Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Stupid Horse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
833
Πόντοι
366

Loveunder30ladies

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
207
Πόντοι
21
Καλησπέρα! Ψάχνω θηλυπρεπή αλλά ενεργητική τρανς στην Αθήνα για τώρα. Τις βλέπω όλες πρώτη φορά και δεν ξέρω ποια να διαλέξω, ποιος μπορεί να με βοηθήσει;!

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
918
Πόντοι
86
Hρθε η Yuli ... Οποτε απατες και αρπαχτες θα πεινασουν για λιγο
Δεν περίμενα ποτε οτι θα ξανάρθει... αν πάει κανείς και μπορει να ενημερώσει αν θα μεινει για ολο το καλοκαίρι γιατι εχω φύγει εκτός, αν δεν μείνει πολύ θα γυρίσω μονο για πάρτι της

Stupid Horse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
833
Πόντοι
366
https://www.ts-dating.com/model/Lileaune τι εχουμε εδω? επιτελους μαυρη? η μια ακομα απατη
εστειλα μηνυμα και μου ειπε αυτο:

I host at a private Residence in Solonos, Athens 106 72.

At what time would you like to meet?

Incall Full Service Fun (200€/Hr)
Sensual erotic massage, Foreplay, Prostate massage, Versatile, Kissing, 6/9, Oral, Rimming, Finger play, Anal (top and bottom), dominant/submissive, Happy ending

Incall Full Service Premium (300€/Hr)
Extra wish (Golden shower, Role play, striptease), Sensual erotic massage, Foreplay, Prostate massage, Versatile, Kissing, 6/9, Oral, Rimming, Finger play, Anal (top and bottom), dominant/submissive, Happy ending

το χυσιμο +50

dmsdmks

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
105
Πόντοι
0
Τελικά αυτή είναι fake ή όχι? γιατί είναι καύλα μεγάλη

έχεις μήπως το λινκ για of? γιατί δεν το έχει στην αγγελία
Την έχει επισκεφθεί κανείς;
Λοιπον, για την Angelica έχω εξηγήσει με το νι και μες το σίγμα γιατί είναι fake.Κοίτα στο προφίλ μου.
Ε, τώρα η άλλη η NIKITA KINKA είναι να γελάς, απλά οι περισσότεροι δεν ψάχνετε καθόλου μόνοι σας, ούτε καν κοιτάτε το φόρουμ. Έχουμε που λες γράψει από Μάρτιο για την Blackdelicia που είναι fake και μάλιστα ζητάει (και πήρε κιόλας!) λεφτά με paysafe και γειά σας.
Έχω γράψει και ότι NIKITA KINKA είναι μούφα. Τότε όμως είχε φωτό κάποιας άλλης, η οποία απ΄ότι φαίνεται δεν τους άρεσε φατσικά τελικά τους scammers, και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες της αγαπημένης τους Blackdelicia, μιας και που είχαν ήδη αποθηκευμένες τις φωτό της για το προηγούμενο μουφοπροφίλ.Που να ψάχνουμε τώρα και κλέβουμε απο άλλη ωραία και γνωστή Αμερικάνα τρανς...

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.135
Πόντοι
3.066
Λοιπον, για την Angelica έχω εξηγήσει με το νι και μες το σίγμα γιατί είναι fake.Κοίτα στο προφίλ μου.
Ε, τώρα η άλλη η NIKITA KINKA είναι να γελάς, απλά οι περισσότεροι δεν ψάχνετε καθόλου μόνοι σας, ούτε καν κοιτάτε το φόρουμ. Έχουμε που λες γράψει από Μάρτιο για την Blackdelicia που είναι fake και μάλιστα ζητάει (και πήρε κιόλας!) λεφτά με paysafe και γειά σας.
Έχω γράψει και ότι NIKITA KINKA είναι μούφα. Τότε όμως είχε φωτό κάποιας άλλης, η οποία απ΄ότι φαίνεται δεν τους άρεσε φατσικά τελικά τους scammers, και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες της αγαπημένης τους Blackdelicia, μιας και που είχαν ήδη αποθηκευμένες τις φωτό της για το προηγούμενο μουφοπροφίλ.Που να ψάχνουμε τώρα και κλέβουμε απο άλλη ωραία και γνωστή Αμερικάνα τρανς...
σε ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου! Με Angelica μίλησα στο OF που την βρήκα και είναι στον Καναδά!

dmsdmks

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
105
Πόντοι
0
σε ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου! Με Angelica μίλησα στο OF που την βρήκα και είναι στον Καναδά!
Χα χα,όχι εδώ θα ήταν να γλύφει π..τσες για 100/30! Μπράβο ρε φίλε, τέτοιους συναγωνιστές θέλω που άμα λάχει ρωτάνε και την ίδια. Εγώ πάντως το έχω επισημάνει σε μερικές πχ KKMedina,αλλά απάντηση δεν πήρα τόσο άμεση.
Για τις άλλες που γράφεις παρακάτω, Azevedo και R. LOpes, τις έχω μεγάλη καψούρα, αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Αν μπορεί καποιος να πει περισσότερα...

Stupid Horse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
833
Πόντοι
366
lol έστειλα στη Bruna Gutierrez μου λέει είναι μόνο passive. Τον έκοψε; Τέλος εποχής;

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446

Χα χα,όχι εδώ θα ήταν να γλύφει π..τσες για 100/30! Μπράβο ρε φίλε, τέτοιους συναγωνιστές θέλω που άμα λάχει ρωτάνε και την ίδια. Εγώ πάντως το έχω επισημάνει σε μερικές πχ KKMedina,αλλά απάντηση δεν πήρα τόσο άμεση.
Για τις άλλες που γράφεις παρακάτω, Azevedo και R. LOpes, τις έχω μεγάλη καψούρα, αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Αν μπορεί καποιος να πει περισσότερα...
Azevedo την έφαγα την φόλα μου .ΜΟΝΟ για σκληρούς ενεργητικούς πιστεύω που δεν θέλουν gfe ούτε φιλιά καπότα σε μη σηκωμένο γαριδάκι για πίπα , απάντηση σε τηλεφωνική κλήση την ώρα του σεξ ...
Proceed with caution .
Αν ήταν 50 θα ήταν οκ για την εμπειρία. Έφυγα χωρίς να τελειώσω βέβαια!

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446
Καμπυλωτό σώμα και όμορφο πρόσωπο ΑΛΛΑ: Όχι φιλιά, πίπα με προφυλακτικό, μεσαίου μεγέθους εργαλείο που δεν ήταν και turbo , δεν έμεινα άχυστος όπως με την Julia Azevedo αλλά ψιλοfail για μένα . Άλλα έγραψε στο WhatsApp κι άλλα (δεν) έγιναν.Κωλάρα για ψυχρούς ενεργητικούς .
Να δω πόσες φόλες θα φάω ακόμα που πάω για δοκιμές και δεν πηγαίνω στις στάνταρ μου που είμαι και ο προμότορας υποτίθεται σύμφωνα με έναν ηλίθιο εδώ μέσα...

Gecon

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Επικοινωνία με την Raflo TS (https://distintas.net/raflo-ts) η οποία λέει ότι δεν δέχεται μετρητά.. Αυτό, σε συνδυασμό με την έλειψη άλλων στοιχείων επικοινωνίας π.χ. ινστα, όπως είπε και συναγωνιστής, δείχνει ότι 99% είναι scam.

Πολλά scam το distintas τελευταία.

Μήπως να γίνει κάποιο ξεχωριστό thread στο φορουμ για πιθανά/επιβεβαιωμένα scam???

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446
Επικοινωνία με την Raflo TS (https://distintas.net/raflo-ts) η οποία λέει ότι δεν δέχεται μετρητά.. Αυτό, σε συνδυασμό με την έλειψη άλλων στοιχείων επικοινωνίας π.χ. ινστα, όπως είπε και συναγωνιστής, δείχνει ότι 99% είναι scam.

Πολλά scam το distintas τελευταία.

Μήπως να γίνει κάποιο ξεχωριστό thread στο φορουμ για πιθανά/επιβεβαιωμένα scam???
99+1 % scam

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom