The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 447
- Πόντοι
- 36
...μαλιστα..... καταλαβαμε...!Αν ο πελάτης είναι όπως πρέπει και καθώς πρέπει χωρίς. Αν δεν δεν ξέρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
200€ μαζί με τα εξτρα και τα μπερμπουάρ.
...μαλιστα..... καταλαβαμε...!Αν ο πελάτης είναι όπως πρέπει και καθώς πρέπει χωρίς. Αν δεν δεν ξέρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
200€ μαζί με τα εξτρα και τα μπερμπουάρ.
θες να πεις κατι παραπανω ? κοστος , υπηρεσίες?Καλησπερα στην παρεα των καλων φιλων...
Λοιπον κυριοι...
Το εν λογω μαγαζι εφερε ενα φοβερο πιπινι...Ελλενα,23 χρονων Ελληνιδα,μιλαει πολυ ωραια την γλωσσα του σωματος(εαν με πιανετε)...θα ερθει και ενα νεο κομματακι πολυ special απο οτι με ενημερωσαν....
Καλό θα ήταν να γράψεις την κριτική σου κανονικά για την κοπέλα...εμφάνιση, υπηρεσίες+έξτρα, διάρκεια και κόστος. Αλλιώς θα σε πιάσουν οι μεγαλοκαρχαρίες εδώ κ θα σε λένε προμότορα μιας και μόνο στο vip έχεις αναφερθέι.Καλησπερα στην παρεα των καλων φιλων...
Λοιπον κυριοι...
Το εν λογω μαγαζι εφερε ενα φοβερο πιπινι...Ελλενα,23 χρονων Ελληνιδα,μιλαει πολυ ωραια την γλωσσα του σωματος(εαν με πιανετε)...θα ερθει και ενα νεο κομματακι πολυ special απο οτι με ενημερωσαν....
φιλε μου εχεις δικιο,αλλα δεν ασχολουμαι με πιτσιρικαδες που το παιζουν γαμιαδες...Καλό θα ήταν να γράψεις την κριτική σου κανονικά για την κοπέλα...εμφάνιση, υπηρεσίες+έξτρα, διάρκεια και κόστος. Αλλιώς θα σε πιάσουν οι μεγαλοκαρχαρίες εδώ κ θα σε λένε προμότορα μιας και μόνο στο vip έχεις αναφερθέι.
Μονο σε προσωπικη συνομιλια ενημερωνω για ολα,προμοτορας εγω δεν ειμαι...φιλε μου εχεις δικιο,αλλα δεν ασχολουμαι με πιτσιρικαδες που το παιζουν γαμιαδες...
Οχι ο μονος, μαζι σου και εγω μια φορα πηρα μονο και δεν...Όμορφη, καλό μασάζ, όμως δεν μου έβγαλε κάτι για έξτρα. Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν μου το έβγαλε αυτό χαχαχα
μονικα βικτωρια καπως ετσι ειναι.εχω εμπειρια και απο τις 3 αυτεςΥπάρχει κάποια άλλη κοπέλα στο deluxe αντίστοιχη της Ινεσσα που να προσφέρει καλό πακέτο μασάζ και εκτονωση;
Νταξει μας επεισες αντε φιλακιαΜονο σε προσωπικη συνομιλια ενημερωνω για ολα,προμοτορας εγω δεν ειμαι...
Φιλε μου δεν γραφεις τι υπηρεσια πηρες για ποση ωρα και για ποιο κοστος. Αυτο ειναι σαν να λες βγηκα στην παραλιακη και ηπια τα ποτα μου και περασα ωραια.Συνάντηση με Τεα Πρίαμος Σινεμα
Το είχα αργήσει κακώς αυτό το ραντεβού γιατί σε αυτό που κάνει είναι σίγουρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί . Πολλά διαφορετικά έξτρα . Στο μασάζ πολύ καλή . Ξέρει ακριβώς τί πρέπει να κάνει για να σε καβλωσει . Νόμιζα ότι το καβλι μου μεγάλωσε 1-2 εκατοστά . Για εμένα μπαίνει στα στάνταρ. Καλημέρα
Αν δε κάνω λάθος ήταν στο galaxy πάλιαΚαλημέρα στη παρέα για αυτό το site Επαγγελματίες Θεραπευτές Μασάζ κατ' οίκον στην Αθήνα – Μασάζ στο σπίτι | Sol Massage και ειδικά για τη ζεν ξέρετε εάν προχωράει ή είναι απλώς μασάζ.
η πειραιώτισα milf 50+ είναι ;;Λοιπον κυριοι πριν λιγες ημερες πηρα απο Massaoua την Μαρια,μιας και μου αρεσουν οι μεγαλυτερες...Η κυρια ηταν απλα υπεροχη,ομορφη παρουσια,εξεσια στις παροχες της.Περασα υπεροχα μαζι της,θα την ξανα προτιμησω χωρις δευτερη σκεψη...
Κλεισμένο τρίωρο έγινε επέκταση στην πορεία. Μασάζ δυνατό επαγγελματικό με εναλλαγή σε ερωτικό αισθησιακό .Φιλε μου δεν γραφεις τι υπηρεσια πηρες για ποση ωρα και για ποιο κοστος. Αυτο ειναι σαν να λες βγηκα στην παραλιακη και ηπια τα ποτα μου και περασα ωραια.