Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 221.756
Ξέρω ξέρωΤις ντυμένες φωτο τις ζουμάρω και τις βλέπω προσεκτικά,
Να ξες
Ξέρω ξέρωΤις ντυμένες φωτο τις ζουμάρω και τις βλέπω προσεκτικά,
Να ξες
Πολυ σεξυ αυτο το ροζουλι.το φανταζομαι κουλουριασμενο τσαλακωμενο να το μυριζω στο μαντισον μετα απο αγριο γαμησακι.Καλή εβδομάδα κουκλάκια
![]()
..σενάριο για τσόντα έγραψες τριφον μου!!Πολυ σεξυ αυτο το ροζουλι.το φανταζομαι κουλουριασμενο τσαλακωμενο να το μυριζω στο μαντισον μετα απο αγριο γαμησακι.
Το δικό μας να ξεκινήσεις για να είμαστε έτοιμοι...σενάριο για τσόντα έγραψες τριφον μου!!
Αφου το ξερεις..με το που τελειώνει κάθε ραντεβού μας, ήδη σκέφτομαι το επόμενο σενάριοΤο δικό μας να ξεκινήσεις για να είμαστε έτοιμοι.![]()
Έρωτας είσαι ρε γυναικάρα .Καλή εβδομάδα κουκλάκια
![]()

Πω πω μωρο μου καρφωμένος μεσα σουΚαλησπέρα με πολλές καυλες!
![]()
Καλησπέρα και καληνύχτα!Καλησπέρα με πολλές καυλες!
![]()
Καλησπέρα! Ελπίζω να έχεις και άδεια οπλοφορίας για τέτοια “όπλα”. !!!Καλησπέρα με πολλές καυλες!
![]()
Με το που το διάβασα γελασα με τη καρδιά μου βρε μωρό,έχεις έναν τρόπο..μοναδικό να εξιστορείς τα ραντεβού μας!Καλησπέρα παίχτες. Άλλο ένα πέρασμα από Κατεχάκη και πάλι ήταν σαν "πρώτη φορά". Ξεχνάω είκολα; οχι! Απλά κάθε φορά με την Ιωάννα είναι διαφορετική, και πάντα τόσο έντονη ώστε να αναρωτιέσαι για το τι συνέβη.
Αυτό που μένει ίδιο κάθε φορά είναι η οικειότητα που νιώθεις με αυτή τη γυναικάρα, και κατά τον αγώνα - πόλεμο, αλλά και κατά την κουβέντα που κάνεις μαζί της σε εκείνο το max 5λεπτο που σε αφήνει να ηρεμήσεις ανάμεσα στους γύρους.
Έγινε πάλι πόλεμος εκεί μέσα. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε (ή έτσι μας αφήνει να νομίζουμε) αλλά δεν ξέρω για πόσο.
Αν και η Τζο φαίνεται για άνθρωπος που προσαρμόζεται, καλό είναι να πάτε για κανένα τρεξιματάκι πριν τη δείτε, έτσι για να ξεσκουριάσετε λίγο πριν σας τρέξει εκείνη.
Καλή τύχη!
Ποιος καύσωνας .......φωτιά είσαι !!!!!!!Καλησπέρα ομορφιές μου
Να ποσταρω τις 3 πρόσφατες εμπειρίες των αγοριων μαζί μου(όλες τις βρίσκετε στο προφιλ μου & με υλικό)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
=========
Διαθέσιμη: Παρασκευή & Σαββατοκύριακο -ενημέρωση όπως πάντα από τη προηγούμενη!
![]()
Άτιμη φωτογραφία ......κόπηκε λίγο πριν την τελειότητα !!!!!...φουλ γυμναστική σήμερα
![]()
Τι νοερά ... Έτσι και αλλιώς εκεί στο μυαλό. μας γυρίζεις !!!!!...Να σας στείλω νοερά τη καληνύχτα μου με φωτο φρέσκια απ τ αμαρτωλό ασανσέρ ..
Φιλάκια στ αγοράκια μου
![]()
Εεεεε εντάξει ....τώρα μας π@#@&€#@ τον εγκέφαλο ....και έχει 36ρια έξω ....!!!!!...μπορεί να χαλαρώνω τις Κυριακές ,αλλά οι καυλες παραμένουν σταθερές...
![]()
Μα καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου............μπορεί να χαλαρώνω τις Κυριακές ,αλλά οι καυλες παραμένουν σταθερές...
![]()
Βασίλισσα !!!!!Καλή εβδομάδα κουκλάκια
![]()