Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και για όσους ενδιαφέρονται η Έλενα , από ότι μου ειπε είναι πολύ καλή και με ζευγάρια !!!!Χθεσινή βόλτα στο Dream Girls .
Crystal κλασσικά
Νταίζη άλογο με απίθανα μάτια (ουδέτερος χορός)
Έλενα Μολδαβή με τεράστια φυσικά βυζια , μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καιρό στο μαγαζί αλλά εγώ πρώτη φορά την είδα ! Από τους πιο καλούς απλούς χώρους - πάνω κάνει τα πάντα.
Η γνωστή Κινέζα , μια πανηψηλη Βικτωρια κ μια Μαυρούλα.
elena ειναι μια γεματουλα ,κοντα στα 45 , με τσιμπουκοχειλα, που ητανε και στο παλιο lindo?Και για όσους ενδιαφέρονται η Έλενα , από ότι μου ειπε είναι πολύ καλή και με ζευγάρια !!!!
Δε θα την έλεγα γεματούλα !elena ειναι μια γεματουλα ,κοντα στα 45 , με τσιμπουκοχειλα, που ητανε και στο παλιο lindo?
Η Κινέζα τι λέει;Χθεσινή βόλτα στο Dream Girls .
Crystal κλασσικά
Νταίζη άλογο με απίθανα μάτια (ουδέτερος χορός)
Έλενα Μολδαβή με τεράστια φυσικά βυζια και μακρύ πλατίνα μαλλί , μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καιρό στο μαγαζί αλλά εγώ πρώτη φορά την είδα ! Από τους πιο καλούς απλούς χώρους - πάνω κάνει τα πάντα.
Η γνωστή Κινέζα , μια πανηψηλη Βικτωρια κ μια Μαυρούλα.
Εξαρτάται τα γούστα !Η Κινέζα τι λέει;
Επεστρεψε η Jennifer? Ωραιος για την ενημερωση!!!Εξαρτάται τα γούστα !
Μεγαλοκοπελα με ζουμερό κορμί !
Έχει και λογαριασμό σε διπλανό site .Δινει πόνο επάνω
Jennifer λέγεται.
Φίλε εάν λέμε την ίδια δεν κατάλαβα να έφυγε ποτέ !!!!!Επεστρεψε η Jennifer? Ωραιος για την ενημερωση!!!
Πρεπει να ειναι μεγαλη σχετικα σε ηλικια τωρα, πανω απο 45 λογικα. Την ειχα χασει για πανω απο 2 με 2,5 χρονια και την θυμαμαι με ψιλοκατσαρο ξανθο μαλλι.Φίλε εάν λέμε την ίδια δεν κατάλαβα να έφυγε ποτέ !!!!!
Εγώ βέβαια είχα τα στάνταρακια μου που φύγανε + Crystal
Την ιδια λέμε.Πρεπει να ειναι μεγαλη σχετικα σε ηλικια τωρα, πανω απο 45 λογικα, την ειχα χασει για πανω απο 2, με 2,5 χρονια, την θυμαμαι με ψιλοκατσαρο ξανθο μαλλι, η Crystal ειναι η βασίλισσα του ναου εκει μεσα!!!
H γνωστή Jennifer από το Lido προ εικοσαετίας; Που είναι Φιλιππινέζα για την ακρίβεια;Εξαρτάται τα γούστα !
Μεγαλοκοπελα με ζουμερό κορμί !
Έχει και λογαριασμό σε διπλανό site .Δινει πόνο επάνω
Jennifer λέγεται.
οκ .....παλια καραβαναΔε θα την έλεγα γεματούλα !
Δεν είναι skinny
Γυναικάρα !
Ταιμπουκοχειλαρες
Εργαλείοοκ .....παλια καραβανα
τζενιφερ.......60Πρεπει να ειναι μεγαλη σχετικα σε ηλικια τωρα, πανω απο 45 λογικα. Την ειχα χασει για πανω απο 2 με 2,5 χρονια και την θυμαμαι με ψιλοκατσαρο ξανθο μαλλι.
Η Crystal ειναι η βασίλισσα του ναου εκει μεσα!!!
Flory η αλλη ητανΤην ιδια λέμε.
Συμφωνώ για Crystal.
Και οι αλλες 2 που λεω Ρουμάνες ειναι.Αγγελινα η μία και η κολλητή της .
Και άλλο ενα μιλφακι , με βυζαρες και καρέ ξανθό μαλλί
Και βέβαια η Βερόνικα για πιο περίεργα γούστα.
Είσαι παικταράς !!!!!!Flory η αλλη ηταν
ναι σταματησε τελιως εδω και ενα χρονο & 4 μηνες και κανει κανονικη ζωη το ιδιο και η αντζελιναΕίσαι παικταράς !!!!!!
Που το θυμήθηκες ;
Ξέρουμε πού είναι ;