Μάλλον...Απο ότι είδα τώρα το ελάχιστο είναι 80€ , ίσως προσάρμοσε κ τη μαλάκια μέσα στη τιμή !
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μάλλον...Απο ότι είδα τώρα το ελάχιστο είναι 80€ , ίσως προσάρμοσε κ τη μαλάκια μέσα στη τιμή !
συνδεσμος τικ τοκ?Απο την στιγμή που έφτιαξε υο σαιτ,, πολύ πρόσφατα, κατάργησε το φεις....αλλά εχει κ τικ τοκ
Είναι μια Ρωσίδα σχετικά εμφανισιμη χωρίς βυζι με τουρλωτο κωλο σχετικά καλό μασάζ με φραπέ στο τέλος χωρίς να βγάλει ρούχα και χωρίς να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. 80 ευρώ το κόστος.![]()
Ποιος γνωρίζει ;;
Έτσι ακριβώς, ντυμένη και δεν ακουμπάς.Είναι μια Ρωσίδα σχετικά εμφανισιμη χωρίς βυζι με τουρλωτο κωλο σχετικά καλό μασάζ με φραπέ στο τέλος χωρίς να βγάλει ρούχα και χωρίς να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. 80 ευρώ το κόστος.
πρεπει να μαθει οτι το να βγαλει ρουχα και να αφησει αγγιγματα ειναι το ελαχιστο αποδεκτο διαφορετικα δεν υπαρχει πελατειαΕίναι μια Ρωσίδα σχετικά εμφανισιμη χωρίς βυζι με τουρλωτο κωλο σχετικά καλό μασάζ με φραπέ στο τέλος χωρίς να βγάλει ρούχα και χωρίς να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. 80 ευρώ το κόστος.
Φαντάζομαι πως αν δεν είχε πελατεία φίλε θα έκανε κ άλλα . Προφανώς κ βγάζει τα προς το ζην .πρεπει να μαθει οτι το να βγαλει ρουχα και να αφησει αγγιγματα ειναι το ελαχιστο αποδεκτο διαφορετικα δεν υπαρχει πελατεια
και τι είναι το μυστικόΕίναι μια Ρωσίδα σχετικά εμφανισιμη χωρίς βυζι με τουρλωτο κωλο σχετικά καλό μασάζ με φραπέ στο τέλος χωρίς να βγάλει ρούχα και χωρίς να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. 80 ευρώ το κόστος.
στον ακουμπαει και στον παιζει εννοει μεχρι να χυθει το γαλακαι τι είναι το μυστικό
άγγιγμα plus που κοστίζει 100€;;;
Το plus μου είχε πει ότι παίζει με τον κωλο σου κάτι που δεν πήρακαι τι είναι το μυστικό
άγγιγμα plus που κοστίζει 100€;;;
Εξεταση προστατη χωρις διαγνωσηΤο plus μου είχε πει ότι παίζει με τον κωλο σου κάτι που δεν πήρα

Πες το και έτσι, πάντως αν προχωρούσε παρακάτω θα ήταν καλή περίπτωση αλλά είναι στα δεν με τόνο που λένεΕξεταση προστατη χωρις διαγνωση
Με 80 &100 που ζητάει θα έπρεπε πίπα κ μάλιστα με καραμέλωμα μέχρι ζαχάρου .Πες το και έτσι, πάντως αν προχωρούσε παρακάτω θα ήταν καλή περίπτωση αλλά είναι στα δεν με τόνο που λένε
Θα συμφωνήσω απόλυταΜε 80 &100 που ζητάει θα έπρεπε πίπα κ μάλιστα με καραμέλωμα μέχρι ζαχάρου .
Νατασα χ.ε από εμφάνιση και συμμετοχή είναι η καλύτερη για μένα. Άμα έδινε και κωλο θα ήταν κορυφή αλλά δυστυχώς δεν.Πάντως είναι γεγονός κ το έχουν πει κ άλλοι . Στον συγκεκριμένο τομέα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές ….
Νατάσα χε
Τεα
Ζετα αναφέρονται συνέχεια , με την τελευταία να πλησιάζει τα 50 έτη .
Οι υπόλοιπες στάνταρ επιλογές είναι 55+
Για πιο λόγο να πληρώσεις κ μάλιστα τόσα αυτές τις ηλικίες ;
Κάντε χώρο στα νιάτα κυρίες μου ή ρίξτε το στο 30αρι για να συνεχίσετε με τοὺς ρομαντικούς .
Ε καλά εκεί θα τα χαλάσουμε …Νατασα χ.ε από εμφάνιση και συμμετοχή είναι η καλύτερη για μένα. Άμα έδινε και κωλο θα ήταν κορυφή αλλά δυστυχώς δεν.
Όχι κ τόσο καλά feed upξέρουμε κατι για την κυρια?
![]()
Δεν θα διαφωνήσω τα γούστα είναι υποκειμενικά άλλωστε. Για τα δικά μου γούστα έχει πολύ καλό κορμί σε σχέση με την ηλικία της φυσικά και βυζαρες δυνατές πρόσωπο ναι δεν είναι για φωτογράφιση αλλά δεν είναι και άσχημη. Σε σύγκριση με τις άλλες που ανέφερες εγώ προσωπικά πέρασα καλύτεραΕ καλά εκεί θα τα χαλάσουμε …
Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο !
σαν τη να την ψάξω εννοω καταλαβες το ονομα της μην σας πρήξωΕ καλά εκεί θα τα χαλάσουμε …
Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι κ τόσο καλά feed up
Έχουν γραφτεί στο παρελθόν στο παρόν νήμα