You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κόμμα Καρυστιανού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
πρόσεξε κακομοίρη (επειδή προκαλείς) να μην σε βγάλουν σα στράκι στο κλαρί οι αλβανοίΚαλά αν θεωρείς τους Σέρβους και τους Βούλγαρους καλά παιδιά ρόμπα είσαι άλλου νυχτωμένος
Ρε ορισμένοι απορώ που ζείτε και πως σκέφτεστε.
Τον Σαούλ σου είπα εγώ τον βλέπω δεξιό ούτε καν κέντρο

barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.532
- Πόντοι
- 5.506
Γι αυτο κατι παρταλια σαν και σενα χρειαζεστε ευνουχισμο, μη γινει καμια στραβη και διαιωνισετε τον πνευματικο καρκινο σας.Έπρεπε να είχαμε φύγει το έχω πει 1000 φορές
Όλα θα ήταν διαφορετικά τώρα
Εγω θα προτιμούσα να ζουσα πιο φτωχά ακόμα και από τώρα αλλά να έχω εξουσία πάνω αριστερή κυβέρνηση πάρα δεξιά
Η πρώτη φορά αριστερά Έπρεπε να είναι για πάντα αριστερά...
όλοι οι Σέρβοι και όλοι οι χψ Βούλγαροι δεν είναι νταβάδεςΤώρα νόμιζεις ότι κάτι είπες
Εσύ θαυμάζεις Βουλγαρους και σερβους και ξέρεις είναι μεγάλοι νταβάδες οι συγκεκριμενοι
αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των αλβαναράδων είναι για τουφέκι
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 2.087
- Πόντοι
- 456
Σε αυτό πρέπει να σου απαντήσω, το οφείλω στον πολιτισμό που κουβαλάω...Από πότε ο Έλληνας θα γίνει ίσα και όμοια με τον Γερμανό τον ολλανδο και τον Βέλγο
Από πότε εμείς οι μπατιριτζιδες θα κοιτάμε να εισχωρείσουμε και να ανεβάσουμε επίπεδο ομαδοποιοντας τους εαυτούς μας σε μια ομάδα όπου τα κράτη αυτά είναι ανεπτυγμένα και εμείς οπισθοδρομικοι.
Κοινωνικά είναι το ίδιο ο Έλληνας που χορεύει στα πανηγύρια "ωχ αμάν αμάνι το μεράκι μου με πιανει" η να καθετε με τη προικιλα και την οδοντοφλυφιδα στο στόμα στα τραπέζια μέχρι της 5 το πρωί νε τον Γερμανό που θα πιει μια μπύρα και θα φάει ένα λουκάνικο στις 6 το απόγευμα η θα πάει να κάνει το τζοκινγκ κανό κλπ
Στις 10 θα έχει πέσει για ύπνο γιατί 6 ώρα έχει εγερτήριο για δουλεια.
Φυσικά και δεν είναι ίσια κι όμοια οι Γερμαναράδες και οι Βέλγοι* με τον Έλληνα.
α. Ο Έλληνας είναι ο μόνος λαός που έχει την αίσθηση του "πολίτη", δηλαδή εκείνου που συνεδριάζει και αποφασίζει τα της πόλεώς του. Όλοι οι άλλοι λαοί υπήρξαν μέχρι και τον 19ο αιώνα όχλοι δουλοπάροικων, που τους κουμάνταραν οι ηγεμόνες ευγενείς. Όσο για τους Ανατολικούς (από Τουρκία και πέρα) είναι εθισμένοι στην Δεσποτεία και την υποταγή στον Φύλαρχο. Είναι αδιανόητη γι' αυτούς η 'δημοκρατία", η από κοινού απόφαση!
β. Φυσικά και δεν είμαι όμοιος με τον Βέλγο και τον Γερμανό, που έκαναν γενοκτονίες όπου πήγαν (Ναμίμπια, Κογκό κτλ) και άσκησαν το δουλεμπόριο (Βέλγοι Ολλανδοι) και το ναρκεμπόριο.
γ. Όλοι αυτοί, αρχής γενομένης από τον Αλάριχο (Βησιγότθο) και τους Βανδάλους, το μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν να καταστρέφουν και ήρθαν μέχρι την Ελλάδα και την γάμισαν. Το γαμήσι το επανέλαβαν και το 1941...
δ. Τήν όποια οικονομική ανάπτυξη την απέκτησαν μετά από δεκαετίες προστατευτισμού των βιομηχανιών τους, με αντίστοιχη υπονόμευση καί κλείσιμο των βιομηχανιών τής Ελλάδας.
