Νέα

Sex με τις γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hamfrey
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

ALEX45

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
316
Πόντοι
20
Αδερφέ @ALEX45 εσύ της έχεις διαλύσει την κωλότρυπα;

Μπράβο αδερφέ, ξέσκισέ της όλες της τρύπες της να κυκλοφορεί ορθάνοιχτη από παντού!
Ετσι πρέπει . Οταν τον καρφώνεις απότομα μέσα έξω για ώρα έχεις καλό αποτέλεσμα αλλά θέλω περισσότερο να την ανοίξω

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
2.033
Πόντοι
481
IMG_1058.jpeg
Της έχεις ανοίξει την κωλότρυπα τόσο πολύ που πρέπει να έχει αίσθηση μουνιού! Κάθε πότε την κωλογαμάς ρε συ; Ο ορισμός του ξεκωλιάρα..
Πάντως αυτό που πηδάτε με ρούχα με ξεπερνάει. Μόνο ξεπέτα με ρούχα για να τελειώνουμε γρήγορα.

Alejandro90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2026
Like
1.459
Πόντοι
201
Ετσι πρέπει . Οταν τον καρφώνεις απότομα μέσα έξω για ώρα έχεις καλό αποτέλεσμα αλλά θέλω περισσότερο να την ανοίξω
Πολύ σωστός!

Να περιμένουμε να δούμε νέα αποτελέσματα δηλαδή;!

Alejandro90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2026
Like
1.459
Πόντοι
201
Σκέφτομαι να χώσω πουτσο και αγγούρι μαζί
Συνονόματε ξέσκισέ την για αρχή με το καυλί σου όπως ξέρεις εσύ...με τα απότομα μέσα-έξω να ανοίξει η κωλάρα της καλά ....να γίνει τρυπάρα και μετά βάλε της και αγγούρι!

Ξεκώλιασέ την αδερφέ, να βγαίνει βόλτα στα μαγαζιά και η κωλάρα της από μέσα να είναι ορθάνοιχτη!

ALEX45

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
316
Πόντοι
20
Συνονόματε ξέσκισέ την για αρχή με το καυλί σου όπως ξέρεις εσύ...με τα απότομα μέσα-έξω να ανοίξει η κωλάρα της καλά ....να γίνει τρυπάρα και μετά βάλε της και αγγούρι!

Ξεκώλιασέ την αδερφέ, να βγαίνει βόλτα στα μαγαζιά και η κωλάρα της από μέσα να είναι ορθάνοιχτη!
Θα το κάνω όπως το περιέγραψες . Μετά θα βρω ένα δασάκι να μου κάνει γλυφοκωλι στα όρθια

Alejandro90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2026
Like
1.459
Πόντοι
201
Και εμένα μου άρεσε που σου απαντάει μπουκωμένη!

Και την ώρα που απαντάει..ξέρεις ε;
Μπορείς να της τον βάλεις ακόμα πιο βαθιά στο λαρύγγι να της γίνει το λαρύγγι της δεύτερη μήτρα!

Τα άφησες όλα στο λαρύγγι της ;

Κατευθείαν στομάχι πήγανε;

Serpico748

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2025
Like
402
Πόντοι
21
Μοιάζει με την γυναίκα μου και καυλωσα για αυτό
Αν καβλωνεις στη σκέψη ότι τη γυναίκα σου τη γαμαει άλλος, έχεις σκεφτεί....Είναι ακόμη γυναίκα σου; Τη γουστάρεις ακόμη;

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
113
Πόντοι
0
Αν καβλωνεις στη σκέψη ότι τη γυναίκα σου τη γαμαει άλλος, έχεις σκεφτεί....Είναι ακόμη γυναίκα σου; Τη γουστάρεις ακόμη;
Καυλωσα γιστι μοιάζει οχι γιστι είναι έχει μεγάλη διαφορά η φαντασίωση με την πραγματικότητα φίλε μου

Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441
Το ζητήσατε με ήχο. Μετά από αρκετές προσπάθειες το part I. Νικολετα!

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νικολέττα part II
Σειρηνάκη έχετε σκεφτεί να στείλετε βίντεο όπως έκανε ένα ζευγάρι. Τα παιδιά αυτά εχουνε στείλει δύο. Ωραία και τα δύο βίντεο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom