Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56K
  • Εμφανίσεις 12M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (12 μέλη και 34 επισκέπτες)

bexel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2024
Κριτικές
10
Like
370
Πόντοι
280
Καλημέρα σε όλους. Μια Ρία Ελληνίδα που είναι στο deluxe μέχρι που φτάνει; Φαίνεται πολύ όμορφη

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.754
Πόντοι
456
Καλημέρα σε όλους. Μια Ρία Ελληνίδα που είναι στο deluxe μέχρι που φτάνει; Φαίνεται πολύ όμορφη
Μασάζ καλό σχετικά , όμορφη αλλά μεγαλοκοπέλα πλέον , επιλεκτικά μπορεί και φραπέ αλλά δεν αφήνει αγγίγματα , ενώ είναι και ξινή κατά την διάρκεια του σερβιρίσματος όταν και εάν.

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
28
Like
6.294
Πόντοι
1.446
προσπαθώ να βρω χρόνο να κανονίσω με Τεα .
Εχω μιλήσει κάποιες φορές μαζί της αλλά χρόνος κοινός δεν έχει βρεθεί…. Έχει καταφέρει όμως να με κάνει να νιώσω οικεία μαζί της ακόμα κ από το τηλέφωνο .
Γράψτε καμμία πρόσφατη συνάντηση να καυλωσουμε λίγο….

sweety74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
2.335
Πόντοι
496
Και η Λανια που ξαναεμφανιστηκε ειναι πολυ καλη. και για οσους ενδιαφερονται ΝΑΙ, φουλαρει,,,,

sweety74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
2.335
Πόντοι
496
Μασάζ καλό σχετικά , όμορφη αλλά μεγαλοκοπέλα πλέον , επιλεκτικά μπορεί και φραπέ αλλά δεν αφήνει αγγίγματα , ενώ είναι και ξινή κατά την διάρκεια του σερβιρίσματος όταν και εάν.
Η Ελευθερια??

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
492
Πόντοι
21
προσπαθώ να βρω χρόνο να κανονίσω με Τεα .
Εχω μιλήσει κάποιες φορές μαζί της αλλά χρόνος κοινός δεν έχει βρεθεί…. Έχει καταφέρει όμως να με κάνει να νιώσω οικεία μαζί της ακόμα κ από το τηλέφωνο .
Γράψτε καμμία πρόσφατη συνάντηση να καυλωσουμε λίγο….
Εχει βάλει σε xe;

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
11
Like
1.407
Πόντοι
1.081
Επιβεβαιώνω τίμιο και καλό μασάζ, καλή πίπα. Δεν αφήνει περίτεχνα πολλά χαιδέματα. Το βυζί τουμπανο σιλικόνη αλλά δεν αφήνει να το πιασεις γενικά αποφευγει. Αν πάρεις πρόγραμμα πάρε της μίας ώρας το μισάωρο δεν αξίζει.
Εχω γραψει στο Nuru Massage νημα για αυτην. Δεν ειναι ιδια με τις φωτος. Αλλα και αυτη που θα σου ερθει ειναι καλο μουνι. Βυζι πλαστικο, γεματη Piercing, τσιμπουκι και παιξιμο πουτσας καλο. Μεχρι εκει. Μου ελεγε για τις φωτος της οτι ειναι ιδια και γελουσα μεσα στο δωματιο. Μας κοροιδευουν κιολας. Μια ωρα 100 δυο χυσιματα. Αυτα απο μενα.

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
Παιδες καλησπερα, με το art και το αττικα παιζει τιποτα; Εχω καιρο να ακουσω ενημερωση. Υπαρχει τιποτα καλο αυτην την περιοδο γενικα ή ολο τα ιδια; Γ royal & sol πχ;; Πολυ deluxe & your διαβαζω και για τα αλλα σιγη.. αν καποιος εχει ανακαλυψει τιποτα ας κανει εναν κοπο. Ευχαριστω πολυ

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
268
Πόντοι
20
Εννοειται. αλλα δεν ειναι αρπακτικο.
φυσικα με το αναλογο αντιτιμο, δωρεαν δεν υπαρχει * το τζαμπα πεθανε οπως λενε και οι πολιτικοι μας - τρομαρα τους* - το οτι δεν ειναι αρπακτικο ειναι το πιο σημαντικο!! και τα μη αρπακτικα ειναι δυσερευτα και γι αυτο θα επρεπε να τα προσεχουμε για να εχουμε...

Bouteo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Βγαίνει τύπε μου..the Luna... απλά αυτός που έγραψε κάνει κρα ότι είναι προμοτορακος...την Πέμπτη γραφει 1ο μύνημα και χτες κάνει και ραντεβού θετικό... μεγάλη τύχη προφανώς...με ένα γραφείο που είναι καινούργιο σαν το κόμμα της Καρυστιανου...
Έχω κάνει με όλα τα γραφεία μασάζ, με πάρα πολλές κοπέλες.

Πρώτη φορά κάνω αρνητική κρητική εδώ γιατί είπα να δοκιμάσω το luna.
Αννα. Ηρθε μια κοπέλα καμία σχέση με τις φωτό. Τριπλάσια κιλά. ‍↕️
Πραγματικά ούτε μασάζ ήθελα και θα έπρεπε να την διώξω αλλά τη λυπήθηκα.

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
28
Like
6.294
Πόντοι
1.446

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
492
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom