Vuzoxusths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2026
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 441
Αξιος! Ετσι πρεπει να ψωλοχυνονται οι βυζαρουδες!!!Και τι δεν έβγαλα....μισό λιτρο
Αξιος! Ετσι πρεπει να ψωλοχυνονται οι βυζαρουδες!!!Και τι δεν έβγαλα....μισό λιτρο
Η απόλυτη ηδονηΑξιος! Ετσι πρεπει να ψωλοχυνονται οι βυζαρουδες!!!
Τα σπάει φίλε η μουναρα σου!!!Παλιοτερο αλλα παντα καλο....μετα απο καλο γαμησι μαλακια για να χυσω στις βυζαρες της ενω μου εγλειφε τα αρχιδια....
Μαλάκα το φχαριστιεται σα να τρώει τούρτα πωωωωωω!Εκμεταλλεύτηκε τη βόλτα της στην Αθήνα.
![]()
Ετσι είναι όταν θέλει βόλτα το μωρό εκεί καταλήγειΕκμεταλλεύτηκε τη βόλτα της στην Αθήνα.
![]()
Τα ετριψε και στα μαγουλακια της?Εκμεταλλεύτηκε τη βόλτα της στην Αθήνα.
![]()
Αφού τον καθάρισε, να πάρει τα σάλια.Τα ετριψε και στα μαγουλακια της?
Μερακλίδικο ζευγάρι... Μου λείψατε φίλε μου καλέ.
Μια οπτική πανδαισία...Μια ακουστική εμπειρία σπέσιαλ. Εύγε φίλε σας χαίρομαι. Λατρεία οι ζουμερές καθημερινές μαμαδίστικες μιλφομπουτάρες που ακούγονται . Τα μπαλάκια σου υπέροχα και μάχιμα δίνουν πόνο και αγάπη στη σύζυγο και τρελάθηκα με τους ήχους της και εκεί προς το τέλος που σε λέει έτσι ψιθυριστά ' σιγά σιγά ' και κατεβάζεις λίγο τον ρυθμό ... Αν ειδικά το κάνατε στα όρθια σιγά για να μην σας ακούνε τα παιδιά τέρμα καύλα . Αλλά και να είπε να μπεις πιο απαλά γιατί ενοχλήθηκε λίγο με τρελιάρικο πόνο από το καυλί σου πάλι τρέλο σκηνικό !!! Να περνάτε όμορφα δικέ μου ΑΞΙΟΣ
Σ' ευχαριστώ μυστη ομολογώ πως τόσο όμορφα λόγια για τ αρχιδια μου δεν έχω ξανακουσει :pΜια οπτική πανδαισία...Μια ακουστική εμπειρία σπέσιαλ. Εύγε φίλε σας χαίρομαι. Λατρεία οι ζουμερές καθημερινές μαμαδίστικες μιλφομπουτάρες που ακούγονται . Τα μπαλάκια σου υπέροχα και μάχιμα δίνουν πόνο και αγάπη στη σύζυγο και τρελάθηκα με τους ήχους της και εκεί προς το τέλος που σε λέει έτσι ψιθυριστά ' σιγά σιγά ' και κατεβάζεις λίγο τον ρυθμό ... Αν ειδικά το κάνατε στα όρθια σιγά για να μην σας ακούνε τα παιδιά τέρμα καύλα . Αλλά και να είπε να μπεις πιο απαλά γιατί ενοχλήθηκε λίγο με τρελιάρικο πόνο από το καυλί σου πάλι τρέλο σκηνικό !!! Να περνάτε όμορφα δικέ μου ΑΞΙΟΣ
Αδερφέ θα ήθελα να είμαι δίπλα σου και να τσιμπάω τις ρώγες της γυναίκας σου, και να σε παρατήσει για να πάρει στο στόμα της τον δικό μου πουτσο μέχρι να τις προσφέρω το ιερό νέκταρ των όρχεων μουΕπί του έργου η κυρά
![]()
Νομίζω ότι θα κατάφερνε μια ακόμα πουτσα μαζί!!Επί του έργου η κυρά
![]()
και δυο και τρεις....Νομίζω ότι θα κατάφερνε μια ακόμα πουτσα μαζί!!
Σκέφτομαι να μπαινω στην τρύπα της γυναίκας σου και να μαζεύω με την ψωλή μου τα χυσια σου .και μετά να την χύνω στην κοιλιά....και να με βλέπεις καβλωμενο