ε. Όλοι αυτοί έρχονται τα καλοκαίρια και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μεθάνε και να ξερνοβολάνε, προσπαθώντας να ξεχάσουν την μίζερη ζωή τους (υπήρξα μάρτυρας στην Κώ, όπου εργαζόμουν την δεκαετία του 90 και τους βρίσκαμε στρωματσάδα το πρωί στο λιμάνι).
ς΄ Για τον παραδοσιακό ελληνικό πολιτισμό (μουσική, χορό, λογοτεχνία) θα σου μιλήσω άλλη μέρα, αλλά να είσαι βέβαιος ότι δεν είναι αυτό το εξάμβλωμα που βλέπεις σήμερα, το οποίο δημιουργήθηκε με την βοήθεια των ΜΜΕ και του ανύπαρκτου σχολείου.
*

Τέτοιοι τύποι με την μορφή ενός υβριδίου μαϊμούς και ΙΤ είναι οι πολιτισμένοι βορειοευρωπαίοι που είναι ανώτεροι των Ελλήνων;
Δεν διαφωνώ πάνω σε αυτό.Κούλης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ Ανδρουλάκης κλπ είναι στο ίδιο συνδικάτο κι ενώ η εικόνα συμπληρώνεται με το ΚΚΕ στο βάθος/παρασκήνιο να τρίβει τα χέρια του για την "παρακμή των αστικών κομμάτων".
![]()
Nikos Karagiannakidis on Instagram: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας είναι το ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ στην πολιτική που ακολουθούνε! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε #μητσοτακης #τσιπρας #πολιτικη #κυβερνηση #karagiannakidis"
462 likes, 24 comments - nikoskaragiannakidis on June 13, 2026: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας είναι το ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ στην πολιτική που ακολουθούνε! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε #μητσοτακης #τσιπρας #πολιτικη #κυβερνηση #karagiannakidis".www.instagram.com
Αλλά τί να ψηφίσουμε για να πέσει ο Κούλης αν υποθέσουμε ότι η Καρυστιανού θα είναι τρίτο κόμμα;
Η λογική λέει ψηφίζω το δεύτερο κόμμα οποιο και να είναι αυτό για να ρίξω το πρώτο.
Με αυτή την λογική το λέω.
Κασσιανούλα θες να πάρεις τη θέση του πιπίλα ? δεν είναι καλή ιδέα να ξέρειςΚαλα ρόμπα να βγάλουμε τη μεζούρα να μετρήσουμε ποιοι είναι πιο πολύ.
Ρε τι ασυναρτησίες λες εδώ μεσα
Επίσης όταν λέμε πως καλύτερα να κάνεις παρέα με χψ Σέρβους Βούλγαρους Μολδαβούς
παρά με αλβαναριά ΔΕΝ υποννοείται κανένας "θαυμασμός" όπως το εκλαμβάνεις
Ελληνικά μιλάμε ρε μπρο ,γιατί θέλετε συνέχεια μετάφραση ?
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 2.087
- Πόντοι
- 456
Συγγνώμη, δεν ήταν προσωπική αιχμή. Ήταν αιχμή κατά του αφηγήματος της αιτίας τού προσφυγικού προβλήματος.Σε εμένα όμως φίλε μου δε θα μιλάς έτσι τύπου "τα παραμύθια αλλού" υπονοώντας ότι εγώ τα λέω αυτά εκ του πονηρού ή ότι είμαι μέρος κάποιου σχεδίου που εσύ έχεις ανακαλύψει???
Οκ? γιατί εγώ σου μιλάω με σεβασμό...ενώ μπορώ και εγώ να απευθυνθώ έτσι...όχι τίποτα άλλο...είμαστε και πνευματικά και πολιτιστικά ανεπτυγμένοι.
Παρατηρώ ότι δεν είσαι σε θέση να ερμηνεύσεις γιατι στίς δύο περιπτώσεις πολέμων που ανέφερα δεν υπήρξαν πρόσφυγες. Τα παραδείγματα αυτά ανατρέπουν την προβεβλημένη αιτιολογία, τήν οποία δικαιούμαι να αποκαλέσω "παραμύθια".
Κασσιανή συμμορφώσου για να συζητήσεις μαζί μου , να είσαι κόσμιοςΈχεις κάνει ποτέ παρέα ρε ρόμπα με τους συγκεκριμένους η έτσι τα λες??
Εγώ όσους είχα γνωρίσει δεν ήταν καλά παιδιά να το πω κόσμια
Προς το παρόν σου αφήνω περιθώριο να το σκεφτείς και έπειτα ντόμπρα συζητάμε
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 2.087
- Πόντοι
- 456
Το σημείο ς΄ θα στο αναλύσω άλλη φορά, σου είπα, για να ξέρει τι "κουβαλάς" (εάν είσαι έλληνας).Το αποτέλεσμα μετράει.
Ναι είχαμε πολιτισμό ιστορία και καλά μυαλά κάνεις δεν το αγνοεί αυτό.
Σήμερα τι γίνεται?
Έχουμε 9 εκ άχρηστους και 1 εκ χρήσιμους στη χώρα
Έχουμε ξεφτίλιστει παγκοσμίως και το μόνο που βγάζουμε προς τα έξω είναι παραδείγματα προς αποφυγή
Ελπίζω να συμφωνούμε ότι είμαστε ένας άχρηστος λαός και όλα αυτά που μας συμβαίνουν είναι αποτέλεσμα των επιλογών και των πεπραγμενων μας
Ποιοί μας κουνιούνται ρε γιά "πολιτισμένες φίρμες"; Αυτοί που σού αποδόμησα σε μισή σελίδα, πλήν εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω; Οι τρομοκράτες Βάνδαλοι της Ιστορίας;
γι αυτό έχω βγάλει το πόρισμα πως είσαι αγαθός ,όχι με την έννοια του λαλάκαΞεκινάς τις απειλές?. Τι θα κάνεις θα πατήσεις ριουφανοκουμπι?
Ουδέποτε έχω πατήσει ρουφιανόκουμπο ακόμη και όταν διάφοροι κλώνοι έβριζαν ...
Αλλά το μπούλινγκ και η τραμπούκα είναι προαπαιτούμενα για την βελτίωση ,
πχ "μπούλη είσαι άντρας , η φύση σε έκανε αρσενικό και πανάθεμα σε είσαι Έλληνας , πέσε κ πάρε"

Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.277
- Πόντοι
- 6.256
Όταν έρχεται στα παράλια μιας χώρας μια οικογένεια με παιδάκια δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν πήγαν σε άλλη κοντινή χώρα.Συγγνώμη, δεν ήταν προσωπική αιχμή. Ήταν αιχμή κατά του αφηγήματος της αιτίας τού προσφυγικού προβλήματος.
Παρατηρώ ότι δεν είσαι σε θέση να ερμηνεύσεις γιατι στίς δύο περιπτώσεις πολέμων που ανέφερα δεν υπήρξαν πρόσφυγες. Τα παραδείγματα αυτά ανατρέπουν την προβεβλημένη αιτιολογία, τήν οποία δικαιούμαι να αποκαλέσω "παραμύθια".
Όπως αν βρω κάποιον που έχει μείνει με το αμάξι του στο δρόμο δεν θα τον ρωτήσω "γιατί δεν το έκανες σέρβις" για να τον βοηθήσω.
Ακριβώς όπως μερικοί μπλέκουν τα αφηγήματα και προσπαθούν να πουν ότι δεν υπάρχουν ΚΑΙ εγκληματίες μέσα στους μετανάστες
ακριβώς έτσι και οι ψυχασθενείς ρατσιστές βαφτίζουν όλους τους ανθρώπους που έρχονται ως "λάθρο" που πρέπει να πετάμε στη θάλασσα.
Και αυτό σίγουρα δεν είναι ούτε πολιτισμός, ούτε Ελληνική νοοτροπία.
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 2.087
- Πόντοι
- 456
Εξακολουθείς να μην απαντάς στο κεντρικό επιχείρημά μου.Όταν έρχεται στα παράλια μιας χώρας μια οικογένεια με παιδάκια δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν πήγαν σε άλλη κοντινή χώρα.
Όπως αν βρω κάποιον που έχει μείνει με το αμάξι του στο δρόμο δεν θα τον ρωτήσω "γιατί δεν το έκανες σέρβις" για να τον βοηθήσω.
Ακριβώς όπως μερικοί μπλέκουν τα αφηγήματα και προσπαθούν να πουν ότι δεν υπάρχουν ΚΑΙ εγκληματίες μέσα στους μετανάστες
ακριβώς έτσι και οι ψυχασθενείς ρατσιστές βαφτίζουν όλους τους ανθρώπους που έρχονται ως "λάθρο" που πρέπει να πετάμε στη θάλασσα.
Και αυτό σίγουρα δεν είναι ούτε πολιτισμός, ούτε Ελληνική νοοτροπία.
Καλημέρα...
