Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.513
- Πόντοι
- 6.256
ναι δε βλέπεις τι γίνεται?θα σε ατσαλωσουν εδω ΦΟΥΛ![]()

ναι δε βλέπεις τι γίνεται?θα σε ατσαλωσουν εδω ΦΟΥΛ![]()

Μην παραληρείς Λάκη επειδή ξέρεις μόνο να χωριατοφωνάζεις στο καφενείο του χωριού και οτιδήποτε περισσότερο δεν το καταλαβαίνειςμε το εξώδικο φεύγουν όλοι οι κακοπληρωτές ....
οι πονηριές μόνο στο μπου.κομ
από αυτούς που δεν έχουν τίποτε και είναι εδώ μέσα 24/365 .... 24/366 τα δίσεκτα.
Τώρα ετοιμάζουν και ΜΗΤΡΩΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ....
έτσι ο κάθε μπατχτσής να τρώει ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΟΙΚΙΟ .
Μετά ... έχει γέφυρες οι κηφισός.
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΗΤΡΩΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ .
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΕΝΦΙΑ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ .
Στη Γερμανία έχει και άστεγους .
Δεν το ξέραν τα μαγκάκια όταν γουστάραν με τον ΕΝΦΙΑ.
Θα το μάθουν όμως.

βλεπω και σε ενημερωσα οτι ΜΟΝΟ εγω σου μιλαω κυριλαταναι δε βλέπεις τι γίνεται?![]()

Αφού το ξέρεις κείνο το βουνό με τα πολλά τα γίδια ....Μην παραληρείς Λάκη επειδή ξέρεις μόνο να χωριατοφωνάζεις
Ο Νταλάρα είναι υπέρ της ηλεκτροκινησης γιατι απλά δεν επηρεάζει την βιομηχανία αγωνιστικών σασί που έχει.....οταν τον ρώτησε ο τσιρονι γιατι δεν σπρώχνουν σαν ενδιάμεση λύση τα υβριδικά ή γιατι δεν μειώνουν τις εκπομπές ρύπων οι βιομηχανίες του απάντησε οτι έπρεπε να ξεκινήσουν από τα αυτοκίνητα μέχρι να γίνει η αλλαγή και μετά βλέπουμε....αλλάζουμε με το ζόρι το 8% των εκπεμπομενων ρύπων παγκοσμίως γιατι αφορά τον κοσμάκη απειλώντας να καταργήσουν τα θερμικά και αφήνουν το 60 με 70% ανεξέλεγκτο γιστι αφορά καθαρά το κεφάλαιοΩραιο βιντεο. Φτηνη προπαγανδα χωρις κανενα σοβαρο στοιχειο. Μονο ανοητοι σαν εσενα πιστευουν σε τετοια καραγκιοζιλικια. Οι Ιλουμινατι με τα ηλεκτρικα αυτοκινητα απειλουν.... τους ισλαμιστες με τα πετροδολαρα που εξαγοραζουν Ευρωπαιους για να εξισλαμισουν την Ευρωπη μηπως; Για ψαξε καλυτερα το Καταρ, την Μουσουλμανικη Αδελφοτητα και τα λοιπα ισλαμιστικα πετρελαιοκινητα καθαρματα που ψαχνουν θυματα σαν εσενα για να προωθησουν την προπαγανδα τους.
Αν ειχαμε περασει στην ηλεκτροκινηση πριν απο 20 χρονια, τωρα τα πετρελαια του Ιραν θα ειχαν ελαχιστη αξια και ισως να μην γινοταν καν πολεμος ουτε στη Μεση Ανατολη, ουτε στην Ουκρανια. Καληνυχτα πιονι του συστηματος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βιντεο αυστηρως ακαταλληλο για ηλιθια τουβλα.
γιαυτό και εγώ ΜΟΛΙΣ μπω στη βουλή θα φροντίσω να ανταμειφθείς με ρουσφέτι φοβερό θα σου στείλουμε δωρεάν νέτφλιξ για 2 μήνεςβλεπω και σε ενημερωσα οτι ΜΟΝΟ εγω σου μιλαω κυριλατα![]()

έχεις εκτεθεί τώρα αλλά εντάξει που να ξέρεις και εσύ τον νόμο...Αφού το ξέρεις κείνο το βουνό με τα πολλά τα γίδια ....
Όλο εκεί πάνω ανεβαίνεις ....
μαλλον για εξοχη σε βλεπω με γαλετες,νερο και αλατιγιαυτό και εγώ ΜΟΛΙΣ μπω στη βουλή θα φροντίσω να ανταμειφθείς με ρουσφέτι φοβερό θα σου στείλουμε δωρεάν νέτφλιξ για 2 μήνες![]()

δεν υπαρχει εξωση σε 24 ωρες,επισης το εξωδικο πολλοι το γραφουν στα αρχιδια τους ΑΛΛΑ πραγματι θα γινει μητρωο ενοικιαστων και πλεον οι εξωσεις θα ειναι πολυ πιο ευκολες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣέχεις εκτεθεί τώρα αλλά εντάξει που να ξέρεις και εσύ τον νόμο...
είναι ότι πιο λογικό να βγάζεις έξωση σε 24 ώρες
τι διάολο ιδιοκτήτες είμαστε άλλωστε? τζάμπα τα έχουμε τα ακίνητα?![]()
έχω κλείσει φέτος πολύ δυνατές διακοπές το καλοκαίρι 35 μέρες μου αξίζει όμως επειδή είμαι δουλευταράςμαλλον για εξοχη σε βλεπω με γαλετες,νερο και αλατι![]()

για πεςέχω κλείσει φέτος πολύ δυνατές διακοπές το καλοκαίρι 35 μέρες μου αξίζει όμως επειδή είμαι δουλευταράς![]()
ναι θα γίνουν πολύ πιο φτηνές και πολύ πιο άμεσεςδεν υπαρχει εξωση σε 24 ωρες,επισης το εξωδικο πολλοι το γραφουν στα αρχιδια τους ΑΛΛΑ πραγματι θα γινει μητρωο ενοικιαστων και πλεον οι εξωσεις θα ειναι πολυ πιο ευκολες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
αυτο ακριβωςναι θα γίνουν πολύ πιο φτηνές και πολύ πιο άμεσες
απλά το άμεσες είναι σε ΜΗΝΕΣ ενώ πριν γινόταν σε ΧΡΟΝΙΑ
όχι σε 2 μέρες που ισχυρίστηκε ο μπαρμπαΛάκης![]()
θα γυρίσω όλα τα κωριάγια πες
γαματες διακοπεςθα γυρίσω όλα τα κωριά![]()

εμένα δεν με απασχολούν αυτά εγώ πληρώνω κασέρι για όλο το χρόνο για να ζητάω εκτπώσειςαυτο ακριβως
δεν εχεις σαραι δικο σου;εμένα δεν με απασχολούν αυτά εγώ πληρώνω κασέρι για όλο το χρόνο για να ζητάω εκτπώσεις![]()

και εγώ εκεί θα δουλεύω στα κωράφια για να βγάλω τα τσιγάρα και τους καφέδες μουγαματες διακοπες
υγ εγω δεν θα παω πουθενα θα δουλευω![]()

Γιατί δε κοιμασαιδεν εχεις σαραι δικο σου;![]()
ας πουμε πως όχιδεν εχεις σαραι δικο σου;![]()