Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 227 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    419

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.012
Πόντοι
9.931
Οι περισσότεροι ελληνες μεγαλωναμε με το μοτιβο φτιαχνουμε προσωπικότητα και οταν προσφερουμε θα λαβουμε ...και ειδικα για τα υλικα αγαθα ξεκιναγαμε με κατι μικρο και οσο μεγαλωναμε θα ανέβαινε και ο πήχης για τις προσδοκιες ...

αυτοι το παιδι τους να εχει μια βιτρινα ωστε να τους πει το παιδι μπραβο εισαι καλος και ο μηνας εχει 9
και αφου πλεον ειναι περισσότεροι βλεπουμε και τα αποτελεσματα ΒΑΒΕΛ ..
τα πολιτικα καθαρματα μια χαρα τα μαγειρεύουν ολα :coffee:
η ζωή είναι πολύ απλή ,
αν δεν έχεις ,χτίζεις πετραδάκι πετραδάκι
Αν έχεις ,κοιτάς να έχεις κάτι παραπάνω , δηλαδή εργάζεσαι παραπάνω
Όποια κι αν η κατάσταση σου ,ποτέ δεν απλώνεσαι εκεί που δεν φτάνουν τα πόδια σου
και ποτέ δεν ζηλεύεις αυτόν που έχει τα παραπάνω από σένα
Διότι αν ζηλεύεις κ φθονείς , βρίσκεσαι σε φαύλο κύκλο
Τότε, ό,τι και αν σου χαρίσουν δεν θα σε ικανοποιεί , θα θες να γίνεις ο πιό χλιδάτος από όλους
και θα σκούζεις "φάτε τους πλούσιους" :2funny:

Οτιδήποτε άλλο πέραν των παραπάνω ,οδηγεί σε μπλεξίματα καταστροφικά

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.701
Πόντοι
48.917
Το έχω ξαναγράψει η νδ εδώ και 7 χρόνια αύξησε τη ψαλίδα μετάξι φτωχών πλούσιων
Αυτό δεν θεωρείται επιτυχία για μια κυβέρνηση αλλά αποτυχία και λόγος για παραίτηση.
Όσο για την οικονομία κλπ που λέτε κάποιοι το χρέος τώρα που όλα πάνε καλά είναι μεγαλύτερο από το 2010 που μπήκαμε στο δντ και στην εποπτεία των μνημονιων
Αν ήταν ακόμα σοιμπλε νταισελμπλουμ λαγκαρντ στα ποστα και δεν υπήρχαν αλλά προβλήματα στην Ευρώπη ακόμα μνημόνια περαιτέρω θα είχαμε
Ο λόγος που σταμάτησε η Ελλάδα να είναι στο προσκήνιο είναι καθαρά ψυχολογικος
Αρχικά έφυγε μια αριστερή κυβέρνηση που δεν ήθελαν στη Δύση ήρθε ο κουλης το πιστό σκυλί και μετά ήρθε πανδημία και ρωσοουκρανικος πόλεμος οπότε το επίκεντρο έφυγε από τη λιτότητα και το στρίμωγμα των χρέους των κακών χωρών
Θέλω να πω οι συγκυρίες άλλαξαν την επικαιρότητα και όχι τα γεγονότα.
Τώρα είμαστε σε χειρότερη μοίρα από το 2010 που μπήκαμε στην εποπτεια
Τότε είχαμε κ πασοκικο λιπος για να αντέξουμε μνημόνια
Τώρα είμαστε πανί με πανί
Ευτυχώς που υπάρχει κ ίντερνετ με 20 ευρω το μήνα και το μπου κομ κ ασχολείται ο Έλληνας αφού γκολφ κ διακοπές μονο στα ονειρα του

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.012
Πόντοι
9.931

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.168
Πόντοι
16.631
η ελληνίδα έβαλε κ μπούργκα ? δε κολλάει η φάση :2funny:
να ήταν με κανά κογκολέζο θα το πίστευα , με μικροψώλη άραβα αποκλείεται :2funny:
και ομως φιλε οπως στα λεω ειναι

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.012
Πόντοι
9.931
Από εποχής Σημίτη τους θυμάμαι με τα προγράμματα ενσωμάτωσης των λαθραίων και σε σταθμούς,ΜΚΟ, Δήμους κλπ.ήδη τους βόλευε το σύστημα και πριν καν γίνουν εξουσία.
ε ναί ... ο λαός δε ξεχνά τι σημαίνει δεξιά :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.012
Πόντοι
9.931
Γιατί οι Έλληνες είναι καλύτεροι???
Τότε οι Σουηδοί οι Γερμανοί έπρεπε να μας είχαν του κλωτσου και του μπατσου επειδή ο μέσος ελλην είναι μελαχροινος Κόντος καραφλός και μαλλιαρος στο σωμα
εννοείται είμαστε ομορφότεροι οι Έλληνες αν και με την καλοπέραση που ζούμε, σε πολλούς έχει χαλάσει το σώμα
Πολύ μάσα , αλκοόλια , ξενύχτια, διασκέδαση ,όλα αυτά έχουν κόστος στο σώμα ειδικά αν δεν γυμνάζεται κάποιος

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.553
Πόντοι
3.556
Η οικονομικη κριση ειχε αντικτυπο καναδυο χρονια στις κανονικες χωρες
Τα τελευταια 15 χρονια κυβερναει η ΝΔ με ενα διαλειμα απο συριζα και βρεθηκαμε στον πατο
Δεν γινεται να τα παει καποιος χειροτερα
Για πήγαινε ζήσε στην λετονία και στην σλοβακία και πες μου

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
554
Πόντοι
81
Για πήγαινε ζήσε στην λετονία και στην σλοβακία και πες μου
Εχω ζησει στην Λετονια, παραλιγο να γινω σωγαμπρος. Ετη φωτος μπροστα απο εμας, σε μισθους, ασφαλιση, λαθρομεταναστες, ΜΜΜ, καθαριοτητα, τιμες σ/μ, καυσιμων κλπ
Τι ακριβως θες να πεις?

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
554
Πόντοι
81
Σου ξαναείπα, μάλλον έχεις καιρό να έρθεις Ελλάδα να δεις τα αυτοκίνητα και επίσης δεν ξέρω που είδες ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σαράβαλων 20ετιας, μάλλον σε καμία εργατική συνοικία αλβανωπακιστανων, κυρίως.

Όσο για το φίλο σου, αν δεν είναι απ αυτούς που δε βγάζουν αλλά 1500-2000 από μαύρα ιδιαίτερα σίγουρα είναι η μειοψηφία.

Εγώ σου έγραψα για τον ΜΕΣΟ Έλληνα, ούτε για τους πλεμπαιους σαν τον Λακη ούτε για την ελίτ.
Δεν ειναι μεσος ορος ενας καθηγητης σχολειου?
Τα ιδιαιτερα ειναι παρανομα, δεν ειναι ολοι σαν τους ΝΔκρατες να εχουν την παρανομια ψωμοτυρι

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.136
εννοείται είμαστε ομορφότεροι οι Έλληνες αν και με την καλοπέραση που ζούμε, σε πολλούς έχει χαλάσει το σώμα
Πολύ μάσα , αλκοόλια , ξενύχτια, διασκέδαση ,όλα αυτά έχουν κόστος στο σώμα ειδικά αν δεν γυμνάζεται κάποιος
Όχι φίλε να είμαστε αντικειμενικοι,ο Έλληνας με τον Τούρκο είναι ουνά φάτσα ουνά ράτσα.
Δεν θα έλεγα ότι ο Έλληνας κάνει τη διαφορά στην Ευρώπη,εγώ που έχω πάει σε πολλές χώρες στην Ευρώπη τον βάζω κάτω από τον μέσο όρο προς τις τελευταίες θέσεις.
Και πέρα από την εμφάνιση νοητικά πιστεύω πως οι βόρειοι Γερμανοί Ολλανδόι σκανδιναβοι είναι πιο έξυπνοι υψηλότερη νοημοσύνη σε σχέση με τον Έλληνα

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.701
Πόντοι
48.917
Εχω ζησει στην Λετονια, παραλιγο να γινω σωγαμπρος. Ετη φωτος μπροστα απο εμας, σε μισθους, ασφαλιση, λαθρομεταναστες, ΜΜΜ, καθαριοτητα, τιμες σ/μ, καυσιμων κλπ
Τι ακριβως θες να πεις?
Δείξε σφραγίδα για να σε πιστεψω:confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.993
Πόντοι
6.256
Τι ακριβως θες να πεις?
ξερεις τι δεν εχουν στην λετονια που εχουμε εμείς??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom