Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

The-Boy

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2025
Like
119
Πόντοι
0
@Atzela26 Παιδιά αυτός ο κορίτσαρος με τις κορυφαίες ματαρες, τα απίστευτα τατού και όλο το νάζι που είχε στο υπόγειο στο Φωκαίας 7. Ξέρουμε αν είναι το προφίλ που έχω ταγκάρει και αν δουλεύει ακμ;
Τελείωσαν κοπέλες ;;;

XARVATIS

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2026
Like
16
Πόντοι
0
Μία Φλώρη που δούλευε πριν καμιά 10αρια χρόνια στο Φυλής 59...Ξέρουμε πού είναι;Μικροκαμωμένη με κοντό μαλλί!

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
197
Πόντοι
0
Πριν μερικά χρόνια υπήρχε μια Άννα, από Μολδαβία ψηλή ξανθιά νταρντανα μαλλιά σε κότσο, ξέρει κάποιος?δουλεύε στο Βέργας 6 πάνω, υπάρχει κάπου ή έχει εξαφανιστεί?

Mousikothika

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Κριτικές
4
Like
94
Πόντοι
0
Τελείωσαν κοπέλες ;;;
Όχι ρε αδερφέ δεν τελείωσαν οι κοπέλες. Απλά όπως σε κάθε δουλειά με κάποιους ανθρώπους υπάρχει μια καλύτερη χημεία και επικοινωνία

Miasga91

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2026
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Καλησπέρα ειμαι νεο μέλος, αλλα ειμαι χρόνια μυστης, μια κοπέλα στη φυλής αδύνατη μαύρο μαλλί μάλλον αλβανιδα ισως και οχι..αλλα με τεράστια φυσικά βυζια..θυμάται κανείς πως λέγεται ξερει κανεις που βρίσκεται?
Πρέπει να δουλεύε η το 2022 η 2023 την ειχα δει μια φορά μόνο μετα δεν την ξανά πέτυχα ποτε

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
209
Πόντοι
86
Χριστίνα ελληνοουκρανεζα
Μαρίνα ρωσικό Σκίνυ μιλφ με καυλοφατσα από Άγκυρας και Κωνσταντινουπόλεως 166 κατω

pitbran

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Like
4
Πόντοι
0
η Μιχαέλα ή Μικαέλα που δούλευε στο φωκαίας 17 πάνω και κάτω δουλεύει ακόμα εκεί;; γιατί περνάω και δεν την βρίσκω γνωρίζει κανείς ;;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.331
Πόντοι
446
η Μιχαέλα ή Μικαέλα που δούλευε στο φωκαίας 17 πάνω και κάτω δουλεύει ακόμα εκεί;; γιατί περνάω και δεν την βρίσκω γνωρίζει κανείς ;;

Πήγες σήμερα το απόγευμα και δεν την βρήκες;

Rodi23

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους .. Η Ναταλι απο Φωκαίας 27Β ξέρει κανείς που βρίσκεται η πότε θα επιστρέψει ?

f104

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
57
Πόντοι
0
η Μονικα,απο Σολωμου 70,ξερει κανενας που πηγε;

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.213
Πόντοι
481
Καλησπέρα ειμαι νεο μέλος, αλλα ειμαι χρόνια μυστης, μια κοπέλα στη φυλής αδύνατη μαύρο μαλλί μάλλον αλβανιδα ισως και οχι..αλλα με τεράστια φυσικά βυζια..θυμάται κανείς πως λέγεται ξερει κανεις που βρίσκεται?
Πρέπει να δουλεύε η το 2022 η 2023 την ειχα δει μια φορά μόνο μετα δεν την ξανά πέτυχα ποτε
Μάλλον λες την Τζέσικα Πιπαρές...
Θα την βρεις ως Αφροδίτη στο studio L'amour...

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
2.149
Πόντοι
201
Ένα μεγάλο πλυντήριο είναι τα σπίτια παίδες που δουλεύουν οι περισσότερες γυναίκες από ανάγκη, και καλά για τα παιδιά τους οι τα χαρτιά τους, αλλά υπάρχει ΕΝΟΧΩ ΜΥΣΤΙΚΌ

Zhukov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
2.783
Πόντοι
446
Ξερει κανεις τι απεγινε η συγκεκριμενη; δουλευε και σε studio ως Λορα-Λιζα;
Την ψαχνω απεγνωσμενα εδω και καιρο!

Miasga91

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2026
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Μάλλον λες την Τζέσικα Πιπαρές...
Θα την βρεις ως Αφροδίτη στο studio L'amour...
Δεν ξέρω εαν ειναι η ίδια...την Αφροδίτη που λες την εχω δει μονο απο φώτο και δεν ξέρω εαν εχω σωστή αποψη...αλλα φαίνεται να εχει έξτρα κιλά και στο υπόλοιπο σώμα...εκείνη που λεω ηταν αδύνατη με τεράστια βυζια

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.213
Πόντοι
481
Δεν ξέρω εαν ειναι η ίδια...την Αφροδίτη που λες την εχω δει μονο απο φώτο και δεν ξέρω εαν εχω σωστή αποψη...αλλα φαίνεται να εχει έξτρα κιλά και στο υπόλοιπο σώμα...εκείνη που λεω ηταν αδύνατη με τεράστια βυζια
Αυτή είναι Μύστη..Αν θυμάσαι έκανε ελεύθερο;
Σε έκανε και έχυνε με την πίπα της μπαμ;
Πάντα είχε πατσαδακια στις πλάτες...απλά τα εκρυβε με κορσέδες...

1925st

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2025
Like
360
Πόντοι
20
Θυμάμαι μια νικολ αν λεγόταν έτσι απο Πιπίνου με κοντό καρέ ξανθό μικροκαμωμένη φουλ κ κάποια τατουαζ σας λέει κάτι ? Πρίν 10+ χρόνια

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
15
Like
3.114
Πόντοι
1.326
Στο Καλύμνου 36 δούλευε τα πρωϊνά μιά Ελληνίδα Τζίνα. Δουλεύει ακόμα ? Επίσης στο Αλκιβιάδου 16Α δούλευε μια Βουλγάρα MILF η Νταϊάνα. Εμαθα οτι παντρεύτηκε, αλλά δουλεύει ακόμα με κλειστό κύκλο.
Ναι,η Νταγιάνα η Βουλγάρα που έλεγε ο συμπαθής φαλακρός τσάτσος..Αν ξέρει κανείς γι'αυτήν,pm....

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.213
Πόντοι
481
Δεν είναι η αληθινή η foto φίλε...
Δεν κάνει τέτοια η Τζέσικα...

Τώρα αν θυμάσαι, ότι την φώναζαν και Θεσσαλονίκια, τότε είναι αυτή σίγουρα..

Miasga91

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2026
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Δεν είναι η αληθινή η foto φίλε...
Δεν κάνει τέτοια η Τζέσικα...

Τώρα αν θυμάσαι, ότι την φώναζαν και Θεσσαλονίκια, τότε είναι αυτή σίγουρα..

Αυτή είναι Μύστη..Αν θυμάσαι έκανε ελεύθερο;
Σε έκανε και έχυνε με την πίπα της μπαμ;
Πάντα είχε πατσαδακια στις πλάτες...απλά τα εκρυβε με κορσέδες...
Αυτή που λεω την πέτυχα μια φορά μόνο...
βγήκε χωρίς κορσε και χωρις σουτιέν... ηταν αδύνατη και ειχε τα πιο τεράστια βυζια που εχω δει ποτέ σε κοπέλα αδύνατη...
Θυμάμαι οτι την ειχα σταματήσει στη πιπα για να τη γαμησω ...ηταν Φυλής ανάμεσα απο Δεριγνυ και Φιλιππίδου αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς σε πιο μαγαζί...τοτε εκείνη την περίοδο την ειχα ψάξει αλλα δεν την ειχα πετύχει εκει και δεν ειχα προφίλ εδω...αυτα γνωρίζω....
Εαν ειναι αυτη που λες θα την τιμήσω !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom