Νέα

Liz Cambage (2,06m) έμπαινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AnaCobra
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έμπαινες?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ!!!!
Φαντάσου να μην την γαμισεις καλά να τα πάρει και να σου κάνει επίθεση....

OP
OP
AnaCobra

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
481
  • Like
Αντιδράσεις: Hathor

TomK

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
160
Πόντοι
0
Q: "Why is your organ so small?"

A: "I didn't know I was going to play in a cathedral."

OP
OP
AnaCobra

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
481
εγω οντας 195 ανετα εμπαινα....κωλαρα!
Εδώ 1,76 που είμαστε και δεν μασάμε, πόσο μάλλον εσύ...

Είχα κάνα δυο περιπτώσεις, που μου έριχναν ένα κεφάλι...
Αυτή θα μ ρίχνει δύο...

Δε μασάμε όμως!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Hathor
OP
OP
AnaCobra

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
481
b5167807.jpg

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Οι γυναίκες μετα απο ενα ορισμενο ύψος εχουν θεματα και πολυ πιθανο γενετικο λογω αυξημένης αυξητικης ορμονης λογω υποφησης η αλλων γενετικών και εοριπλοκων αιτιων
Πολλες απο αυτες ειναι στειρες και δεν τεκνοποιουν γιατι οι ορμονες δεν το επιτρέπουν ακομα και γονιδιακες μεταλαξεις που εχουν αλλανει.
Δεν λεω για αυτες που ειναι 1.80 αλλα γι αυτες που ειναι πανω 1.95- 2μετρα
Η εμπειρία μετραει μονο αν η αλλη ειναι τοσο,εγω δεν ειχα τετοια εμπειρια αλλα ενας φιλος μου ειχε παει με μια 2.01
Αυτός 1.82 αλλα δεν μπορούσε να την κουμαντάρει περα οτι τι μουνι της ηταν συραγγα τεραστιο σου λεει για να γεμισει ηθελε 3 πούτσους

OP
OP
AnaCobra

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
481
Οι γυναίκες μετα απο ενα ορισμενο ύψος εχουν θεματα και πολυ πιθανο γενετικο λογω αυξημένης αυξητικης ορμονης λογω υποφησης η αλλων γενετικών και εοριπλοκων αιτιων
Πολλες απο αυτες ειναι στειρες και δεν τεκνοποιουν γιατι οι ορμονες δεν το επιτρέπουν ακομα και γονιδιακες μεταλαξεις που εχουν αλλανει.
Η εμπειρία μετραει μονο αν η αλλη ειναι τοσο,εγω δεν ειχα τετοια εμπειρια αλλα ενας φιλος μου ειχε παει με μια 2.01
Αυτός 1.82 αλλα δεν μπορούσε να την κουμαντάρει περα οτι τι μουνι της ηταν συραγγα τεραστιο σου λεει για να γεμισει ηθελε 3 πούτσους
Σωστός ο Μύστης!!!

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
1
η ψηλότερη που εχω παρει ηταν 185 και ειχε το στενοτερο μουνι εβερ.... επειδη βεβαια τα μουνι περιβαλλετε απο μυες ...το ποσο στενο το νιωθει κανεις εχει να κανει με την συσπαση του μυος κι οχι με μεγεθος...ξεχειλωμα κτλ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
η ψηλότερη που εχω παρει ηταν 185 και ειχε το στενοτερο μουνι εβερ.... επειδη βεβαια τα μουνι περιβαλλετε απο μυες ...το ποσο στενο το νιωθει κανεις εχει να κανει με την συσπαση του μυος κι οχι με μεγεθος...ξεχειλωμα κτλ.
Τι να πω φίλε έτσι μου είπε έτσι λέω και εγώ δεν βλέπω ότι το υψος παίζει ρόλο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom