Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosdul13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Like
10
Πόντοι
0
kana kalo prive aplo mpoukitsi sto Golden Bournazi ?? pia lete?

GiannisGRtop

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
150
Πόντοι
0
Ημερήσια ενημέρωση για την Τρίτη 26/5 για το Golden Queens. Πήγαμε νωρίς λίγο μετά τις 12, εγώ και δύο συναγωνιστές. Ειχε προσφορά ένα είσοδο, ένα ποτό και δύο χοροί 10€ . Ειχε 3-4 δυνατά κορίτσια τα οποία όμως τα περίμεναν μόλις τελειώσει ο προηγούμενος χορός να τα πάρουν ξανά. Εγώ πήρα την Victoria, έτσι μου συστήθηκε, πάντα κάθεται κοντά στα σκαλιά που ανεβαίνουν προς τους στύλους και για όσους ξέρουν συνήθως κάθεται εκεί μόνη. Το κορίτσι είπε ότι είναι από την Κολομβία, έχει ωραίο φυσικό σώμα μόνο χείλη έχει προσθέσει και αυτό μου αρέσει. Γενικά μόνο δύο που δεν ήταν για τα γούστα μου ήρθαν από το τραπέζι οπότε όταν πέρασε λιγάκι η ώρα της έκανα νόημα και ήρθε. Χρησιμοποίησα και τους δύο χορούς-δώρο και μετά αφού ενημερώθηκα για τιμοκατάλογο και υπηρεσίες προχώρησα στα ενδότερα με κόστος 100. Διάρκεια περίπου 20-25 λεπτά πρώτα φραπέ με καλαμάκι και μετὰ μπριζόλα. Ολα με σκούφο, πολύ καθαρή εμπειρία για στριπ αν και δεν μου αρέσει ο φραπές με καλαμακι φορώντας σκούφο. Συνολικά περάσαμε 2 ώρες στο μαγαζί. Κόστος 110 για δύο χορούς, ένα ποτό και ένα μεγάλο πριβέ με μπριζόλα.

Kostas Papan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
3.389
Πόντοι
441
Χθεσινή βόλτα στο Dream Girls .
Crystal κλασσικά
Νταίζη άλογο με απίθανα μάτια (ουδέτερος χορός)
Έλενα Μολδαβή με τεράστια φυσικά βυζια και μακρύ πλατίνα μαλλί , μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καιρό στο μαγαζί αλλά εγώ πρώτη φορά την είδα ! Από τους πιο καλούς απλούς χώρους - πάνω κάνει τα πάντα.
Η γνωστή Κινέζα , μια πανηψηλη Βικτωρια κ μια Μαυρούλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kostas Papan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
3.389
Πόντοι
441
Crystal κλασσικά
Έλενα Μολδαβή με τεράστια φυσικά βυζια , μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καιρό στο μαγαζί αλλά εγώ πρώτη φορά την είδα ! Από τους πιο καλούς απλούς χώρους - πάνω κάνει τα πάντα.
Και για όσους ενδιαφέρονται η Έλενα , από ότι μου ειπε είναι πολύ καλή και με ζευγάρια !!!!

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1
Και για όσους ενδιαφέρονται η Έλενα , από ότι μου ειπε είναι πολύ καλή και με ζευγάρια !!!!
elena ειναι μια γεματουλα ,κοντα στα 45 , με τσιμπουκοχειλα, που ητανε και στο παλιο lindo?

Kostas Papan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
3.389
Πόντοι
441
elena ειναι μια γεματουλα ,κοντα στα 45 , με τσιμπουκοχειλα, που ητανε και στο παλιο lindo?
Δε θα την έλεγα γεματούλα !
Δεν είναι skinny
Γυναικάρα !
Ταιμπουκοχειλαρες

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.474
Πόντοι
481
Crystal κλασσικά
Έλενα Μολδαβή με τεράστια φυσικά βυζια και μακρύ πλατίνα μαλλί , μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καιρό στο μαγαζί αλλά εγώ πρώτη φορά την είδα ! Από τους πιο καλούς απλούς χώρους - πάνω κάνει τα πάντα.
Η Κινέζα τι λέει;

Kostas Papan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
3.389
Πόντοι
441

china-girl-lover13

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0

Kostas Papan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
3.389
Πόντοι
441
Τελευταία τροποποίηση:

china-girl-lover13

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0
Φίλε εάν λέμε την ίδια δεν κατάλαβα να έφυγε ποτέ !!!!!
Εγώ βέβαια είχα τα στάνταρακια μου που φύγανε + Crystal
Πρεπει να ειναι μεγαλη σχετικα σε ηλικια τωρα, πανω απο 45 λογικα. Την ειχα χασει για πανω απο 2 με 2,5 χρονια και την θυμαμαι με ψιλοκατσαρο ξανθο μαλλι.
Η Crystal ειναι η βασίλισσα του ναου εκει μεσα!!!

Kostas Papan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
3.389
Πόντοι
441
Πρεπει να ειναι μεγαλη σχετικα σε ηλικια τωρα, πανω απο 45 λογικα, την ειχα χασει για πανω απο 2, με 2,5 χρονια, την θυμαμαι με ψιλοκατσαρο ξανθο μαλλι, η Crystal ειναι η βασίλισσα του ναου εκει μεσα!!!
Την ιδια λέμε.
Συμφωνώ για Crystal.
Και οι αλλες 2 που λεω Ρουμάνες ειναι.Αγγελινα η μία και η κολλητή της .
Και άλλο ενα μιλφακι , με βυζαρες και καρέ ξανθό μαλλί

Και βέβαια η Βερόνικα για πιο περίεργα γούστα.

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
12.591
Πόντοι
2.256
Εξαρτάται τα γούστα !
Μεγαλοκοπελα με ζουμερό κορμί !
Έχει και λογαριασμό σε διπλανό site .Δινει πόνο επάνω
Jennifer λέγεται.
H γνωστή Jennifer από το Lido προ εικοσαετίας; Που είναι Φιλιππινέζα για την ακρίβεια;

AHATIS

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2025
Like
159
Πόντοι
1
Πρεπει να ειναι μεγαλη σχετικα σε ηλικια τωρα, πανω απο 45 λογικα. Την ειχα χασει για πανω απο 2 με 2,5 χρονια και την θυμαμαι με ψιλοκατσαρο ξανθο μαλλι.
Η Crystal ειναι η βασίλισσα του ναου εκει μεσα!!!
τζενιφερ.......60

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
0
Την ιδια λέμε.
Συμφωνώ για Crystal.
Και οι αλλες 2 που λεω Ρουμάνες ειναι.Αγγελινα η μία και η κολλητή της .
Και άλλο ενα μιλφακι , με βυζαρες και καρέ ξανθό μαλλί

Και βέβαια η Βερόνικα για πιο περίεργα γούστα.
Flory η αλλη ηταν

GiannisGRtop

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
150
Πόντοι
0
Ενημέρωση Νο 2 απο εμενα για αυτην την εβδομάδα. Ημερα πεμπτη γυρω στις 11 σκαει μηνυμα απο συναγωνιστη να παμε παλι στο golden, αμεσως απανταω ναι και λιγο μετα τις 12 ειμαστε ηδη απεξω. Μεσα στο μαγαζι χαμος δεν ειχε τραπεζι ελευθερο… μας εβαλε στο μπαρ μεχρι να αδειασει ενα. Πηρα τους 2 χορους της προσφορας με την Μαρτινα, πρεπει να ειναι η πιο νεα στο μαγαζι και εκεινη με τις λιγοτερες παρεμβάσεις οποτε αξιζει. Μετα πηρα αλλους δυο με την Μελιν που στο δευτερο χορο εκανε φανερά αγγαρεία, μην την προτιμάτε. Η Victoria που πηρα την Τριτη απουσίαζε. Καλα να περνατε και να γαματε καλυτερα .

Vivaldi

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom