Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 223.189
...αμε, τώρα πρέπει άλλα να γεμίσωΚαλημέρα έρωτα ...Ελπίζω να γέμισαν της μπαταρίες σου..![]()
...αμε, τώρα πρέπει άλλα να γεμίσωΚαλημέρα έρωτα ...Ελπίζω να γέμισαν της μπαταρίες σου..![]()
χωρις να εχω μεχρι τωρα την τυχη να σε γνωρισω , σε νιωθω σα γυναικα ακομπλεξαριστη , που θελει να περνει ευχαριστηση και οχι μονο να δινει , κυνηγο αμοιβαιων ηδονων και απολαυσεων ! εισαι υπεροχη...αμε, τώρα πρέπει άλλα να γεμίσω![]()
Σ ευχαριστώ πολύ αγόρι!χωρις να εχω μεχρι τωρα την τυχη να σε γνωρισω , σε νιωθω σα γυναικα ακομπλεξαριστη , που θελει να περνει ευχαριστηση και οχι μονο να δινει , κυνηγο αμοιβαιων ηδονων και απολαυσεων ! εισαι υπεροχη
Έχω μείνει να κοιτάζω την οθόνη και ξέχασα τι ήθελα να γράψω...Nα πω καλησπέρα στ αγόρια μου με φρεσκότατη φώτο..
![]()
Καβλωνω τοσο πολυ μαζι σουNα πω καλησπέρα στ αγόρια μου με φρεσκότατη φώτο..
![]()
Για γλυψιμο είσαι γυναικάρα μου ....για γλυψιμο !!!!!!!!Nα πω καλησπέρα στ αγόρια μου με φρεσκότατη φώτο..
![]()
Corfu !?Εύχομαι να περάσεις super όμορφη σέξυ Τζο
Καλησπέρα στ αγόρια μου,σήμερα θα σας στείλω τα φιλιά μου με ανάλογη φωτο![]()
Ότι πιο εκφραστικό και απόλυτα σέξι έχει πλάσει το σύμπαν ...!!!!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου,σήμερα θα σας στείλω τα φιλιά μου με ανάλογη φωτο
![]()
...με λιώνετε ρε αγορια..σας ευχαριστώ πολύ,για ότι όμορφο γράφετε αλλά και για τα υπέροχα ραντεβού μας!Ότι πιο εκφραστικό και απόλυτα σέξι έχει πλάσει το σύμπαν ...!!!!!!
Το αξίζεις !!!!!!!!!!!!!!!!!...με λιώνετε ρε αγορια..σας ευχαριστώ πολύ,για ότι όμορφο γράφετε αλλά και για τα υπέροχα ραντεβού μας!
Καλό βράδυ![]()
Είσαι ένα έργο τέχνης μωράκλα!!!Ότι πιο εκφραστικό και απόλυτα σέξι έχει πλάσει το σύμπαν ...!!!!!!
Δεν πρόλαβες να γυρίσεις και βάλθηκες να μας αναστατώσεις παλιοκόριτσο!!!Nα πω καλησπέρα στ αγόρια μου με φρεσκότατη φώτο..
![]()

Ωωωχχ... Αυτα ειναι ! Σαν το ασμα του Αντυπα...{Θελεις να μας πεθανεις}Καλησπέρα ομορφιές μου
Να ποσταρω τις 3 πρόσφατες εμπειρίες των αγοριων μαζί μου(όλες τις βρίσκετε στο προφιλ μου & με υλικό)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
=========
Διαθέσιμη: Παρασκευή & Σαββατοκύριακο -ενημέρωση όπως πάντα από τη προηγούμενη!
![]()

...ειμαι άτακτη, τα κάνω αυτάΩωωχχ... Αυτα ειναι ! Σαν το ασμα του Αντυπα...{Θελεις να μας πεθανεις}![]()
Επίσης γλυκέ μου Χρήστο!!Καλημέρα γλυκιά μου Jo....Μια όμορφη ημέρα να εχεις σήμερα![]()
Ναι, κοιτα να δεις, περα απ την πλακα, αυτα, (τα οποια λατρευουμε)...ειμαι άτακτη, τα κάνω αυτά
Επίσης γλυκέ μου Χρήστο!!
..... 
I tip my hat!