Καλημέρα,υπάρχουν πιθανότητες μεγάλες να φύγω Τετάρτη,για αυτό σήμερα ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ! Σας περιμένω
Καλημέρα,υπάρχουν πιθανότητες μεγάλες να φύγω Τετάρτη,για αυτό σήμερα ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ! Σας περιμένω
Ωραίο ακούγεται,αλλά αμα δεν έχω κανέναν εκει; Σίγουρα ομως ολο και κάπου αλλου θα παωΔεν χάνεις τίποτα να περάσεις μερικές μέρες και από την Κρήτη τώρα στις διακοπές! Θα το θέλαμε πολλοί!![]()
Έχεις εμένα βρε!Ωραίο ακούγεται,αλλά αμα δεν έχω κανέναν εκει; Σίγουρα ομως ολο και κάπου αλλου θα παω
Τωρα γ ένα άτομο για μίας ωρας ραντεβού,δεν με συμφέρει τόσο μακριά να πάωΈχεις εμένα βρε!![]()
μονο να σου χαιδευει , να σου φιλαει τιs βυζαρεs την ωρα του σεξΧαχαχα την αγαπώ την εκτιμώ,αλλά οχι,δεν κάνω τέτοιου είδους @Ελενα110 ακούς; Μας ζητάνε
Τελειώνει εδώ αυτή η συζήτηση,απ τη στιγμή π είπα οχι,δεν συνεχίζεις. Στη σκέψη σου κάντο ομως ελευθερα εικόνα,και αλλου να πας να κάνεις καυλάντα ,οχι σε μένα αυτά. Αντε,πολύ σαλιάρης μου φαίνεσαιμονο να σου χαιδευει , να σου φιλαει τιs βυζαρεs την ωρα του σεξ
Κ εγώ το έχω σκεφτεί αυτό τύπε μου αλλά η κοπέλα έχει πει ότι δεν κάνει τέτοια , δε ξέρω βέβαια αν η έκανα κάνει με κάποια άλλη αν της προτείνεις . Την αγγελική θα την χαρείς σόλο !!μονο να σου χαιδευει , να σου φιλαει τιs βυζαρεs την ωρα του σεξ
Μόνη να με χαρείτε οσο θέλετε. Δυστυχώς πολλά ζητάτε. Αν ήθελα κάτι τέτοιο,το πιο εύκολο θα ήταν να το πραγματοποιήσω απ αυτό το σαιτ,οπότε.....Κ εγώ το έχω σκεφτεί αυτό τύπε μου αλλά η κοπέλα έχει πει ότι δεν κάνει τέτοια , δε ξέρω βέβαια αν η έκανα κάνει με κάποια άλλη αν της προτείνεις . Την αγγελική θα την χαρείς σόλο !!
Αγγελικουλα ουτε με 2 αγορια τριαδα ?Μόνη να με χαρείτε οσο θέλετε. Δυστυχώς πολλά ζητάτε. Αν ήθελα κάτι τέτοιο,το πιο εύκολο θα ήταν να το πραγματοποιήσω απ αυτό το σαιτ,οπότε.....
Αυτο στην προσωπική μου ζωη ναι,εδω όχι,δηλαδή οσοι δεν με ξέρουν μέσα απ το σαιτ θα το ζήσουν αυτό. Ζητω την κατανόησή σας παιδιά,και στο οτι εγώ θα καθορισω το τι θα προσφέρωΑγγελικουλα ουτε με 2 αγορια τριαδα ?
σωστα..τα λεςΑυτο στην προσωπική μου ζωη ναι,εδω όχι. Ζητω την κατανόησή σας παιδιά,και στο οτι εγώ θα καθορισω το τι θα προσφέρω
Όλο το Ηράκλειο θα πάρεις βρε!Τωρα γ ένα άτομο για μίας ωρας ραντεβού,δεν με συμφέρει τόσο μακριά να πάω
το ξέρω ότι μας ζητάνε για διπλό!Χαχαχα την αγαπώ την εκτιμώ,αλλά οχι,δεν κάνω τέτοιου είδους @Ελενα110 ακούς; Μας ζητάνε
Και να κάναμε ακομα κάτι μαζί,να μην τους ενοιαζε. Δεν θα τους αφορούσε,δικό μας θέμα θα ήταν αυτό,σιγά που θα δίναμε και λογαριασμό. Ας ασχοληθούν με κάτι αλλο,και όχι μαζί μαςτο ξέρω ότι μας ζητάνε για διπλό!
Αφησέ τους να κάνουν όνειρα ......τζάμπα είναι τα όνειρα ....
Και εγώ σε συμπαθω πάρα πάρα πολύ!
Είσαι ένα δροσερό όμορφο κορίτσι που δεν διστάζεις να πεις την άποψή σου !
Αυθόρμητη και ευγενική !
Όμορφα να περάσεις στις διακοπές σου γλυκιά μου !
![]()
Ντυμένη εδω δεν θα με δειτε,τα έχω μοιράσει,στα σοσιαλ ντυμένη,εδώ χωρίς τίποτα ,και στην καλύτερη με εσώρουχαΑγγελική μου ανέβασε και καμία φωτό ντυμένη με το outfit όταν πηγαίνεις στο δωμάτιο να δούμε στυλ ρε μωράκι
Πολλές φορές αυτό διεγείρει περισσότερο από το γυμνό ρε καβλιαρα
ΣεβαστόΝτυμένη εδω δεν θα με δειτε,τα έχω μοιράσει,στα σοσιαλ ντυμένη,εδώ χωρίς τίποτα ,και στην καλύτερη με εσώρουχα![]()