Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.131
Πόντοι
17.116
το επίπεδο έχει πέσει αρκετά.
έχουν φύγει κάποιες καλές κοπέλες που είχε.
8 ευρώ το γυναικείο ποτό. το μόνο θετικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μάλλον την μικρούλα την έφη λες.
έχει στήθος και χείλη, αλλά μέχρι εκεί.
μόνο κουβεντούλα.
Σε εμένα άρεσε η Νάντια από Καστοριά. Ξανθιά με μπούκλες κ καλό βυζακι. Έχει κ ωραίο σώμα το μωρό, θα το παίξω μία μέρα μπαλιτσα το μωρό. :kiss-mark::cool2:

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
παιδια ποια μαγαζιά έχουν κάτω τον 40 κορίτσια και σου την πιάνουν χωρίς να κεράσεις το κσο νεφρό σου? Δηλαδή να γίνετε με 2 ποτά καλη φάση και να σου την πιάνουν λίγο χαλαρα. όλα έχουν γίνει μονο συζήτηση you and me lido alter ego δεν λέω καλά κορίτσια αλλά ρε φιλε λίγο δώσε χαρα στα σκέλια μας ρε κορίτσια μην κάνετε λες και είμαστε σε ένα μπαρ. Σε κωλομπαρο είστε

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.308
Πόντοι
10.295
παιδια ποια μαγαζιά έχουν κάτω τον 40 κορίτσια και σου την πιάνουν χωρίς να κεράσεις το κσο νεφρό σου? Δηλαδή να γίνετε με 2 ποτά καλη φάση και να σου την πιάνουν λίγο χαλαρα. όλα έχουν γίνει μονο συζήτηση you and me lido alter ego δεν λέω καλά κορίτσια αλλά ρε φιλε λίγο δώσε χαρα στα σκέλια μας ρε κορίτσια μην κάνετε λες και είμαστε σε ένα μπαρ. Σε κωλομπαρο είστε
Άλλαξε πλευρό...συνέχισε να ονειρευεσαι

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.822
Πόντοι
3.556
Το lido είχε μία ξανθιά π έλεγε το ποίημα δε ξέρω αν είναι ακόμα εκεί

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Ρε φιλε γενικά λέω υπάρχει καποιο μαγαζί που με 20 ευρώ μπορείς να βαλεις λίγο χέρι ?

Κερνάω ποτό και ούτε μπούτι δεν αφήνουν να πιάσεις

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.161
Πόντοι
63.029
Ρε φιλε γενικά λέω υπάρχει καποιο μαγαζί που με 20 ευρώ μπορείς να βαλεις λίγο χέρι ?

Ενταξει ενα κωλοποτο κερνας και θελεις και παροχες?
Αυτες με Χαλκιδικη και πανω...

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.308
Πόντοι
10.295

Με ένα ποτό θες και μπουτακι?
Φίλε, πάνε τα χρόνια της Βινας Ασικη

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
νταξει … αυτά τα μαγαζιά δεν είσαι για σένα … δεν για μένα … δεν είναι για κανεναν.

Τελευταία τροποποίηση:

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
233
Πόντοι
21

με 20αρικο ισα ισα λες μια καλησπερα κ το ονομα σου ,

foolidis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
20
Πόντοι
0

Αν ξοδεψεις κανα 2 3 φορες τριψηφιο ποσο κατι μπορει να πιασεις.

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
αγορινα γι αυτό κλείνουν όμως… εάν Είναι να δώσω τόσα πάω εσκόρτ

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Τα κωλομπαρα πρέπει να έχουν Budget σε κάθε πελάτη 20-30 ευρώ και να προσφέρουν μπούτι βυζια και χούφτωμα αλλιώς θα κλεισουν Με τέτοιο τροπο σκέψεις τέλος πάντων γνώμη μου

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Εγώ περσι και με ένα ποτό που έπινα έκανα μπάλα και έγλυφα βυζια χωρίς καν να κεράσω τώρα βλέπω τοσυ τελευταίους μήνες κάτι γίνετε

foolidis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Τα κωλομπαρα πρέπει να έχουν Budget σε κάθε πελάτη 20-30 ευρώ και να προσφέρουν μπούτι βυζια και χούφτωμα αλλιώς θα κλεισουν Με τέτοιο τροπο σκέψεις τέλος πάντων γνώμη μου
Συμφωνω απολυτα μαζι σου

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.308
Πόντοι
10.295
Εγώ περσι και με ένα ποτό που έπινα έκανα μπάλα και έγλυφα βυζια χωρίς καν να κεράσω τώρα βλέπω τοσυ τελευταίους μήνες κάτι γίνετε
Εγώ ούτε καν πλήρωμα

Τι λες ρε.μεγαλε

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Εννοώ πως εγώ αγόραζα ποτό για μένα και καθόταν κόντα μου μισή ώρα χωρίς καν να κεράσω όταν ρωτούσε έλεγα σε λίγο αυτό γινοταν κυριοσ σε μαγαζια που πηύαινα της πρώτες φορές και δεν με ξέρανε μετά κερνούσα 1 ποτό

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.308
Πόντοι
10.295
Δλδ εσύ σε κωλομπαρο που όταν δεν κεράσεις, οριακά σου τη λένε κάποιες, εσύ λοιπόν χωρίς κέρασμα έγλειφες βυζιά.

Μάλιστα.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Ναι ειδικά της πρώτες φορές με συγκεκριμένα κορίτσια που δεν είχαν ξανά πετύχει μου τριβόντουσαν άσχημα με το καλημερα απλώς σημαντικο πάω άκυρες μέρες νωρίς και τα μαγαζιά είναι χωρις πελάτες
Πχ Τρίτη 0:30

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.730
Πόντοι
3.446
Αν και τα θεωρώ ανάξια σχολιασμού θα απαντήσω

Εσύ θέλεις με 30 € μπούτια βυζιά και χούφτωμα

Αλλά συν τοις άλλοις πρέπει να είσαι ο μοναδικός πελάτης στα χρονικά τον κωλομπαρων που χωρίς να κεράσεις ποτό οι κοπέλες κάθονται μαζί σου και έγλειφες τα βυζιά τους

Γύρνα από την άλλη μεριά τώρα αλλά σκεπάσου καλά πριν δεις το επόμενο όνειρο…

Θα τα διαβάσει και κανένας που δεν έχει εμπειρία σε κωλόμπαρα θα τα πιστέψει και θα πάει με ένα εικοσάρικο σε κανένα μαγαζί περιμένοντας να ξεκαυλώσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom