Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι κωλαρα έχεις ρε κοπελιά. Και τι τρύπα!!!Καλό σας βράδυ,διαθέσιμη αύριο,και Τετάρτη και Πέμπτη μόνο πρωινές ωρες,Παρασκευή έως Τρίτη θα λείπω εκτός Αθηνών.
Α ρε φαδερ θα πληρώσεις και όλας να σαι καλάΑφού είσαι τόσο μικρός θα χρειαστείς και κάποιον να σε πάει μέχρι το ξενοδοχείο, να κάνω τον μπαμπά εγώ και να την πάρουμε παρτουζα πάνω στο καρότσι του μωρού!!
Aνέβασα πριν λίγοΚυριες και κυριοι νομιζω δν χρειαζεται να το συνεχισετε… νομζιω καταθεσατε τις αποψεις σας και μπορει καποιος να σχηματισει αποψη. Αγγελικη ανεβασε καμια φωτο να αλλαξει το κλιμα![]()
Ξέρεις εσύΤι κωλαρα έχεις ρε κοπελιά. Και τι τρύπα!!!
παντως και γω που ειμαι 20αρης θέλω πολυ αυτο το σενάριο να με τιμωρησεις θα σου στειλω να κανονίσουμεΚανονίζουμε και να σου κάνω(στη δεκαετία των 20 αν είσαι,ταιριάζει το σενάριο η καθηγήτρια και ο μαθητης)
Βρήκες καθηγήτρια με χρόνια προϋπηρεσίαπαντως και γω που ειμαι 20αρης θέλω πολυ αυτο το σενάριο να με τιμωρησεις θα σου στειλω να κανονίσουμε
Ω να ναι...Aνέβασα πριν λίγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέρεις εσύ![]()
Με φουντωνεις τωρα μαζι σου θα αποκτήσω εμπειρία είμαι σίγουροςΒρήκες καθηγήτρια με χρόνια προϋπηρεσία![]()
Φυσικά αυτό είναι σίγουρο το ρωτάς κιόλας!!Α ρε φαδερ θα πληρώσεις και όλας να σαι καλά
Μα γιατί να σου χαλάσω εγώ το παραμύθι κοπελιά?Aς μας πει εδώ την εμπειρία του,θα έχει ενδιαφέρον να δω και μια αρνητική εμπειρία. Βαρετό θα είναι να βλέπουμε μονο θετικές κριτικες,να υπάρχει ποικιλία![]()
Καλύτερα αυτό από το να έβγαινα από τα @@ τρανς και νιμου μιας ξεπετας μετά από μεθύσι σε κάποιο σοκάκι. Μην νιώθεις άσχημα σε αγαπάμε όπως είσαι.Στραβό τρανς σε γαμησε
Αυτό αναιρείς τον εαυτό σου θέλει πολύ προσπάθεια να το κάνεις... μπράβοΚαι εγώ αυτό ξέρω χωρίς να γνωρίζω την Αγγελική ότι είναι καλό παιδί και με καλές υπηρεσίες .Αυτό που με ξεπερνάει είναι ο πόλεμος που γίνεται από κάποιους και στην Αγγελική και σε κάποια άλλη κοπέλα που πραγματικά αξίζουν και ίσως (λέω τώρα) δεν τους αξίζουμε εμείς)επαναλαμβάνω την Αγγελική δεν την γνωρίζω αλλά είμαι βέβαιος ότι αξίζει.
Να έρθει και ο νουνός;Α ρε φαδερ θα πληρώσεις και όλας να σαι καλά
Το τελευταίο που έχω να πω είναι ας σεβόμαστε όλες τις κοπέλες &να διπλό σεβόμαστε κάποιες που ξεχωρίζουν για τον χαρακτήρα τους και την καλοσύνη τους αυτα από μένα &τέλος.Αυτό αναιρείς τον εαυτό σου θέλει πολύ προσπάθεια να το κάνεις... μπράβο
O πατέρας έφερε σπίτι τη μητριά,ο γιος μπάνιζε τη μητριά και η μητριά του λεει τι κοιτάς εκει,ντροπιασμένος ο μικρός,και εγινε οτι εγινε,ωσπου τα μαθαίνει ο μπαμπάς τι εγινε. Εχω μυαλο σεναριογράφου ωρες ωρεςΑφού είσαι τόσο μικρός θα χρειαστείς και κάποιον να σε πάει μέχρι το ξενοδοχείο, να κάνω τον μπαμπά εγώ και να την πάρουμε παρτουζα πάνω στο καρότσι του μωρού!!
Αφού δεν είμαστε στα βαφτησια ας κάνουμε τα γαμησια!O πατέρας έφερε σπίτι τη μητριά,ο γιος μπάνιζε τη μητριά και η μητριά του λεει τι κοιτάς εκει,ντροπιασμένος ο μικρός,και εγινε οτι εγινε,ωσπου τα μαθαίνει ο μπαμπάς τι εγινε. Εχω μυαλο σεναριογράφου ωρες ωρες
Κανονιζουμε τότε να με γνωρίσεις κάποια στιγμήΚαι εγώ αυτό ξέρω χωρίς να γνωρίζω την Αγγελική ότι είναι καλό παιδί και με καλές υπηρεσίες .Αυτό που με ξεπερνάει είναι ο πόλεμος που γίνεται από κάποιους και στην Αγγελική και σε κάποια άλλη κοπέλα που πραγματικά αξίζουν και ίσως (λέω τώρα) δεν τους αξίζουμε εμείς)επαναλαμβάνω την Αγγελική δεν την γνωρίζω αλλά είμαι βέβαιος ότι αξίζει.
Ενταξει Αγγελική σε ευχαριστώ πολύ και μην δίνεις σημασία στα κακόβουλα σχόλια,καλή συνέχεια.Κανονιζουμε τότε να με γνωρίσεις κάποια στιγμή![]()
Ήθελα να μουνα χοχλιος να σύρνομαι στην Τάβλα! Να γλύφω την Μουναρα σου να μου περνά η Καύλα!Καλό σας βράδυ,διαθέσιμη αύριο,και Τετάρτη και Πέμπτη μόνο πρωινές ωρες,Παρασκευή έως Τρίτη θα λείπω εκτός Αθηνών.
Oταν δεν εχεις προσωπικη αποψη καλυτερο ειναι να το βουλωνεις......εκτιθεσαι.Το τελευταίο που έχω να πω είναι ας σεβόμαστε όλες τις κοπέλες &να διπλό σεβόμαστε κάποιες που ξεχωρίζουν για τον χαρακτήρα τους και την καλοσύνη τους αυτα από μένα &τέλος.