Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 221.784
...νέο παιδί είσαι, βράζει το αίμα σου..τι να τον κάνεις τον ύπνο εσύ..Εσύ χαλαρώνεις, εμείς πάλι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε
...νέο παιδί είσαι, βράζει το αίμα σου..τι να τον κάνεις τον ύπνο εσύ..Εσύ χαλαρώνεις, εμείς πάλι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε
Αυτές τις καβλες σου θέλω να πάρω...μπορεί να χαλαρώνω τις Κυριακές ,αλλά οι καυλες παραμένουν σταθερές...
![]()
...κάτι θα κάνουμε..Αυτές τις καβλες σου θέλω να πάρω
Είναι πολύ σημαντικός και με αυτά που ανεβάζεις τον μειώνεις δραματικά...νέο παιδί είσαι, βράζει το αίμα σου..τι να τον κάνεις τον ύπνο εσύ..![]()
Καλο σου βραδυ κοριτσακι μου...κάτι θα κάνουμε..
Καλό βράδυ ομορφιές μου!
Και εκτος του ειναι δυσκολο να κοιμηθουμε, (που γραφει ο Συναγωνιστης)...μπορεί να χαλαρώνω τις Κυριακές ,αλλά οι καυλες παραμένουν σταθερές...
![]()

...Να σας στείλω νοερά τη καληνύχτα μου με φωτο φρέσκια απ τ αμαρτωλό ασανσέρ ..
Φιλάκια στ αγοράκια μου
![]()
Θέλω να ήμουνα και εγώ στο ασανσέρΚαλησπέρα ομορφιές μου
Να ποσταρω τις 3 πρόσφατες εμπειρίες των αγοριων μαζί μου(όλες τις βρίσκετε στο προφιλ μου & με υλικό)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
=========
Διαθέσιμη: Παρασκευή & Σαββατοκύριακο -ενημέρωση όπως πάντα από τη προηγούμενη!
![]()
Ωωωχ Συμπαν.... Χμμ, Δευτερα, δροσουλα, βορειαδακι,Καλή εβδομάδα κουκλάκια
![]()

...έφτιαξα το ζεν μου......τι εχουμε εδω??!?!![]()
Επίσης ματάκια μου!Καλημερα έρωτα μου και καλή εβδομάδα να έχουμε...![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ κύριε μου!!!Ωωωχ Συμπαν.... Χμμ, Δευτερα, δροσουλα, βορειαδακι,
η Jo θελει να ανεβασει την Θερμοκρασια... (Η Ε.Μ.Υ. διαφωνει) κλπ...κλπ...
Υπεροχη θα ελεγα...![]()
![]()
Αχ αυτό το προσωπάκιΚαλή εβδομάδα κουκλάκια
![]()
Καλή εβδομάδα όμορφη. Κάθε φωτογραφία σου είναι και μια μικρή καταστροφή για την ψυχραιμία μου !!!!!Καλή εβδομάδα κουκλάκια
![]()
...λατρεύω τα έξυπνα & εύστοχα ποστ σου κάθε φορά!Καλή εβδομάδα όμορφη. Κάθε φωτογραφία σου είναι και μια μικρή καταστροφή για την ψυχραιμία μου !!!!!
Και τώρα με έκανες να κοκκινίσω… δεν το είχα προβλέψει αυτό! !!!...λατρεύω τα έξυπνα & εύστοχα ποστ σου κάθε φορά!
Για να σε φαντασιονομαστε εμείς που σε έχουμε δει με στριγκ. Περιμένοντας το επόμενο ταξίδι μου στην ΑθήναΈνα δείγμα από στρινγκ το φορώ.. ψέματα δε θα πω![]()
Εν αναμονή να μου το ξαναβγάλεις το στρινγκΓια να σε φαντασιονομαστε εμείς που σε έχουμε δει με στριγκ. Περιμένοντας το επόμενο ταξίδι μου στην Αθήνα
Απόλαυση να μην ξεκολλάει η γλώσσα από πάνω σου!!!...μπορεί να χαλαρώνω τις Κυριακές ,αλλά οι καυλες παραμένουν σταθερές...
![]()
Τις ντυμένες φωτο τις ζουμάρω και τις βλέπω προσεκτικά,...Να σας στείλω νοερά τη καληνύχτα μου με φωτο φρέσκια απ τ αμαρτωλό ασανσέρ ..
Φιλάκια στ αγοράκια μου
![]()