ο Γιάσονας πουλάει τρελίτσα με τη παλιά κασέτα της μπαφογιάφκας του μπαρμπαΣόρος ,
βλέπει γυναικόπαιδα στη παραλία
Τώρα έχουμε το νέο φρούτο με τα ανήλικα από την Αίγυπτο ,κατά διαβολική
σύμπτωση όλα αγοράκια,
που αντί να τα στείλουν στους γονείς τους ,
τα χρησιμοποιούν σαν βαποράκια και σαν καυλάκια οι αριστεροί Λιγνάδηδες
Εννοείται πως τα χαρτζηλίκια για τα 16χρονα αιγυπτιάκια είναι αυξημένα
βλέπει γυναικόπαιδα στη παραλία
Τώρα έχουμε το νέο φρούτο με τα ανήλικα από την Αίγυπτο ,κατά διαβολική
σύμπτωση όλα αγοράκια,που αντί να τα στείλουν στους γονείς τους ,
τα χρησιμοποιούν σαν βαποράκια και σαν καυλάκια οι αριστεροί Λιγνάδηδες
Εννοείται πως τα χαρτζηλίκια για τα 16χρονα αιγυπτιάκια είναι αυξημένα
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 14.188
- Πόντοι
- 3.556
Πρέπει να γίνει σοβαρό κόμμα αντι λαθρο όπως το AFD Γερμανία.Ενα 15% θα το έπιανε άνετα Ελλάδα.Ακόμα και οι ελληνοποιημένοι Αλβανοί δεύτερης γενιάς θα το στηρίζανε.Συν εργατικά στρώματα κτλ.Οσοι βέβαια έχουν παραδάκι μένουν Εκάλη,Φιλοθέη κτλ φυσικά και στηρίζουν λαθρο,τους θέλουν για φτηνό εργατικό δυναμικό για να κονομάνε,δεν είναι όμως αυτοί που τους υφίστανται,
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.277
- Πόντοι
- 6.256
Σου απάντησα...δεν με απασχολεί το γιατίΕξακολουθείς να μην απαντάς στο κεντρικό επιχείρημά μου.
Καλημέρα...
και εσύ δεν απάντησες σε αυτά που έγραψα και δεν σε ενδιαφέρουν
εγώ γράφω την μέση οδό....αν θέλεις κάποιον να συμφωνήσει με ακρότητες και απόλυτες ιδέες εγώ δεν είμαι αυτός
ούτε θα συζητήσω θεωρίες
εγώ λέω το απλό...δεν πετάμε ανθρώπους στην θάλασσα...και δεν διώχνουμε παιδάκια πίσω σε εμπόλεμες ζώνες
δεν βλέπω κάποιο λάθος σε αυτά εσύ βλέπεις?
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 786
καλά άσε την ντροπή που είσαι λευκός ευρωπαίος άνδρας,Όταν έρχεται στα παράλια μιας χώρας μια οικογένεια με παιδάκια δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν πήγαν σε άλλη κοντινή χώρα.
αυτοί είναι ελάχιστοι, ήταν το 2015 και τους πήραν οι γερμανοί
ο δε σολτσ τους έδωσε και υπηκοότητα
το θέμα είναι ο μητσοτάκης να υποχρεώσει δια της περικοπής επιδομάτων τον ζαν να πάει για δουλειά.
μάλιστα ,άραβες αλβανοί γεωργιανοί χαζοανάρχια όλοι οι κόπροι επενδυτές ζούν τον μύθο τους
στη φαλιμέντο ελλαδίτσα
ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΣΙΝΑΛΟΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ: ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ – ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΕΛΑΣ – ΟΙ ΚΑΛΥΚΕΣ, Ο ΚΑΒΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ
στη φαλιμέντο ελλαδίτσα

ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΣΙΝΑΛΟΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ: ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ – ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΕΛΑΣ – ΟΙ ΚΑΛΥΚΕΣ, Ο ΚΑΒΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.277
- Πόντοι
- 6.256
δεν είναι ελάχιστοι έχει αρκετούς...κάποτε είχα πάει σε μια δομή στην αττικήκαλά άσε την ντροπή που είσαι λευκός ευρωπαίος άνδρας,
αυτοί είναι ελάχιστοι, ήταν το 2015 και τους πήραν οι γερμανοί
ο δε σολτσ τους έδωσε και υπηκοότητα
το θέμα είναι ο μητσοτάκης να υποχρεώσει δια της περικοπής επιδομάτων τον ζαν να πάει για δουλειά.
και είχε πάρα πολλά παιδάκια...ασυνόδευτα κτλπ....και ενώ ο κάθε ένας άσχετος εκ του ασφαλούς μιλάει για βυθίσματα και τραμπούκες
οι υπάλληλοι (αστυνομικοί) που ήταν εκεί μέσα...προσπαθούσαν να τα κάνουν καλά τα παιδάκια...μερικά τα είχαν και στο γραφείο να κάθονται μαζί τους.
το καλύτερο είναι να τον απελάσει τον ζαν
Balkan cowboy
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 14.188
- Πόντοι
- 3.556
Μπορούν για παράδειγμα όσους λαθρο έρχονται να τους βάλουν σε καταναγκαστικά έργα π.χ. να χτίζουν κατοικίες για Ελληνες.Αυτό ή φυλακή ή επί τόπου απέλαση.Μετά θα δείτε πώς θα μηδενιστούν οι ροές.