Add1cted
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2020
- Like
- 8.484
- Πόντοι
- 1.056
Μακάρι να ήταν για μας φίλε μου. Άλλος όμως της τον περνάει πολλά χέρια δυστυχώς.Πολύ όμορφος!

Μακάρι να ήταν για μας φίλε μου. Άλλος όμως της τον περνάει πολλά χέρια δυστυχώς.Πολύ όμορφος!

Θα του πετάξει παιδί και μετά έρχεται το διαζύγιο και η διατροφήΠόσο καιρό λέτε να κρατήσει ο έρωτας για τον Ιταλό επιβήτορα; Θα πετάξει και σε αυτόν κάνα παιδί;
![]()
Και μανούλα και γαμιόλα
Η Σαμαρά...αυτή μάλιστα....Ok. Μάλλον το δικό μου έφαγε κάποιο κόλλημα. Ούτε στη ροή μου φαίνεται πια ούτε στο προφίλ της.
Πάντα εντός καλλιτεχνικού κατεστημένου...για να εξακολουθήσει να αποσπά ψήγματα δημοσιότητας.Η τύπισσα έχει υπάρξει με: μαύρο - βραζιλιάνο - αργεντινό (συν όσα δεν μάθαμε ποτέ...)
τέτοιες επιλογές από μόνες τους δείχνουν μεγάλη αγάπη για πούτσα
και μπράβο της!!!1
Το γαμιολα το βλέπω,Και μανούλα και γαμιόλα
[/QUOTE]Το γαμιολα το βλέπω,
Το μανουλα δυσκολεύομαι .
Ως ΜΗ βυζολαγνος για μένα δεν είναι ιδιαίτερο κριτήριο το στήθος.Για μενα παντως το μελαχρινο MILFακι που γαμαει ο πρωην ανδρας της ειναι κλασης ανώτερο απο την Οικονομακου, εχει και βυζαρες.
Το γαμιολα το βλέπω,Και μανούλα και γαμιόλα
Για δώσε τα φώτα σου...ποια γαμαει ??Για μενα παντως το μελαχρινο MILFακι που γαμαει ο πρωην ανδρας της ειναι κλασης ανώτερο απο την Οικονομακου, εχει και βυζαρες.
Για δώσε τα φώτα σου...ποια γαμαει ??
www.instagram.com
Έχει νήμα δικό της εδώ;
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com