Vuzoxusths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2026
- Like
- 4.601
- Πόντοι
- 441
με cekine dion και καλτσες.....ρομαντικουλης.....
Οκ βάλε και ηχώ είναι καλύτεραΦαίνεται το σώμα ναι. Πρόσωπο δε φαίνεται.
Στο onlyfans για να πληρωθεις τα κανεις ολα. απο την στιγμη που ζηταει αποψη απο τον κοσμο πρεπει να τα δειχνει και ολαΚάνει και
Τώρα λες παραμύθια... δηλαδή με τιι φωνές θα καταλάβουμε ποιός είσαι...τα σώματα και γενικά η κοπέλα που φαίνεται σχεδόν όλη δεν υπάρχει θέμα
Έχεις δίκιο σε αυτό...όπως κάποιοι βάζουν φωτό την γυναίκα τους και ρωτάνε άποψη...και πολλοί τους λένε είναι μπαζο και τους ενοχλεί...βάλε την φωτογραφία χωρίς σχόλια μην ρωτάςΣτο onlyfans για να πληρωθεις τα κανεις ολα. απο την στιγμη που ζηταει αποψη απο τον κοσμο πρεπει να τα δειχνει και ολα
Δεν κατάλαβα τι λες. Για να ζητήσω άποψη εδώ πρέπει να τα δείξω όλα;Στο onlyfans για να πληρωθεις τα κανεις ολα. απο την στιγμη που ζηταει αποψη απο τον κοσμο πρεπει να τα δειχνει και ολα
Αφού λες ότι θα το κάνετε και ζητάς απόψεις, αυτή είναι η δική μου άποψη. Δηλαδή, αν εδώ σου πούμε "όχι", δεν θα το κάνεις; Αν θέλεις να βγάζετε χρήματα από το site, τότε θα πρέπει να αφαιρέσεις κάποια πράγματα και από εδώ. Πάρε ως παράδειγμα άλλα ζευγάρια και δες πώς διαφημίζονται.Δεν κατάλαβα τι λες. Για να ζητήσω άποψη εδώ πρέπει να τα δείξω όλ
Δεν ξέρω πως διαφημίζονται αλλά ζευγάρια δεν έχω δει. Τι πρέπει να αφαιρέσω εξήγησέ μου. Και να αν μου πείτε πολλοί όχι, ότι δεν είμαστε ωραίοι ή δε ξέρω και γώ τι, θα το λάβω υπόψη μου προφανωςΑφού λες ότι θα το κάνετε και ζητάς απόψεις, αυτή είναι η δική μου άποψη. Δηλαδή, αν εδώ σου πούμε "όχι", δεν θα το κάνεις; Αν θέλεις να βγάζετε χρήματα από το site, τότε θα πρέπει να αφαιρέσεις κάποια πράγματα και από εδώ. Πάρε ως παράδειγμα άλλα ζευγάρια και δες πώς διαφημίζονται.
Ότι και να πούμε εμείς εσύ δεν έχεις να χάσεις κάτι να το κάνειςΔεν ξέρω πως διαφημίζονται αλλά ζευγάρια δεν έχω δει. Τι πρέπει να αφαιρέσω εξήγησέ μου. Και να αν μου πείτε πολλοί όχι, ότι δεν είμαστε ωραίοι ή δε ξέρω και γώ τι, θα το λάβω υπόψη μου προφανως
Ή έχεις βγει από κωλοτρυπιδα και μπήκες μουνι ή έχει καθηλώσει τόσο που είναι η κωλοτρυπιδα της έτοιμη...
Μπράβο της!
Έπος καύλα και ουαου!
Μας καυλωσες!Δε φαινεται καλα αλλα γεμιομαστε απο πισω
![]()
Θεέ μου!Ωραία θέα
![]()
Ποδομαλακια, καβλα και μαεστρια
Καυλα η συζηγος. Τρελενετε όταν τον νιώθει μέσα τηςΥ
Υ.Π.Ε.Ρ.Ο.Χ.Η.Καυλα η συζηγος. Τρελενετε όταν τον νιώθει μέσα της
Ετσι πρεπειΚαυλα η συζηγος. Τρελενετε όταν τον νιώθει μέσα της