίσεις
- 78K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 85