- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 208
- Like
- 68.373
- Πόντοι
- 48.917
Έπεσα έξω![]()
Εδωσα πόνο
Σε είχα πιο
συντηρητικη στο ντυσιμο
Έπεσα έξω![]()
Εδωσα πόνο
παψε Το-ΛαμΈπεσα έξω
Σε είχα πιο σύγχρονο
συντηρητικη στο ντυσιμο
Τυπε είπαμεdimigoall και αθηναιος στείλτε μια 500 να παω πανω μαναρα μου
Πάμε κωλόμπαρα τσάρκα το βράδυ για ξύδια ?παψε Το-Λαμ

ποιος κερναει γιατι εχει απομαγνητιστει η καρτα μουΠάμε κωλόμπαρα τσάρκα το βράδυ για ξύδια ?![]()

Σου άνοιξε η όρεξη η είδες βυζα και τρέχουν σάλια ?ρε μαλακα μου ανοιξε η ορεξη τωρα στειλε 2 κιλα παιδακια αρνισια,φετα με μελι,4 καλαμακια κοτοπουλο,σαλατα χωριατικη και επιδορπιο μιλφειγ Δεσποινα

Εγώ τα αντρικά εσύ τα γυναικεία βρε μαλακαποιος κερναει γιατι εχει απομαγνητιστει η καρτα μου![]()

πω ρε πουστηΣου άνοιξε η όρεξη η είδες βυζα και τρέχουν σάλια ?![]()

θα φας κλωτσια στο κουτελο και θα γινει βαθουλωμα για κρικοΕγώ τα αντρικά εσύ τα γυναικεία βρε μαλακα![]()

Πόσο τα χρεώνουν καλέ μας φίλε?Εγώ τα αντρικά εσύ τα γυναικεία βρε μαλακα![]()

που να σου πω οτι την εχω δαγκωσειΔείτε ρε κάτι καμάκια που θελουν με ενα σάπιο μωβ χαρτονονισμα να βγάλουν κ τη νικολ μας για βόλτα![]()

ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ρε μαλακα μου ανοιξε η ορεξη τωρα στειλε 2 κιλα παιδακια αρνισια,φετα με μελι,4 καλαμακια κοτοπουλο,σαλατα χωριατικη και επιδορπιο μιλφειγ Δεσποινα
πρωτεινικο γευμα καλε μου φιλεΜΑΘΕ ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Κατσε βρε μλκ στα αυγά σου,παντόφλα θα πέσειΠάμε κωλόμπαρα τσάρκα το βράδυ για ξύδια ?![]()
ΝαιΚατσε βρε μλκ στα αυγά σου,παντόφλα θα πέσει
Κι εσύ δαγκάνεις;που να σου πω οτι την εχω δαγκωσει![]()
Είναι φίλη μου θα τη βρούμε εμειςΤυπε είπαμε
Με 500 την βγάζεις το πολυ πολυ στον ελενιδη για τριγωνα![]()
Αρνί με κοτόπουλο ???πρωτεινικο γευμα καλε μου φιλε
Κ για τη φωτο που στέλνει με τα φαγητά κανονικά iris και 200 ευρω αλλσ το κανει τζαμπα επειδή σας λυπαταιπου να σου πω οτι την εχω δαγκωσει![]()
Στειλε εσυ ρε απλαΚ για τη φωτο που στέλνει με τα φαγητά κανονικά iris και 200 ευρω αλλσ το κανει τζαμπα επειδή σας λυπαται