- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.128
Well saidτις καραβιδες τις εφαγε ο επιβητορας και το κοτοπουλο ο επενδυτης![]()
Well saidτις καραβιδες τις εφαγε ο επιβητορας και το κοτοπουλο ο επενδυτης![]()
Ντροπή, αν ήμουν εκεί θα πλήρωνα εγώτην βγαλαμε για φαγητο αλλα οταν ηρθε ο λογαριασμος
![]()
Εσυ σηκωθηκες πιο γρηγορα απ ολουςΝτροπή, αν ήμουν εκεί θα πλήρωνα εγώ![]()
και εγω εαν ημουν εκει οταν ηρθε ο λογαριασμος θα πληρωναΝτροπή, αν ήμουν εκεί θα πλήρωνα εγώ![]()

Έπρεπε να μιλήσω στο τηλέφωνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις μαναρα μουΕσυ σηκωθηκες πιο γρηγορα απ ολους
Και εμένα με πιάνει κατούρημα την ώρα του λογαριασμούΕσυ σηκωθηκες πιο γρηγορα απ ολους

Εσπασε ο σωληνας;;Έπρεπε να μιλήσω στο τηλέφωνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις μαναρα μου
Το πρωί στον Λαιμό για καφέ και το βράδυ στα πατάρια για συνεστίασηΕιμαι χαμαιλέων παντου κανω
Αφορμή για να με πάρει τηλέφωνο έψαχνε μια μιλφαρα πελάτισσαΕσπασε ο σωληνας;;

Ακόμη και για μπιζνα του ενός εκατομμύριou δολαρίων, παρατάς το negotiate και απαντάς στη νικολ μαςΈπρεπε να μιλήσω στο τηλέφωνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις μαναρα μου
Σου περισσεύει κανένα 2κ να ρίξω στην Αγγλία;Ακόμη και για μπιζνα του ενός εκατομμύρια δολαρίων παρατάς το negotiate και απαντάς στη νικολ μας
Αφορμή για να με πάρει τηλέφωνο έψαχνε μια μιλφαρα πελάτισσα![]()
Ακόμη και για μπιζνα του ενός εκατομμύριou δολαρίων, παρατάς το negotiate και απαντάς στη νικολ μας
ΝιΑφορμή για να με πάρει τηλέφωνο έψαχνε μια μιλφαρα πελάτισσα![]()

Για 2 ψωροχιλιαρικα δεν ανοιγω καν το web banking μουΣου περισσεύει κανένα 2κ να ρίξω στην Αγγλία;![]()
Ούτε εσύ πλήρωσες έτσι???Νι
Με έχεις μάρτυρα![]()
Τελικά δεν μας είπες τι είχε το πιάτο πρινΓια 2 ψωροχιλιαρικα δεν ανοιγω καν το web banking μου![]()