You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GiannisGRtop
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Ημερήσια ενημέρωση για την Τρίτη 26/5 για το Golden Queens. Πήγαμε νωρίς λίγο μετά τις 12, εγώ και δύο συναγωνιστές. Ειχε προσφορά ένα είσοδο, ένα ποτό και δύο χοροί 10€ . Ειχε 3-4 δυνατά κορίτσια τα οποία όμως τα περίμεναν μόλις τελειώσει ο προηγούμενος χορός να τα πάρουν ξανά. Εγώ πήρα την Victoria, έτσι μου συστήθηκε, πάντα κάθεται κοντά στα σκαλιά που ανεβαίνουν προς τους στύλους και για όσους ξέρουν συνήθως κάθεται εκεί μόνη. Το κορίτσι είπε ότι είναι από την Κολομβία, έχει ωραίο φυσικό σώμα μόνο χείλη έχει προσθέσει και αυτό μου αρέσει. Γενικά μόνο δύο που δεν ήταν για τα γούστα μου ήρθαν από το τραπέζι οπότε όταν πέρασε λιγάκι η ώρα της έκανα νόημα και ήρθε. Χρησιμοποίησα και τους δύο χορούς-δώρο και μετά αφού ενημερώθηκα για τιμοκατάλογο και υπηρεσίες προχώρησα στα ενδότερα με κόστος 100. Διάρκεια περίπου 20-25 λεπτά πρώτα φραπέ με καλαμάκι και μετὰ μπριζόλα. Ολα με σκούφο, πολύ καθαρή εμπειρία για στριπ αν και δεν μου αρέσει ο φραπές με καλαμακι φορώντας σκούφο. Συνολικά περάσαμε 2 ώρες στο μαγαζί. Κόστος 110 για δύο χορούς, ένα ποτό και ένα μεγάλο πριβέ με μπριζόλα.
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 441
Χθεσινή βόλτα στο Dream Girls .
Crystal κλασσικά
Νταίζη άλογο με απίθανα μάτια (ουδέτερος χορός)
Έλενα Μολδαβή με τεράστια φυσικά βυζια και μακρύ πλατίνα μαλλί , μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καιρό στο μαγαζί αλλά εγώ πρώτη φορά την είδα ! Από τους πιο καλούς απλούς χώρους - πάνω κάνει τα πάντα.
Η γνωστή Κινέζα , μια πανηψηλη Βικτωρια κ μια Μαυρούλα.
Crystal κλασσικά
Έλενα Μολδαβή με τεράστια φυσικά βυζια και μακρύ πλατίνα μαλλί , μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καιρό στο μαγαζί αλλά εγώ πρώτη φορά την είδα ! Από τους πιο καλούς απλούς χώρους - πάνω κάνει τα πάντα.
Τελευταία τροποποίηση:
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 441
Και για όσους ενδιαφέρονται η Έλενα , από ότι μου ειπε είναι πολύ καλή και με ζευγάρια !!!!Χθεσινή βόλτα στο Dream Girls .
Crystal κλασσικά
Έλενα Μολδαβή με τεράστια φυσικά βυζια , μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καιρό στο μαγαζί αλλά εγώ πρώτη φορά την είδα ! Από τους πιο καλούς απλούς χώρους - πάνω κάνει τα πάντα.
elena ειναι μια γεματουλα ,κοντα στα 45 , με τσιμπουκοχειλα, που ητανε και στο παλιο lindo?Και για όσους ενδιαφέρονται η Έλενα , από ότι μου ειπε είναι πολύ καλή και με ζευγάρια !!!!
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 441
Δε θα την έλεγα γεματούλα !elena ειναι μια γεματουλα ,κοντα στα 45 , με τσιμπουκοχειλα, που ητανε και στο παλιο lindo?
Δεν είναι skinny
Γυναικάρα !
Ταιμπουκοχειλαρες
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 481
Η Κινέζα τι λέει;Χθεσινή βόλτα στο Dream Girls .
Crystal κλασσικά
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 441
Εξαρτάται τα γούστα !Η Κινέζα τι λέει;
Μεγαλοκοπελα με ζουμερό κορμί !
Έχει και λογαριασμό σε διπλανό site .Δινει πόνο επάνω
Jennifer λέγεται.
china-girl-lover13
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
Επεστρεψε η Jennifer? Ωραιος για την ενημερωση!!!Εξαρτάται τα γούστα !
