- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.029
Μετα απο αποχή εδω μεσα καθως δ ειχα χρονο ν μαγειρέψω,επρεπε ν παθω ψυξη πρωτα μ τα ερ κοντισιον κ αφου δ δλευω κ ειχα χρονο ειπα ν κανω τα baby back ribs ..
Τελευταία τροποποίηση:
Μάναρα μου εσύ![]()
![]()
![]()
![]()
Μετα απο αποχή εδω μεσα καθως δ ειχα χρονο ν μαγειρέψω,επρεπε ν παθω ψυξη πρωτα μ τα ερ κοντισιον κ αφου δ δλευω κ ειχα χρονο ειπα ν κανω τα baby back ribs ..
Ωραια η μαγειρικη σου και οι μαγειρικες σου ιδεες.![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα στολιζα τα πιατα μου , μαλλον επειδη μ αρεσει η μαγειρική κ δεν ειναι κατι απλά απο αναγκη γ ν φαω.Ωραια η μαγειρικη σου και οι μαγειρικες σου ιδεες.
Πιο πολυ μ αρεσει το ντεκόρ που στηνεις σε ολα τα πιατα, κατι το οποιο εγω δεν το εχω
Ουαου ..Αυτά είναι...Σέξυ μαγειρισσα....Παντα στολιζα τα πιατα μου , μαλλον επειδη μ αρεσει η μαγειρική κ δεν ειναι κατι απλά απο αναγκη γ ν φαω.
ΔΥΝΑΤΟ!![]()
![]()
![]()
![]()
Κουκλί αγιο μητσο,για καλλιθεα?ΔΥΝΑΤΟ!
Και επειδή ζήλεψα, πήρα από "το κουκλί" μισό κιλό γουρνοπούλα. Δεν περίμενα να είναι και τίποτα σπουδαίο, έτσι για την αλητεία που λέμε, αλλά ήτανε ΤΟΠ. Συνοδεύτηκε με αρκετό αλατοπίπερο με πατάτα τηγανιτή, και μπύρα Χάινεκεν.
Πήρα και πανσέτα.
Καλλιθέα.Κουκλί αγιο μητσο,για καλλιθεα?
Νικόλ, τη Sweet Baby Ray's την παρήγγειλες από κάπου ή Θεσσαλονίκη τη βρίσκεις και στα σούπερ μάρκετ;![]()
![]()
![]()
![]()
Απο το wolt marketΝικόλ, τη Sweet Baby Ray's την παρήγγειλες από κάπου ή Θεσσαλονίκη τη βρίσκεις και στα σούπερ μάρκετ;
Άφησες τη Θεώνη έπιασες τον Μιτσικέλι...Λαιλαπα,και νερο ανθρακούχο Μιτσικέλι![]()