Σου φανηκε οτι προχωραει??Την τελευταία φορά που έκανα με Μόνικα στο τελείωμα μου πέταξε έξω τις βυζάρες της και μου πρόσφερε αριστοτεχνικό φραπέ. Εκτός από μπλούζα πάει και παρακάτω με κάποιο τρόπο;
την ρωτησες??
Σου φανηκε οτι προχωραει??Την τελευταία φορά που έκανα με Μόνικα στο τελείωμα μου πέταξε έξω τις βυζάρες της και μου πρόσφερε αριστοτεχνικό φραπέ. Εκτός από μπλούζα πάει και παρακάτω με κάποιο τρόπο;
Σίγουρα θα κάνει μπριζόλα με μεγαλύτερο αντίτιμοΣου φανηκε οτι προχωραει??
την ρωτησες??
Ναι, αλλα οχι παντα.Σίγουρα θα κάνει μπριζόλα με μεγαλύτερο αντίτιμο
Καλούλα φαίνεται... την έχεις πάρει? Τιμές?εχει και πιο αποκαλυπτικες φωτος εδω !!! μια δοκιμη για βεντουζες χρειαζεται !!! Δέσποινα Ελληνίδα 28 ετών
Έχω την εντύπωση ότι έχει αναφερθεί λίγο παραπάνω....Καλούλα φαίνεται... την έχεις πάρει? Τιμές?
κι εγω αναρωτιεμαι... βρηκα το site τους Το Άγγιγμα - , όπως γράφουν κάποιοι για ρούχα που φαίνονται στις φωτο, με προβληματιζει....Καλησπέρα σε όλους, ξέρουμε αυτή εδώ τι κάνει, έχει κανείς εμπειρία; Instagram
Στο σάιτ μόνο που λέει κάπως σεξουαλικο είναι το μασάζ προστάτη.
αναπαντητη εμεινε μουτρο μαλλον δεν εχει δοκιμασει κανενας βεντουζαΈχω την εντύπωση ότι έχει αναφερθεί λίγο παραπάνω....
ακομη δεν την πηρε κανεις και περιμενει η κακομοιρα...Καλούλα φαίνεται... την έχεις πάρει? Τιμές?
Είπαμε....παρα πολύ καλό μασάζ με εκτόνωση.....δεν γδύνεταικι εγω αναρωτιεμαι... βρηκα το site τους Το Άγγιγμα - , όπως γράφουν κάποιοι για ρούχα που φαίνονται στις φωτο, με προβληματιζει....
150 θέλει για μασάζ καί φραπέ δηλαδή ;Τελικά η Νίκολ από το Instagram η ανεξάρτητη δεν είναι και τόσο αυστηρή όσο φαίνεται στα μηνύματα...
Στα 150 χαλαρωτικό χωρίς ρούχα λίγο body to body και φυσικά φραπές.
Είναι όπως στις φωτός.
Και ωραίες βυζάρες
Καλούλα φαίνεται... την έχεις πάρει? Τιμές?
Η κοπέλα είναι σχετικά παλιά. Δούλευε στα χρόνια της καραντίνας Λ. Αλεξάνδρας απέναντι από το Τηνιακό σε ένα ημιυπόγειο, όσοι ξέρουν.καλησπερα σην ομαδα εδω ξερουμε τπτ ? δέσποινα 28 χρονών προσφέρω μασάζ
Οπως τα λες για Χριστιανα με πολυ ωραιο στησιμο στα 4 αν της ζητηθει.Συνάντηση με Χριστιάνα από deluxe
Δεν θα πω κάτι περισσότερο από εμφάνιση απ ότι έχουν πει συναγωνιστές.
Θα σταθώ μόνο στο ότι έρχεται η κοπέλα που βλέπεις στην φωτό κι όχι last year.
Petite,με ωραίο στήθος στητο με το χαμόγελο και άνετη .
Μασάζ άνω του μετρίου και τέλος με ωραίο φραπέ.
Ελληνίδα που αν τις φερθείς σωστά θα ανταμειφθείς και το πιο σημαντικό χωρίς τιμοκατάλογο
Έδωσα +30€ από μόνος μου.
Θα ξανατιμηθει συντόμως.
Μαρία από your massage η Ρία από αρτ έχουμε άποψη?
ευκαιρια μανΤελικά η Νίκολ από το Instagram η ανεξάρτητη δεν είναι και τόσο αυστηρή όσο φαίνεται στα μηνύματα...
Στα 150 χαλαρωτικό χωρίς ρούχα λίγο body to body και φυσικά φραπές.
Είναι όπως στις φωτός.
Και ωραίες βυζάρες

Xρόνια στο κουρμπέτι.Τατιάνα deluxe κανένας πήρε?
Ήταν ανεξάρτητη;Xρόνια στο κουρμπέτι.
Εχω να τη δω απο πριν τον κόβιντ.
Ωραία παρουσία ωραίο σεξ αδύνατη πολύ.πάντα αργά το βράδυ οι συναντήσεις.
Τώρα πως κ πήγε στα μασαζογραφεία δεν ξέρω.
Ίσως έπεσε πείνα.