Jennifer λέγεται.
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 441
Φίλε εάν λέμε την ίδια δεν κατάλαβα να έφυγε ποτέ !!!!!Επεστρεψε η Jennifer? Ωραιος για την ενημερωση!!!
Εγώ βέβαια είχα τα στάνταρακια μου που φύγανε + Crystal
Τελευταία τροποποίηση:
china-girl-lover13
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
Πρεπει να ειναι μεγαλη σχετικα σε ηλικια τωρα, πανω απο 45 λογικα. Την ειχα χασει για πανω απο 2 με 2,5 χρονια και την θυμαμαι με ψιλοκατσαρο ξανθο μαλλι.Φίλε εάν λέμε την ίδια δεν κατάλαβα να έφυγε ποτέ !!!!!
Εγώ βέβαια είχα τα στάνταρακια μου που φύγανε + Crystal
Η Crystal ειναι η βασίλισσα του ναου εκει μεσα!!!
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 441
Την ιδια λέμε.Πρεπει να ειναι μεγαλη σχετικα σε ηλικια τωρα, πανω απο 45 λογικα, την ειχα χασει για πανω απο 2, με 2,5 χρονια, την θυμαμαι με ψιλοκατσαρο ξανθο μαλλι, η Crystal ειναι η βασίλισσα του ναου εκει μεσα!!!
Συμφωνώ για Crystal.
Και οι αλλες 2 που λεω Ρουμάνες ειναι.Αγγελινα η μία και η κολλητή της .
Και άλλο ενα μιλφακι , με βυζαρες και καρέ ξανθό μαλλί
Και βέβαια η Βερόνικα για πιο περίεργα γούστα.
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 2.256
H γνωστή Jennifer από το Lido προ εικοσαετίας; Που είναι Φιλιππινέζα για την ακρίβεια;Εξαρτάται τα γούστα !
Jennifer λέγεται.
οκ .....παλια καραβαναΔε θα την έλεγα γεματούλα !
Δεν είναι skinny
Γυναικάρα !
Ταιμπουκοχειλαρες
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 441
Εργαλείοοκ .....παλια καραβανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εάν είναι 60 κρατιέται απίστευτα
τζενιφερ.......60Πρεπει να ειναι μεγαλη σχετικα σε ηλικια τωρα, πανω απο 45 λογικα. Την ειχα χασει για πανω απο 2 με 2,5 χρονια και την θυμαμαι με ψιλοκατσαρο ξανθο μαλλι.
Η Crystal ειναι η βασίλισσα του ναου εκει μεσα!!!
Flory η αλλη ητανΤην ιδια λέμε.
Συμφωνώ για Crystal.
Και οι αλλες 2 που λεω Ρουμάνες ειναι.Αγγελινα η μία και η κολλητή της .
Και άλλο ενα μιλφακι , με βυζαρες και καρέ ξανθό μαλλί
Και βέβαια η Βερόνικα για πιο περίεργα γούστα.
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.389
- Πόντοι
- 441
Είσαι παικταράς !!!!!!Flory η αλλη ηταν
Που το θυμήθηκες ;
Ξέρουμε πού είναι ;
GiannisGRtop
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Ενημέρωση Νο 2 απο εμενα για αυτην την εβδομάδα. Ημερα πεμπτη γυρω στις 11 σκαει μηνυμα απο συναγωνιστη να παμε παλι στο golden, αμεσως απανταω ναι και λιγο μετα τις 12 ειμαστε ηδη απεξω. Μεσα στο μαγαζι χαμος δεν ειχε τραπεζι ελευθερο… μας εβαλε στο μπαρ μεχρι να αδειασει ενα. Πηρα τους 2 χορους της προσφορας με την Μαρτινα, πρεπει να ειναι η πιο νεα στο μαγαζι και εκεινη με τις λιγοτερες παρεμβάσεις οποτε αξιζει. Μετα πηρα αλλους δυο με την Μελιν που στο δευτερο χορο εκανε φανερά αγγαρεία, μην την προτιμάτε. Η Victoria που πηρα την Τριτη απουσίαζε. Καλα να περνατε και να γαματε καλυτερα .
ναι σταματησε τελιως εδω και ενα χρονο & 4 μηνες και κανει κανονικη ζωη το ιδιο και η αντζελιναΕίσαι παικταράς !!!!!!
Που το θυμήθηκες ;
Ξέρουμε πού είναι ;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις