Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.992
- Πόντοι
- 6.256
διαλέγω τι θα παραγγείλω είμαι σε αδιέξοδοαργεις να απαντησεις ομως![]()
διαλέγω τι θα παραγγείλω είμαι σε αδιέξοδοαργεις να απαντησεις ομως![]()
παρε σκεπαστη με κοτοπουλο,σιζαρς,γλυκο,ζιροδιαλέγω τι θα παραγγείλω είμαι σε αδιέξοδο
παχαίνει η ζίρο δε ξέρωπαρε σκεπαστη με κοτοπουλο,σιζαρς,γλυκο,ζιρο

ενημερωσε τι θα παραγγειλεις ΤΕΛΙΚΑ με εχει φαει η αγωνιαπαχαίνει η ζίρο δε ξέρω![]()
η ζωή είναι πολύ απλή ,Οι περισσότεροι ελληνες μεγαλωναμε με το μοτιβο φτιαχνουμε προσωπικότητα και οταν προσφερουμε θα λαβουμε ...και ειδικα για τα υλικα αγαθα ξεκιναγαμε με κατι μικρο και οσο μεγαλωναμε θα ανέβαινε και ο πήχης για τις προσδοκιες ...
αυτοι το παιδι τους να εχει μια βιτρινα ωστε να τους πει το παιδι μπραβο εισαι καλος και ο μηνας εχει 9
και αφου πλεον ειναι περισσότεροι βλεπουμε και τα αποτελεσματα ΒΑΒΕΛ ..
τα πολιτικα καθαρματα μια χαρα τα μαγειρεύουν ολα![]()

Τότε είχαμε κ πασοκικο λιπος για να αντέξουμε μνημόνιαΤο έχω ξαναγράψει η νδ εδώ και 7 χρόνια αύξησε τη ψαλίδα μετάξι φτωχών πλούσιων
Αυτό δεν θεωρείται επιτυχία για μια κυβέρνηση αλλά αποτυχία και λόγος για παραίτηση.
Όσο για την οικονομία κλπ που λέτε κάποιοι το χρέος τώρα που όλα πάνε καλά είναι μεγαλύτερο από το 2010 που μπήκαμε στο δντ και στην εποπτεία των μνημονιων
Αν ήταν ακόμα σοιμπλε νταισελμπλουμ λαγκαρντ στα ποστα και δεν υπήρχαν αλλά προβλήματα στην Ευρώπη ακόμα μνημόνια περαιτέρω θα είχαμε
Ο λόγος που σταμάτησε η Ελλάδα να είναι στο προσκήνιο είναι καθαρά ψυχολογικος
Αρχικά έφυγε μια αριστερή κυβέρνηση που δεν ήθελαν στη Δύση ήρθε ο κουλης το πιστό σκυλί και μετά ήρθε πανδημία και ρωσοουκρανικος πόλεμος οπότε το επίκεντρο έφυγε από τη λιτότητα και το στρίμωγμα των χρέους των κακών χωρών
Θέλω να πω οι συγκυρίες άλλαξαν την επικαιρότητα και όχι τα γεγονότα.
Τώρα είμαστε σε χειρότερη μοίρα από το 2010 που μπήκαμε στην εποπτεια
δεν λεω είναι κάτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ και δεν θέλω να γίνω στόχοςενημερωσε τι θα παραγγειλεις ΤΕΛΙΚΑ με εχει φαει η αγωνια
πες το οι 2 μας ειμαστεδεν λεω είναι κάτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ και δεν θέλω να γίνω στόχος
η ελληνίδα έβαλε κ μπούργκα ? δε κολλάει η φάσηε μανα ελληνιδα πατερα αραβα φιλε-απατρι

και ομως φιλε οπως στα λεω ειναιη ελληνίδα έβαλε κ μπούργκα ? δε κολλάει η φάση
να ήταν με κανά κογκολέζο θα το πίστευα , με μικροψώλη άραβα αποκλείεται![]()
παράγγειλα καφέ και μαζί πήρα και τορτίγια γιατί με φαγητό θα με έπιανε ύπνος και έχω πολλά να κάνωπες το οι 2 μας ειμαστε

