Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.382
- Πόντοι
- 6.256
έχω κλείσει φέτος πολύ δυνατές διακοπές το καλοκαίρι 35 μέρες μου αξίζει όμως επειδή είμαι δουλευταράςμαλλον για εξοχη σε βλεπω με γαλετες,νερο και αλατι![]()

έχω κλείσει φέτος πολύ δυνατές διακοπές το καλοκαίρι 35 μέρες μου αξίζει όμως επειδή είμαι δουλευταράςμαλλον για εξοχη σε βλεπω με γαλετες,νερο και αλατι![]()

για πεςέχω κλείσει φέτος πολύ δυνατές διακοπές το καλοκαίρι 35 μέρες μου αξίζει όμως επειδή είμαι δουλευταράς![]()
ναι θα γίνουν πολύ πιο φτηνές και πολύ πιο άμεσεςδεν υπαρχει εξωση σε 24 ωρες,επισης το εξωδικο πολλοι το γραφουν στα αρχιδια τους ΑΛΛΑ πραγματι θα γινει μητρωο ενοικιαστων και πλεον οι εξωσεις θα ειναι πολυ πιο ευκολες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
αυτο ακριβωςναι θα γίνουν πολύ πιο φτηνές και πολύ πιο άμεσες
απλά το άμεσες είναι σε ΜΗΝΕΣ ενώ πριν γινόταν σε ΧΡΟΝΙΑ
όχι σε 2 μέρες που ισχυρίστηκε ο μπαρμπαΛάκης![]()
θα γυρίσω όλα τα κωριάγια πες
γαματες διακοπεςθα γυρίσω όλα τα κωριά![]()

εμένα δεν με απασχολούν αυτά εγώ πληρώνω κασέρι για όλο το χρόνο για να ζητάω εκτπώσειςαυτο ακριβως
δεν εχεις σαραι δικο σου;εμένα δεν με απασχολούν αυτά εγώ πληρώνω κασέρι για όλο το χρόνο για να ζητάω εκτπώσεις![]()

και εγώ εκεί θα δουλεύω στα κωράφια για να βγάλω τα τσιγάρα και τους καφέδες μουγαματες διακοπες
υγ εγω δεν θα παω πουθενα θα δουλευω![]()

Γιατί δε κοιμασαιδεν εχεις σαραι δικο σου;![]()
ας πουμε πως όχιδεν εχεις σαραι δικο σου;![]()

απο τα νευρα ρεΓιατί δε κοιμασαι
μιλα σταραταας πουμε πως όχι![]()

εκκρεμούν κατασχέσεις, τράπεζες , πλειστηριασμοίαπο τα νευρα ρε
μιλα σταρατα![]()

Έγραψα κάπου σε 24 ώρες ;έχεις εκτεθεί τώρα αλλά εντάξει που να ξέρεις και εσύ τον νόμο...
είναι ότι πιο λογικό να βγάζεις έξωση σε 24 ώρες
Άπαξ και καθυστερήσει μία μέρα την πληρωμή του ενοικίου, μπορείς να στείλεις εξώδικο απόδωσης μισθίουΈγραψα κάπου σε 24 ώρες ;
Καλά σε είχα στη λίστα ....
Ακριβώς έτσι .Άπαξ και καθυστερήσει μία μέρα την πληρωμή του ενοικίου, μπορείς να στείλεις εξώδικο απόδωσης μισθίου
και να ζητήσεις έξωση . ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Στο πρώτο (νοίκι που καθυστερεί) , τον πετάς έξω.
καλά εντάξειΑκριβώς έτσι .
Μέχρι να βγει η απόφαση ... έχει περάσει κανάς μήνας ....