Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.114
- Πόντοι
- 28.246
Και εσένα τι σε νοιάζει;Γιατί αμάξι θα αγοράσεις?
Αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες
Αν ήθελες θα την είχες παντρευτεί αλλά παίζεις μου φαίνεται
Και εσένα τι σε νοιάζει;Γιατί αμάξι θα αγοράσεις?
Αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες
Αν ήθελες θα την είχες παντρευτεί αλλά παίζεις μου φαίνεται
Έμαθα ότι εδώ μοιράζουν λεφτά και πλούσια δώρα![]()
Η κανουλα είναι ακόμα ανοιχτή. Πόσα θες;Έμαθα ότι εδώ μοιράζουν λεφτά και πλούσια δώρα![]()
2500Η κανουλα είναι ακόμα ανοιχτή. Πόσα θες;
Ρε δε πας στο διάολο. Δεν δίνω σε εσένα.
Ας βολεψουμε τον φίλο @athinaios44 που επείγεται και ότι περισσέψει..δανεικά όμωςΗ κανουλα είναι ακόμα ανοιχτή. Πόσα θες;

Φαίνονται έγκυρες οι πηγές σου!Έμαθα ότι εδώ μοιράζουν λεφτά και πλούσια δώρα![]()

τοσο εβγαλε ο αλγοριθμος για σενα ΤΟΣΑ θα μου δωσειςΡε δε πας στο διάολο. Δεν δίνω σε εσένα.
Δεν έχει. Για να μάθεις πατάς θυμους.Ας βολεψουμε τον φίλο @athinaios44 που επείγεται και ότι περισσέψει..δανεικά όμως![]()
Ο αλγόριθμος λέει μήπως και πότε θα φάμε σε τούτα τα μέρη εκείνο το μεζέ και να πιούμε και το κρασί; Ή θα βγάλουμε ολόκληρο το καλοκαίρι;τοσο εβγαλε ο αλγοριθμος για σενα ΤΟΣΑ θα μου δωσεις
ρε συ δεν εχω ερθει ακομα στην τελικη ευθεια ειμαι τρεχω καθε μεραΟ αλγόριθμος λέει μήπως και πότε θα φάμε σε τούτα τα μέρη εκείνο το μεζέ και να πιούμε και το κρασί; Ή θα βγάλουμε ολόκληρο το καλοκαίρι;
Καταλάβα. Καλό φθινόπωρο του 2028.ρε συ δεν εχω ερθει ακομα στην τελικη ευθεια ειμαι τρεχω καθε μερα
οχι θα παμε στα μεζεδιλικια εκει εχει πολλα και κρητικο στεκι εχω ενημερωθει εκανα και περατζαδα ειμαι τελικη ευθεια σου λεω γαμω τα μαστορια και τα αρχιδια τουςΚαταλάβα. Καλό φθινόπωρο του 2028.
Είναι πλέον αργά. Έχω θυμώσει.Τον παίρνω πίσω![]()
![]()
Οχι ρε πουστη μου έβαλε τα μεγάλα μέσα.
Οχι ρε πουστη μου έβαλε τα μεγάλα μέσα.
Εντάξει σταματα. Πόσα θέλεις;