Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
αδερφε μοργκαν δεν ξέρω εμάς 2 μας πλησιάσανε και είπαν κατευθείαν εάν κερνάμε με το καλημέρα. Επίσης απόσταση 2 μέτρα με την καρέκλα. Δεν κολλάει δηλαδή συζήτηση με 2 μέτρα απόσταση … κάνανε όλοι εκτός .. από έναν κύριο τέρμα πίσω στα τραπεζια που γινόταν φουλ κατάσταση χούφτωμα φιλία κλπ. Αλλά δεν αξίζει να κερασεις εάν συζήτησανε με απόσταση δεν λεν να ανοίξει πόδια αλλά ούτε να την ακουμπήσεις δεν γινόταν

foolidis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Νομιζω οτι ολες αυτες ψαχνουν αυτον που θα τα ακουμπησει για να παιξει παραπανω φαση,Ειδικα στο μοργκαν.Οταν πηγα και εγω οντως στο γωνιακο τραπεζι επαιζε χουφτωμα φουλ

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
ρε φίλε μαζί σου… απλώς εγώ πιστευω πως από το πρώτο ποτό είδη πρέπει να σε αφήσουν λιγο να ακουμπήσεισ μπκουτάκι γνωμη μου όμως… με το 2-3 ποτό παρά πάνω αλλά από το πρώτο ποτό πρέπει να σε αφήσουν λίγο έδαφος να παίξεις

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
233
Πόντοι
21
αδερφε μοργκαν δεν ξέρω εμάς 2 μας πλησιάσανε και είπαν κατευθείαν εάν κερνάμε με το καλημέρα. Επίσης απόσταση 2 μέτρα με την καρέκλα. Δεν κολλάει δηλαδή συζήτηση με 2 μέτρα απόσταση … κάνανε όλοι εκτός .. από έναν κύριο τέρμα πίσω στα τραπεζια που γινόταν φουλ κατάσταση χούφτωμα φιλία κλπ. Αλλά δεν αξίζει να κερασεις εάν συζήτησανε με απόσταση δεν λεν να ανοίξει πόδια αλλά ούτε να την ακουμπήσεις δεν γινόταν

χαχχααχαχαχα ΜΟΡΓΚΑΝ που πηγαιναμε κ μας εβαζαν χερι οι κοπελες με το που ερχονταν στο τραπεζι

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
233
Πόντοι
21
οποτε να μην κανουμε τον κοπο;ειχε αναφερθει οτι εχει καλα κομματια..τελευταια μυνηματα δεν ηταν ομως τοσο ενθαρυντικα
που να τρεχεις τωρα , εχει κ αλκοτεστ που τσουζουν , σκεψου να χασεις το διπλωμα κανα μηνα

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
233
Πόντοι
21
Το νήμα είναι λίγο ψόφιο. Λες να έχει ορδές από κουφάλες που μπαίνουν και διαβάζουν αλλά δε μοιράζονται τίποτα για να μη τους φάμε τις κωλομπαρούδες-γκόμενες;
Καλό ακούγεται το καινούργιο. Φαντάζομαι όχι στριπτιτζάδικο αλλά κωλόμπαρο με στύλο;
Εγώ την έκανα τη βάρδια μου προς δυτικά πρόσφατα. Θα το συμπεριλάβω στην επόμενη.
fuego δεν πηγες στην Ωραιοκαστρου ???? κοντα εισουν

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Στο me and you εχει μικρούλα καλη στα 25 χαλαρα Πράγματα

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.979
Πόντοι
216
Φίλε μου, στο me and you δουλεύει μια ξανθιά 55 αρα Αλβανίδα? Ηλιάνα?

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Είχε όντως μια ξανθιά σε αυτήΒ την ηλικία πίσω από το μπαρ όπως μπαίνεις κατευθείαν μπροστά σου εάν ήταν Αλβανίδα δεν ξέρω δεν μιλήσαμε. Άγριο κοιτούσε συνέχεια δεν ξέρω τι φάση λίγο Μίλητο πλάσμα

Salonikiosntemek

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2026
Like
12
Πόντοι
0
Πέρασα τις προάλλες από fuego.Αρκετός κόσμος,αλλά και πολλές γυναίκες.Ολες εμφανίσιμες αλλά τα ποτά τα πίνανε γρήγορα.Γενικά έχει καλές παρουσίες.

foolidis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Πέρασα τις προάλλες από fuego.Αρκετός κόσμος,αλλά και πολλές γυναίκες.Ολες εμφανίσιμες αλλά τα ποτά τα πίνανε γρήγορα.Γενικά έχει καλές παρουσίες.
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι αυτο που αναφερεις συν το γεγονος οτι το σπεσιαλ ποτο εχει 20ευρω.

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.442
Πόντοι
63.029
Επισκεψη στο ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ με συναγωνιστες μελη.
Ωραιος χωρος,πρωτη φορα εγω,ποτα ενταξει καθαρα,
κοριτσια 5-6 σε καλο επιπεδο.
Το αστειο της βραδιας να παιζει λαικα καψουροτραγουδα και
στην τηλεοραση απεναντι βιντεακια χεβι μεταλ!!
:O

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
685
Πόντοι
86
Προσεχώς θα παίζει Μουντιάλ...θα γίνει value το μαγαζί

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.442
Πόντοι
63.029
Προσεχώς θα παίζει Μουντιάλ...θα γίνει value το μαγαζί
Ναι,τωρα που το λες,καλη φαση για μεταμσονυκτια ματς.
Να αραξεις με το ποτο σου να βλεπεις τον αγωνα και
να ερχονται τα κοριτσια και να τις διωχνεις.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.151
Πόντοι
17.116
Το αστείο είναι ο άλλο...ο μαύρος θα περιμένει πάλι για να γαμησει το μωρό που πασπατευε!:kissass2:
Τον είπε.... Δίνω για lower αγάπη και θα κάτσω να διαβάσω 15 μέρες !:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
59.150
Πόντοι
12.756
Το αστείο είναι ο άλλο...ο μαύρος θα περιμένει πάλι για να γαμησει το μωρό που πασπατευε!:kissass2:
Τον είπε.... Δίνω για lower αγάπη και θα κάτσω να διαβάσω 15 μέρες !:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::grin:
Μορη γαμιολα :sopase:

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
321
Πόντοι
21
το επίπεδο έχει πέσει αρκετά.
έχουν φύγει κάποιες καλές κοπέλες που είχε.
8 ευρώ το γυναικείο ποτό. το μόνο θετικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μάλλον την μικρούλα την έφη λες.
έχει στήθος και χείλη, αλλά μέχρι εκεί.
μόνο κουβεντούλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom