athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.321
- Πόντοι
- 24.631
ti leei man
Καλημερα σας κε ντιμιΠαιδιά κοιμάστε ?
Πωωωω μανάρι μου να στα πετάξω στα γυαλιά πρωί πρωίΚαλημερα σας κε ντιμι
Ειμαι η γραμματέας του κυρίου βολκανο![]()
Μού εχει πει να μην τον ενοχλείται απο τα άγρια χαράματα
Σάς ευχαριστω προκαταβολικά και όταν ξυπνήσει με το καλό για να πάει σε παρτιδα μπακαρά θα τον ενημερώσω.
Με εκτίμηση

Ζακέτα να πάρεις καλέ μου φίλε....Θα πάω να αποκτήσω αντισώματα, όποιος θέλει έρχεται
![]()

Άνοιξες φύλλο καλέ μου φίλε ?Καλημερα σας Κυρίες και Κύριοι του νήματος ..Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο να έχουμε..![]()

Καλημερα καλέ μου φίλε ..Όχι της κάνω το σκληρό αντράκι και την έχω να σιγοβράζει ,, μου στέλνει μηνύματα να βρεθούμε της έχω λείψει λέει,,με θέλει λέει σφόδρα αλλά εγώ κρατώ χαρακτήρα...Άνοιξες φύλλο καλέ μου φίλε ?
![]()

Καλέ μου φίλε αυτές οι σκουλικαντέρες είναι βραστές ή τηγανιτές?? Και είναι με συνοδεία πουρέ πατάτας η πούρε ρυζιού???Προσωπικό μου αρχειο![]()

Απίθανος μεζές είναι αυτός καλέ μου φίλεΚαλέ μου φίλε αυτές οι σκουλικαντέρες είναι βραστές ή τηγανιτές?? Και είναι με συνοδεία πουρέ πατάτας η πούρε ρυζιού???![]()

Πες μας καλέ μας φίλε, ήταν άτακτη η φυγή σας ή ομαλή και φύγατε εφ ενός ζυγού??? Διαφώτισε μας ..Αν πιστεύετε ότι αφήσαμε Νικόλ να πληρώσει κάνετε μεγάλο λάθος![]()

Ωραία μου Κυρία την επόμενη φορά σας παρακαλέσω να μου πείτε το που θα θέλατε να πάτε και εγώ θα σας συνοδέψω μαζί με το πορτοφόλι μου ώστε να μην ψάχνετε κανέναν την ώρα του λογαριασμού ...Εγω οταν ηρθε ο λογαριασμός γυρισα το κεφαλι κ είχαν εξαφανιστεί ολοι .. κ κατι κουβερ απο το τραπεζι

Τον ιδρώτα σου καλέ μας φίλεΣε υγρό στοιχείο θα της δωκω μόνο το δικό μου![]()

Έχω φάει χελωνόσουπα και τηγανιτό φίδι καλέ μου φίλε..Εντάξει δεν εντυπωσιάστηκα, έχω φάει στην Κορέα (Ουλσάν) το δημοφιλές κορεάτικο σνακ από νύμφες μεταξοσκώληκα Beondegi.
Και για μη νομίζετε ότι λέω μαλακίες η φωτογραφία από προσωπικό αρχείο.
![]()

Είναι νόστιμη; δεν έτυχε να δοκιμάσωΈχω φάει χελωνόσουπα και τηγανιτό φίδι καλέ μου φίλε..![]()

Άστα παππούλη έχουμε βγάλει τα άντερα μας εδώ μέσα από χθες με τους κωλομπαράδεςΟυαι!
Αλί!
Τι τρώει η πλεμπα...!!!
Θα εμεσω δις!
Άστα παππούλη έχουμε βγάλει τα άντερα μας εδώ μέσα από χθες με τους κωλομπαράδες
![]()