Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλληλη για ζευγαρια?

• ναι

Ψήφοι: 143 76,9%
  • οχι

Ψήφοι: 43 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    186

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.479
Πόντοι
456
Παραλία κοντά στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας κυρίως και Επανομή Θεσσαλονίκης. Είναι κανείς εδώ που κάνει γυμνισμό στις δύο αυτές παραλίες κύριοι ;
Βεβαίως...

Nikosnorth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Like
1.269
Πόντοι
201
Καμία παραλία κοντά Γύθειο έχουμε?

Thorikto199

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα κάποιος να μου πει για Λάρισα πάνε τώρα υπάρχει κάτι?

toumpoukos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2026
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Στην αττική όποιος ξέρει να μας πει που θα βρούμε παραλία γυμνιστών

Shohei

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2026
Like
8
Πόντοι
0
Δεν έχουμε κάνει, αλλά όσες φορές έχει να κάνει η γυναίκα μου topless είναι πολύ καυλωτικο. Πέρσι στη Σαλαμίνα βρήκαμε ένα ζευγάρι που η κοπέλα ήταν topless (ωραίο γκομενακι) και ένιωσε άνετα και τα έβγαλε και η δική μου. Έπρεπε να πούμε ένα γειά.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
155
Like
3.586
Πόντοι
7.625
Δεν έχουμε κάνει, αλλά όσες φορές έχει να κάνει η γυναίκα μου topless είναι πολύ καυλωτικο. Πέρσι στη Σαλαμίνα βρήκαμε ένα ζευγάρι που η κοπέλα ήταν topless (ωραίο γκομενακι) και ένιωσε άνετα και τα έβγαλε και η δική μου. Έπρεπε να πούμε ένα γειά.
Την 10ετία του 90 στα Κυκλαδονήσια δεν φορούσε καμία το top ...αν λέγαμε ένα γειά στην καθεμία θα βράδιαζε

Joker9999

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2026
Like
23
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς Γυμνισμό για Χαλκιδική;

Alekos400

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2017
Like
145
Πόντοι
0
Στην αττική όποιος ξέρει να μας πει που θα βρούμε παραλία γυμνιστών
Καπε στο Σουνιο
Αγ Νικόλαο Ανάβυσσο
Λιμανάκια
Χαμολια εχει διάφορες
Για εμένα το καπε είναι η καλύτερη

Alekos400

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2017
Like
145
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς παραλία κοντά στην Αιδηψό;

toumpoukos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2026
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0

Rene1990

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2026
Like
556
Πόντοι
81
Γνωρίζει κανείς Γυμνισμό για Χαλκιδική;
Καλαμίτσι έχει , Καβουρότρυπες υπό συνθήκες αλλά έχει φορτώσει πολύ κόσμο εδώ και 10 χρόνια οπότε καμία σχέση με δεκαετίες 80-90 , Δίπλα από την Τριστινίκα έχει μια μικρή που κάνουν . Για κεντρική Μακεδονία θα έλεγα πριν τα Λουτρά Ελευθερών στη Καβάλα είναι η πιο αξιόλογη παραλία απο πολλές απόψεις. Πιερία δεν έχω καθόλου εικόνα αν αξίζει κάτι για γυμνισμό. Επίσης στον Ποταμό Επανομής όπως πας για ναυάγιο έχει κάτι αμμόλοφους ένα κομμάτι μικρό για γυμνιστές αλλά μιλάμε για μια ενιαία παραλία η οποία έχει συνεχή περατζάδα από λουόμενους οικογένειες παιδιά κλπ εννοώ κανονικά με μαγιό και για εμένα αν και πήγαινα κάποιες φορές πιο παλιά , πλέον δεν Μ αρέσει ιδιαίτερα εκεί . Αναλόγως φυσικά την περίοδο στην Επανομή. Όταν είναι ήσυχα με λίγο κόσμο είναι όμορφα

Joker9999

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2026
Like
23
Πόντοι
0
Καλαμίτσι έχει , Καβουρότρυπες υπό συνθήκες αλλά έχει φορτώσει πολύ κόσμο εδώ και 10 χρόνια οπότε καμία σχέση με δεκαετίες 80-90 , Δίπλα από την Τριστινίκα έχει μια μικρή που κάνουν . Για κεντρική Μακεδονία θα έλεγα πριν τα Λουτρά Ελευθερών στη Καβάλα είναι η πιο αξιόλογη παραλία απο πολλές απόψεις. Πιερία δεν έχω καθόλου εικόνα αν αξίζει κάτι για γυμνισμό. Επίσης στον Ποταμό Επανομής όπως πας για ναυάγιο έχει κάτι αμμόλοφους ένα κομμάτι μικρό για γυμνιστές αλλά μιλάμε για μια ενιαία παραλία η οποία έχει συνεχή περατζάδα από λουόμενους οικογένειες παιδιά κλπ εννοώ κανονικά με μαγιό και για εμένα αν και πήγαινα κάποιες φορές πιο παλιά , πλέον δεν Μ αρέσει ιδιαίτερα εκεί . Αναλόγως φυσικά την περίοδο στην Επανομή. Όταν είναι ήσυχα με λίγο κόσμο είναι όμορφα
Nase kala!!

harismw

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
105
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στην παραλία γυμνιστών στην Κατερίνη πέρα από την θάλασσα χάλια σαν βαλτός καφέ είχε μόνο γέρους και 2 γριές λες και πας στα ΚΑΠΗ ή πιο χάλια παραλία που έχω δει

medical_mystique

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
43
Πόντοι
0
Αγαπημένη καλοκαιρινή καυλωτική συνήθεια με τη σύζυγο! Η καλύτερη φάση ήταν σε μια παραλία στη Σύρο που πας μόνο με βάρκα και δεν μπορούμε με τίποτα να θυμηθούμε πως λεγόταν. Αράξαμε με δυο κορίτσια που βρήκαμε εκεί (η μία πολύ αδύνατη, η άλλη παχουλούλα) μέχρι το άλλο πρωί. Σε πιο πολυσύχναστες παραλίες γυμνιστών, αράζουμε και παίζουμε "βαθμολογίες", δηλαδή αξιολογούμε κώλους, βυζιά, μουνάκια και πούτσους με άριστα το 10. Happy days. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom