Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 221.712
Τα κάνω κάτι τέτοια..έτσι,στο ξαφνικό χαχαχαχα!!Πάνω που ηρεμήσαμε να ξανά κατεβάσουμε την βερμούδα
Τα κάνω κάτι τέτοια..έτσι,στο ξαφνικό χαχαχαχα!!Πάνω που ηρεμήσαμε να ξανά κατεβάσουμε την βερμούδα
Αυτά είναι από τα ωραία ξαφνικάΤα κάνω κάτι τέτοια..έτσι,στο ξαφνικό χαχαχαχα!!
Κουκλαρα οπως παντα και θελω να πιστευω και χωρις εσωρουχα κατω απο τα ρουχα...Να σας στείλω νοερά τη καληνύχτα μου με φωτο φρέσκια απ τ αμαρτωλό ασανσέρ ..
Φιλάκια στ αγοράκια μου
![]()
Ένα δείγμα από στρινγκ το φορώ.. ψέματα δε θα πωΚουκλαρα οπως παντα και θελω να πιστευω και χωρις εσωρουχα κατω απο τα ρουχα
...Και για αυτό το λόγο σε γουστάρω πολύ!!!Θυμάσαι που στο είχα πει ότι είμαι λάτρης της φυσικής ομορφιάς!!!Γνωστό ότι είμαι λάτρης σε οτιδήποτε natural..προσδίδει αυτοπεποίθηση![]()
..και μου το είπες και μου το έδειξες καυλιαρη μου!!!...Και για αυτό το λόγο σε γουστάρω πολύ!!!Θυμάσαι που στο είχα πει ότι είμαι λάτρης της φυσικής ομορφιάς!!!
Κάβλα μου!Τί ωραίο στυλ έχεις!!!Γυναίκαρος είσαι!Διαμάντι!Όχι κανένα φθηνό γυναικάκι σαν κάποιες άλλες εδώ μέσα και έξω!...Να σας στείλω νοερά τη καληνύχτα μου με φωτο φρέσκια απ τ αμαρτωλό ασανσέρ ..
Φιλάκια στ αγοράκια μου
![]()
Ωωωω!!!Και θα στο ξαναδείξω μάτια μου!!!..και μου το είπες και μου το έδειξες καυλιαρη μου!!!
Αχ..ανυπομονώΚάβλα μου!Τί ωραίο στυλ έχεις!!!Γυναίκαρος είσαι!Διαμάντι!Όχι κανένα φθηνό γυναικάκι σαν κάποιες άλλες εδώ μέσα και έξω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωωωω!!!Και θα στο ξαναδείξω μάτια μου!!!
...Και εγώ!!!Αχ..ανυπομονώ![]()
...έχω δει πολλά αγόρια Αθήνα από Βόρεια Ελλάδα (και βλέπω σταθερά καποια),επειδή μου ζητούν να με δουν και στην έδρα τους ,ε κάποια στιγμή θα τους κάνω το χατήρι..λογικά θα επιλέξω και κάποια λιγαααα αγόρια ν απολαύσω που δεν έχω δει ακόμηΑχ και να σε είχαμε τώρα στη Θεσσαλονίκη! Μια τέτοια μιλφάρα χρειαζόμαστε όλοι
Αέρινη καυλα!!!...Να σας στείλω νοερά τη καληνύχτα μου με φωτο φρέσκια απ τ αμαρτωλό ασανσέρ ..
Φιλάκια στ αγοράκια μου
![]()
Ανυπομονώ να είμαι μια από αυτές τις νέες επιλογές...έχω δει πολλά αγόρια Αθήνα από Βόρεια Ελλάδα (και βλέπω σταθερά καποια),επειδή μου ζητούν να με δουν και στην έδρα τους ,ε κάποια στιγμή θα τους κάνω το χατήρι..λογικά θα επιλέξω και κάποια λιγαααα αγόρια ν απολαύσω που δεν έχω δει ακόμη
Καλό βράδυ ομορφιές μου μ όνειρα πονηρά..![]()
Μακαρι ρε μωρακι να απολαύσουμε τους χυμούς σου και εμεις τουλάχιστον μια φορα...έχω δει πολλά αγόρια Αθήνα από Βόρεια Ελλάδα (και βλέπω σταθερά καποια),επειδή μου ζητούν να με δουν και στην έδρα τους ,ε κάποια στιγμή θα τους κάνω το χατήρι..λογικά θα επιλέξω και κάποια λιγαααα αγόρια ν απολαύσω που δεν έχω δει ακόμη
Καλό βράδυ ομορφιές μου μ όνειρα πονηρά..![]()
Και εγώ που πίστευα ότι οι Κυριακές ήταν για πνευματική γαλήνη…!!!!!!!...μπορεί να χαλαρώνω τις Κυριακές ,αλλά οι καυλες παραμένουν σταθερές...
![]()
... διαλογισμό κάνω στο "νινί "μουΚαι εγώ που πίστευα ότι οι Κυριακές ήταν για πνευματική γαλήνη…!!!!!!!
..καλώς τ αγόρι το δικό μας..έλειψες..σε φιλώ γλυκάΑέρινο κι αγαπημένο μου
κορίτσι Jo…
πάντα φρέσκια,
κομψή, όμορφη,
αρχοντική σε όλα σου…,
μα πιο πολύ για την ψυχή σου!!!!
![]()
Είσαι απίστευτη γυναίκα Jo…
…Πώς να μην σε λατρεύω????
Καλό σου βράδυ
αγαπημένο μου υπέροχο πλάσμα![]()
Εσύ χαλαρώνεις, εμείς πάλι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε...μπορεί να χαλαρώνω τις Κυριακές ,αλλά οι καυλες παραμένουν σταθερές...
![]()