ε ναί ... ο λαός δε ξεχνά τι σημαίνει δεξιάΑπό εποχής Σημίτη τους θυμάμαι με τα προγράμματα ενσωμάτωσης των λαθραίων και σε σταθμούς,ΜΚΟ, Δήμους κλπ.ήδη τους βόλευε το σύστημα και πριν καν γίνουν εξουσία.
εννοείται είμαστε ομορφότεροι οι Έλληνες αν και με την καλοπέραση που ζούμε, σε πολλούς έχει χαλάσει το σώμαΓιατί οι Έλληνες είναι καλύτεροι???
Τότε οι Σουηδοί οι Γερμανοί έπρεπε να μας είχαν του κλωτσου και του μπατσου επειδή ο μέσος ελλην είναι μελαχροινος Κόντος καραφλός και μαλλιαρος στο σωμα
Για πήγαινε ζήσε στην λετονία και στην σλοβακία και πες μουΗ οικονομικη κριση ειχε αντικτυπο καναδυο χρονια στις κανονικες χωρες
Τα τελευταια 15 χρονια κυβερναει η ΝΔ με ενα διαλειμα απο συριζα και βρεθηκαμε στον πατο
Δεν γινεται να τα παει καποιος χειροτερα
Εχω ζησει στην Λετονια, παραλιγο να γινω σωγαμπρος. Ετη φωτος μπροστα απο εμας, σε μισθους, ασφαλιση, λαθρομεταναστες, ΜΜΜ, καθαριοτητα, τιμες σ/μ, καυσιμων κλπΓια πήγαινε ζήσε στην λετονία και στην σλοβακία και πες μου
Δεν ειναι μεσος ορος ενας καθηγητης σχολειου?Σου ξαναείπα, μάλλον έχεις καιρό να έρθεις Ελλάδα να δεις τα αυτοκίνητα και επίσης δεν ξέρω που είδες ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σαράβαλων 20ετιας, μάλλον σε καμία εργατική συνοικία αλβανωπακιστανων, κυρίως.
Όσο για το φίλο σου, αν δεν είναι απ αυτούς που δε βγάζουν αλλά 1500-2000 από μαύρα ιδιαίτερα σίγουρα είναι η μειοψηφία.
Εγώ σου έγραψα για τον ΜΕΣΟ Έλληνα, ούτε για τους πλεμπαιους σαν τον Λακη ούτε για την ελίτ.
2 μπύρες μια πατάτες και 3 καλαμάκια γρήγορα μην πέσει φαπαΟλιγοωρο διαλλειμα![]()
Όχι φίλε να είμαστε αντικειμενικοι,ο Έλληνας με τον Τούρκο είναι ουνά φάτσα ουνά ράτσα.εννοείται είμαστε ομορφότεροι οι Έλληνες αν και με την καλοπέραση που ζούμε, σε πολλούς έχει χαλάσει το σώμα
Πολύ μάσα , αλκοόλια , ξενύχτια, διασκέδαση ,όλα αυτά έχουν κόστος στο σώμα ειδικά αν δεν γυμνάζεται κάποιος
Δείξε σφραγίδα για να σε πιστεψωΕχω ζησει στην Λετονια, παραλιγο να γινω σωγαμπρος. Ετη φωτος μπροστα απο εμας, σε μισθους, ασφαλιση, λαθρομεταναστες, ΜΜΜ, καθαριοτητα, τιμες σ/μ, καυσιμων κλπ
Τι ακριβως θες να πεις?
ξερεις τι δεν εχουν στην λετονια που εχουμε εμείς??Εχω ζησει στην Λετονια, παραλιγο να γινω σωγαμπρος. Ετη φωτος μπροστα απο εμας, σε μισθους, ασφαλιση, λαθρομεταναστες, ΜΜΜ, καθαριοτητα, τιμες σ/μ, καυσιμων κλπ
Τι ακριβως θες να πεις?