Zhukov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.159
- Πόντοι
- 446
αργησες...πιασαμε απογευμα!Καλημέρα
![]()
αργησες...πιασαμε απογευμα!Καλημέρα
![]()
Εγω θεωρώ οτι ξυπνησα πρωι να αδραξω την μέρααργησες...πιασαμε απογευμα!

Καλα εκανες ,μαζι σου! @dimigoall μην πατας θυμους ρε μουνιΕγω θεωρώ οτι ξυπνησα πρωι να αδραξω την μέρα![]()

Γιατί καλέ μου φίλε οικοδόμος εισαι ???αργησες...πιασαμε απογευμα!

ΝαιΕγω θεωρώ οτι ξυπνησα πρωι να αδραξω την μέρα![]()

Από την μια νια αν εχεις εργοστάσιο καλέ μου φίλε ...Εγω θεωρώ οτι ξυπνησα πρωι να αδραξω την μέρα![]()

μην κοροιδευεις τον φιλο μαςΝαι
πρόσεχε μόνο μη την αδράξεις πολύ και την ξεμαλλιάσεις![]()
Απο την σκαλωσια καθε πρωί βλεπεις την ανατολή ?Ναι
πρόσεχε μόνο μη την αδράξεις πολύ και την ξεμαλλιάσεις![]()
Εγώ σε στηρίζω βρε μουνόπανο ,Απο την σκαλωσια καθε πρωί βλεπεις την ανατολή ?![]()

Και τη δύση μη σου πω καλέ μου φίλε,, γιατί ο καλός μας φίλος φημίζεται για την εργατικότητα του..Απο την σκαλωσια καθε πρωί βλεπεις την ανατολή ?![]()

Γιατι ετσι σου αρμοζειΕγώ σε στηρίζω βρε μουνόπανο ,
Γιατί είσαι είρων ?![]()

Και τη δύση μη σου πω καλέ μου φίλε,, γιατί ο καλός μας φίλος φημίζεται για την εργατικότητα του..![]()

Δεν σε ειρωνεύομαι ρε μουνοπανο απλα τονίζω ποσο τυχερός εισαι που απολαμβάνεις αυτο το θέαμα απο ψηλάΕγώ σε στηρίζω βρε μουνόπανο ,
Γιατί είσαι είρων ?![]()

Θα σε μουρλάνω στους θυμούςΓιατι ετσι σου αρμοζει![]()

Ειμαι βιτσιοζος,κανω οτι δε μου αρεσει αλλα το απολαμβανω!Θα σε μουρλάνω στους θυμούς![]()

Απ το μαγευτικό Μπραχάμι!! ή αλλιώς μπραχαμεςΚαλέ μου φίλε που είσαι από που η καλημέρα ??? Από τη κατασκήνωση του Αγίου Αντρέα???![]()
Τους προφυλακτηρες, πού θα τους χρειαστούμε;;Πήγαινε στο περίπτερο και φέρε μια δωδεκάδα προφυλακτήρες![]()
Καλησπερα κυρια ΒυζιαΤους προφυλακτηρες, πού θα τους χρειαστούμε;;![]()
Ποτέ δεν ξέρεις...Τους προφυλακτηρες, πού θα τους χρειαστούμε;;![]()
Αν σε (τρακαρει) κανένας απο μπροστά η απο πίσω, θα χρειαστεί για μην πάθεις ουτε εσυ, αλλα ούτε αυτός ζημιές....Τους προφυλακτηρες, πού θα τους χρειαστούμε;;![]()