Νέα

Sex με τις γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hamfrey
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.053
Πόντοι
5.956
Εκμεταλλεύτηκε τη βόλτα της στην Αθήνα.

z128 (2).jpg

Rene1990

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2026
Like
585
Πόντοι
81
Μια οπτική πανδαισία...Μια ακουστική εμπειρία σπέσιαλ. Εύγε φίλε σας χαίρομαι. Λατρεία οι ζουμερές καθημερινές μαμαδίστικες μιλφομπουτάρες που ακούγονται . Τα μπαλάκια σου υπέροχα και μάχιμα δίνουν πόνο και αγάπη στη σύζυγο και τρελάθηκα με τους ήχους της και εκεί προς το τέλος που σε λέει έτσι ψιθυριστά ' σιγά σιγά ' και κατεβάζεις λίγο τον ρυθμό ... Αν ειδικά το κάνατε στα όρθια σιγά για να μην σας ακούνε τα παιδιά τέρμα καύλα . Αλλά και να είπε να μπεις πιο απαλά γιατί ενοχλήθηκε λίγο με τρελιάρικο πόνο από το καυλί σου πάλι τρέλο σκηνικό !!! Να περνάτε όμορφα δικέ μου ΑΞΙΟΣ

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
6.381
Πόντοι
6.147
Μια οπτική πανδαισία...Μια ακουστική εμπειρία σπέσιαλ. Εύγε φίλε σας χαίρομαι. Λατρεία οι ζουμερές καθημερινές μαμαδίστικες μιλφομπουτάρες που ακούγονται . Τα μπαλάκια σου υπέροχα και μάχιμα δίνουν πόνο και αγάπη στη σύζυγο και τρελάθηκα με τους ήχους της και εκεί προς το τέλος που σε λέει έτσι ψιθυριστά ' σιγά σιγά ' και κατεβάζεις λίγο τον ρυθμό ... Αν ειδικά το κάνατε στα όρθια σιγά για να μην σας ακούνε τα παιδιά τέρμα καύλα . Αλλά και να είπε να μπεις πιο απαλά γιατί ενοχλήθηκε λίγο με τρελιάρικο πόνο από το καυλί σου πάλι τρέλο σκηνικό !!! Να περνάτε όμορφα δικέ μου ΑΞΙΟΣ
Σ' ευχαριστώ μυστη ομολογώ πως τόσο όμορφα λόγια για τ αρχιδια μου δεν έχω ξανακουσει :p

gerakas2023

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Like
75
Πόντοι
0
Επί του έργου η κυρά
1000076127.jpg
Αδερφέ θα ήθελα να είμαι δίπλα σου και να τσιμπάω τις ρώγες της γυναίκας σου, και να σε παρατήσει για να πάρει στο στόμα της τον δικό μου πουτσο μέχρι να τις προσφέρω το ιερό νέκταρ των όρχεων μου

gerakas2023

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Like
75
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom