Ο Γιάνικ Σίνερ βρέθηκε ένα game μακριά από μια άνετη νίκη, ωστόσο στη συνέχεια κατέρρευσε, μένοντας εκτός συνέχειας από το Roland Garros!
www.tennis24.gr
ειχε θεμα και στο Αυσταλιαν οπεν με τη ζεστη , εδω κοντευε να λιποθυμησει, μου εστειλαν απο ενα γνωστο μου που ειναι εκει ,σε ενα αλλο τημ , αλλα και μεσω της δικης μουμ συνεργασιας, τι ακριβως συναιβει,ελεγε δεν ξερω τι ακριβως νοιωθω , σαν τραβηγαμ στο ισιο , αλλαεχω αισθηση πως χανω την ενεργεθια μου ,σαν να με εγκαταλειπουν οι δυναμεις μου .Αυτο πιθανως να σημαινει προβλημα αποτομης πτωσης ηλεκτρολυτων , πτωση πιεσης , και αρχη μυικων σπασμων οπως οι κραμπες , φαινονταν καθαρα ,οταν ξαναπροσπαθησε να παιξει μετα τηηνν οποια φροντιδα πως φοβοταν να κανει γρηγορη στροφη των γομφων κατι το οποιο ειναιη αρχη ολης της βιομηχανικης ,σαν να λεμε πωςπροσπαθησε να τσιμπησει το γκειμ παιζοντας με βιομηχανικη κλμπ παικτη , ε αυτο βεβαια ηταν αδυνατο ουτε για αστειο δεν θα μπορουσε να γινει ουτε γιαγκειμ ,ουτε για ποντο.Θα πρεει να το δουν στην ομαδα του , γιατι πλεον εχει προπηγουμενο ,και δεν ειναι απλως κατιμτυχαιο ,στομφιναλε η ζεστη των 33 βαθμων για Παρισι ναι ηταν κατι σπανιο ,αλλακαι οι αλλοιεπαιζαν με τις ιδιες συνθηκες ///