Νέα

Sex με τις γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hamfrey
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 988
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

toumpanos7

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
7.088
Πόντοι
1.040
Όλο μέσα την θέλει
1000076168.jpg

Alejandro90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2026
Like
1.459
Πόντοι
201
Νικολετα !!

Ωραίο το βιντεάκι παιδιά!

Ωραία στάση και η κοπέλα φαίνεται καυλάκι καλό και δυνατό!!!

Καύλα πατουσάκια έχει η τύπισσα!

Να την χαίρεσαι ρε φιλαράκι!

Όλα τέλεια!

Το μόνο σημείο ρε παιδιά, γνώμη μου είναι ότι για οποιοδήποτε παρόμοιο βιντεάκι ο ήχος μουσικής καβαλάει τον φυσικό ήχο από τέτοια περίπτωση....χαλάει όλο τι βίντεο...γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει φυσικός ήχος και ...δεν εννοώ να είναι οι πρωταγωνιστές των βίντεο "μούγκα " ....

Αυτά από εμένα, μου άρεσε το βίντεο και μόνο που είναι Ελληνικό!

nikos30athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2019
Like
1.358
Πόντοι
200
Ωραίο το βιντεάκι παιδιά!

Ωραία στάση και η κοπέλα φαίνεται καυλάκι καλό και δυνατό!!!

Καύλα πατουσάκια έχει η τύπισσα!

Να την χαίρεσαι ρε φιλαράκι!

Όλα τέλεια!

Το μόνο σημείο ρε παιδιά, γνώμη μου είναι ότι για οποιοδήποτε παρόμοιο βιντεάκι ο ήχος μουσικής καβαλάει τον φυσικό ήχο από τέτοια περίπτωση....χαλάει όλο τι βίντεο...γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει φυσικός ήχος και ...δεν εννοώ να είναι οι πρωταγωνιστές των βίντεο "μούγκα " ....

Αυτά από εμένα, μου άρεσε το βίντεο και μόνο που είναι Ελληνικό!
Ευχαριστω για το σχολιο σου. Δυστυχως κλεινω τελειως τον ηχο τον φυσικο, διοτι θελω να αποκλεισω την πιθανοτητα να ανγνωριστουμε απο τις φωνες μας. Σιγουρα το βιντεο "χανει" οταν παιζει μια μουσικη απο πισω αντι για τα φυσικα βογγητα αλλα ειναι αναγκαιο κακο.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
88.741
Πόντοι
12.056
Κάνει και
Ευχαριστω για το σχολιο σου. Δυστυχως κλεινω τελειως τον ηχο τον φυσικο, διοτι θελω να αποκλεισω την πιθανοτητα να ανγνωριστουμε απο τις φωνες μας. Σιγουρα το βιντεο "χανει" οταν παιζει μια μουσικη απο πισω αντι για τα φυσικα βογγητα αλλα ειναι αναγκαιο κακο.
Τώρα λες παραμύθια... δηλαδή με τιι φωνές θα καταλάβουμε ποιός είσαι...τα σώματα και γενικά η κοπέλα που φαίνεται σχεδόν όλη δεν υπάρχει θέμα

nikos30athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2019
Like
1.358
Πόντοι
200
Κάνει και

Τώρα λες παραμύθια... δηλαδή με τιι φωνές θα καταλάβουμε ποιός είσαι...τα σώματα και γενικά η κοπέλα που φαίνεται σχεδόν όλη δεν υπάρχει θέμα
Φαίνεται το σώμα ναι. Πρόσωπο δε φαίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom