Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57K
  • Εμφανίσεις 12M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
447
Πόντοι
36
Αν ο πελάτης είναι όπως πρέπει και καθώς πρέπει χωρίς. Αν δεν δεν ξέρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

200€ μαζί με τα εξτρα και τα μπερμπουάρ.
...μαλιστα..... καταλαβαμε...!

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.064
Πόντοι
736
Καλησπερα στην παρεα των καλων φιλων...
Λοιπον κυριοι...
Το εν λογω μαγαζι εφερε ενα φοβερο πιπινι...Ελλενα,23 χρονων Ελληνιδα,μιλαει πολυ ωραια την γλωσσα του σωματος(εαν με πιανετε)...θα ερθει και ενα νεο κομματακι πολυ special απο οτι με ενημερωσαν....
θες να πεις κατι παραπανω ? κοστος , υπηρεσίες?

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
621
Πόντοι
81
Καλησπερα στην παρεα των καλων φιλων...
Λοιπον κυριοι...
Το εν λογω μαγαζι εφερε ενα φοβερο πιπινι...Ελλενα,23 χρονων Ελληνιδα,μιλαει πολυ ωραια την γλωσσα του σωματος(εαν με πιανετε)...θα ερθει και ενα νεο κομματακι πολυ special απο οτι με ενημερωσαν....
Καλό θα ήταν να γράψεις την κριτική σου κανονικά για την κοπέλα...εμφάνιση, υπηρεσίες+έξτρα, διάρκεια και κόστος. Αλλιώς θα σε πιάσουν οι μεγαλοκαρχαρίες εδώ κ θα σε λένε προμότορα μιας και μόνο στο vip έχεις αναφερθέι.

Tefrarego

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2023
Like
74
Πόντοι
0
Λοιπον κυριοι πριν λιγες ημερες πηρα απο Massaoua την Μαρια,μιας και μου αρεσουν οι μεγαλυτερες...Η κυρια ηταν απλα υπεροχη,ομορφη παρουσια,εξεσια στις παροχες της.Περασα υπεροχα μαζι της,θα την ξανα προτιμησω χωρις δευτερη σκεψη...

Tefrarego

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2023
Like
74
Πόντοι
0
Καλό θα ήταν να γράψεις την κριτική σου κανονικά για την κοπέλα...εμφάνιση, υπηρεσίες+έξτρα, διάρκεια και κόστος. Αλλιώς θα σε πιάσουν οι μεγαλοκαρχαρίες εδώ κ θα σε λένε προμότορα μιας και μόνο στο vip έχεις αναφερθέι.
φιλε μου εχεις δικιο,αλλα δεν ασχολουμαι με πιτσιρικαδες που το παιζουν γαμιαδες...

Tefrarego

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2023
Like
74
Πόντοι
0
φιλε μου εχεις δικιο,αλλα δεν ασχολουμαι με πιτσιρικαδες που το παιζουν γαμιαδες...
Μονο σε προσωπικη συνομιλια ενημερωνω για ολα,προμοτορας εγω δεν ειμαι...

• Χαχα
Αντιδράσεις: MrEco

Tefrarego

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2023
Like
74
Πόντοι
0
Επισης εχω παρει μονο απο vip,massaoua και εχω παει στην Λαγουμιτζη της κυριας Σοφιας....αυτα μονο ξερω και εμπιστευομαι

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
232
Πόντοι
20
Όμορφη, καλό μασάζ, όμως δεν μου έβγαλε κάτι για έξτρα. Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν μου το έβγαλε αυτό χαχαχα
Οχι ο μονος, μαζι σου και εγω μια φορα πηρα μονο και δεν...

Sasquatch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
280
Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα στο deluxe αντίστοιχη της Ινεσσα που να προσφέρει καλό πακέτο μασάζ και εκτονωση;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.659
Πόντοι
481
Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα στο deluxe αντίστοιχη της Ινεσσα που να προσφέρει καλό πακέτο μασάζ και εκτονωση;
μονικα βικτωρια καπως ετσι ειναι.εχω εμπειρια και απο τις 3 αυτες

brcd88

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
Συνάντηση με Τεα Πρίαμος Σινεμα

Το είχα αργήσει κακώς αυτό το ραντεβού γιατί σε αυτό που κάνει είναι σίγουρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί . Πολλά διαφορετικά έξτρα . Στο μασάζ πολύ καλή . Ξέρει ακριβώς τί πρέπει να κάνει για να σε καβλωσει . Νόμιζα ότι το καβλι μου μεγάλωσε 1-2 εκατοστά . Για εμένα μπαίνει στα στάνταρ. Καλημέρα

chrisnmm96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
1.139
Πόντοι
201
Συνάντηση με Τεα Πρίαμος Σινεμα

Το είχα αργήσει κακώς αυτό το ραντεβού γιατί σε αυτό που κάνει είναι σίγουρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί . Πολλά διαφορετικά έξτρα . Στο μασάζ πολύ καλή . Ξέρει ακριβώς τί πρέπει να κάνει για να σε καβλωσει . Νόμιζα ότι το καβλι μου μεγάλωσε 1-2 εκατοστά . Για εμένα μπαίνει στα στάνταρ. Καλημέρα
Φιλε μου δεν γραφεις τι υπηρεσια πηρες για ποση ωρα και για ποιο κοστος. Αυτο ειναι σαν να λες βγηκα στην παραλιακη και ηπια τα ποτα μου και περασα ωραια.

yamahab

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Κριτικές
38
Like
1.993
Πόντοι
2.411

MrDrake

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Κρίμα είναι ωραία κοπέλα και Ασιάτισσα, ήθελα να δοκιμάσω. Ευχαριστώ πάντως για την γρήγορη απάντηση

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.674
Πόντοι
6.495
Λοιπον κυριοι πριν λιγες ημερες πηρα απο Massaoua την Μαρια,μιας και μου αρεσουν οι μεγαλυτερες...Η κυρια ηταν απλα υπεροχη,ομορφη παρουσια,εξεσια στις παροχες της.Περασα υπεροχα μαζι της,θα την ξανα προτιμησω χωρις δευτερη σκεψη...
η πειραιώτισα milf 50+ είναι ;;

εκεί εχει πάει τώρα;

brcd88

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
Φιλε μου δεν γραφεις τι υπηρεσια πηρες για ποση ωρα και για ποιο κοστος. Αυτο ειναι σαν να λες βγηκα στην παραλιακη και ηπια τα ποτα μου και περασα ωραια.
Κλεισμένο τρίωρο έγινε επέκταση στην πορεία. Μασάζ δυνατό επαγγελματικό με εναλλαγή σε ερωτικό αισθησιακό .
Δεν κολλήσαμε στα extra ήθελα όλα όσα βγαίνουν μόνα τους
Στοματικό απεριόριστο εκτονώσεις απεριόριστες
Γλύψιμο απεριόριστο πούτσους αρχιδια κωλοτρυπίδες κωλομέρια γάμπες πλάτη ρόγα φιλιά σάλια φτισίματα πιασίματα δάχτυλα τι περιγραφή να σου κάνω ρε φίλε ποτό κοκτέιλ ουίσκι κουβέντα χαβαλές γέλιο και καύλα καλύτερο από βόλτα σε παραλιακή ...
Συμπληρώσαμε πεντάωρο έγινε δικό μας deal οικονομικό. Αν μιλήσεις μαζί της θα σε ενημερώσει για το οικονομικό και το βασικό πρόγραμμα και ότι άλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom