το θέμα είναι το εξής : είναι όντως εδώ ; της έστειλα εχθές μου έστειλε μετά απο ώρες της είπα ότι δεν μπορώ (είχα πάει στην Luna Vieira) και μού'γραψε οκ κλπ κλπ
ξέρουμε τίποτα για αυτήν;
Στις φώτος δεν βλέπεις ότι κάνει σεξ ακα?
Σήμερα στο προφίλ "ANGELLICA" υπάρχουν φωτό μιας άλλης, έτσι για αλλαγή, όλο την Angelica Good θα βλέπουμε τώρα...αυτό,λοιπόν, κάνουν και με το προφίλ "NIKITA KINKA". Λες και η xtrinitytaylor (η πραγματική γκόμενα) δεν κάνει μπαμ και περνάει απαρατήρητη ,ώστε να μην τη θυμάσαι σαν Blackdelicia και καλά εδώ και ενάμιση μήνα που έχει μουφοαγγελία.Λοιπον, για την Angelica έχω εξηγήσει με το νι και μες το σίγμα γιατί είναι fake.Κοίτα στο προφίλ μου.
Ε, τώρα η άλλη η NIKITA KINKA είναι να γελάς, απλά οι περισσότεροι δεν ψάχνετε καθόλου μόνοι σας, ούτε καν κοιτάτε το φόρουμ. Έχουμε που λες γράψει από Μάρτιο για την Blackdelicia που είναι fake και μάλιστα ζητάει (και πήρε κιόλας!) λεφτά με paysafe και γειά σας.
Έχω γράψει και ότι NIKITA KINKA είναι μούφα. Τότε όμως είχε φωτό κάποιας άλλης, η οποία απ΄ότι φαίνεται δεν τους άρεσε φατσικά τελικά τους scammers, και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες της αγαπημένης τους Blackdelicia, μιας και που είχαν ήδη αποθηκευμένες τις φωτό της για το προηγούμενο μουφοπροφίλ.Που να ψάχνουμε τώρα και κλέβουμε απο άλλη ωραία και γνωστή Αμερικάνα τρανς...
Επίσης ,μην ρωτήσει κανένας αν η Raflo TS distintas.net/raflo-ts είναι πραγματική....
ΥΓ. Τί λέει η Lunaρα η Vieira? Παραμένει γλυκειά και ντροπαλή όπως την συνάντησα?