xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 33.360
- Πόντοι
- 5.956
Καλέ μου φίλε από είδα και από άλλο νήμα πρωινός πρωινός σήμερα ,,δεν έχει μετερίζιΚαλημέρα παιδιά

Τελευταία τροποποίηση:
Καλέ μου φίλε από είδα και από άλλο νήμα πρωινός πρωινός σήμερα ,,δεν έχει μετερίζιΚαλημέρα παιδιά

Πιάστηκε από το φουζίτσου ο καλός μας φίλοςΚαλέ μου φίλε από είδα και από άλλο νήμα πρωινός πρωινός σήμερα ,,δεν έχει μετερίζι??
εγω εβαλα και ειδα το τερμινειτορ...ωραιο ματσακι
τωρα εχει κρεπα γλυκια και επεισοδιο ΦΡΟΜ που λογω δουλειας θα το δω σημερα
Ήταν σε λειτουργία το ειδικό λογισμικόΓιατί μαζί εργάζεστε και το επαληθεύεται καλέ μου φίλε ή συγκατοικείτε???? Είμαστε όλοι με τα αυτιά μας τεντωμένα για πε...![]()
Θέλω λίγο μασαζάκι να ισιώσω καλέ μου φίλεΚαλέ μου φίλε από είδα και από άλλο νήμα πρωινός πρωινός σήμερα ,,δεν έχει μετερίζι??
![]()

Έχεις κάποια καλή στο θέμα αυτό στο μυαλό σου καλέ μου φίλε ,γιατί θέλω και εγώ ξέρεις στα πα'ιδια ...Θέλω λίγο μασαζάκι να ισιώσω καλέ μου φίλε
![]()

θα σου κανω μασαζ με την Κουκλα και τα δοντια της μουνοπανο εριστικοΘέλω λίγο μασαζάκι να ισιώσω καλέ μου φίλε
![]()

Ναι ρε παιδιά, μιλάτε, κι εγώ θέλω....Έχεις κάποια καλή στο θέμα αυτό στο μυαλό σου καλέ μου φίλε ,γιατί θέλω και εγώ ξέρεις στα πα'ιδια ...![]()
Για ίσιωμα σε χειροπράκτη καλύτεραΘέλω λίγο μασαζάκι να ισιώσω καλέ μου φίλε
![]()

Κρίμα είμαι ρε μαλάκαθα σου κανω μασαζ με την Κουκλα και τα δοντια της μουνοπανο εριστικο![]()

καλα για στειλε μια 12αρα πιτσα ντομινος και 2 κιλα παγωτινια και γραφτα στο τεφτεριΚρίμα είμαι ρε μαλάκα![]()
Βάλε, βαλε , γιατί με έναν δεν ισιωνουμε, δεν βρισκουμε και μασατζου...
Θα τα γράψω στα ζαρωμένα μουκαλα για στειλε μια 12αρα πιτσα ντομινος και 2 κιλα παγωτινια και γραφτα στο τεφτερι

Στείλε ΙΒΑΝ, τπτ τζάμπα και μετά πες τι γεύση θες πιτσακαλα για στειλε μια 12αρα πιτσα ντομινος και 2 κιλα παγωτινια και γραφτα στο τεφτερι
Ακόμη καλύτερο ίσιωμα, σούμο μασαζάκιΚρίμα είμαι ρε μαλάκα![]()

Θέλεις με τελειωτικό στράγγισμα καλέ μου φίλε ?Έχεις κάποια καλή στο θέμα αυτό στο μυαλό σου καλέ μου φίλε ,γιατί θέλω και εγώ ξέρεις στα πα'ιδια ...![]()