Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.297
Πόντοι
206
6982340726 (WhatsApp) κάνεις εδώ παιδιά
Η
Για τη πρώτη γύρνα 2 σελίδες πριν.

Glykomoutsounos

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
3.238
Πόντοι
1.706
Γ@μησε τα. 1.90 μαύρη χοντρή με κοιλαρα, περούκα, και αλλα πολλά. Αλλα εμείς έχουμε αντίθετα γούστα. Μπορεί να σ αρέσει
εντάξει η εμφάνιση μπορεί να είναι και προσωπικό γούστο, οι υπηρεσίες της πως είναι;

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.297
Πόντοι
3.446

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.431
Πόντοι
446
εντάξει η εμφάνιση μπορεί να είναι και προσωπικό γούστο, οι υπηρεσίες της πως είναι;
Εγώ που την δοκίμασα έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μερικές φορές με πιάνει και θέλω τέτοιους σωματοτυπους. Έχει κανονικό εργαλείο (όχι πέρλα λοχαν) και το χρησιμοποιεί πολύ καλά. Έχω πάει 3 φορές.

Sublover2024

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
0
Με εγχώριο είδος δεν ασχολείτε κανείς ? Λία, Ντόρα κλπ ? Απορίας άξιο ! Δενκαλές ? υστερούν σε κάτι ? απλές φιλολογικές ερωτήσεις.
Πάρα πολύ καλές και εξαιρετική επικοινωνία.

• Like
Αντιδράσεις: Y13

from toes to head

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Με ενημερωνει φιλος οτι συμφωνησε μαζι της για παιχνιδι με καμερα, της εστειλε τα λεφτα που συμφωνησαν και αφαντη η κυρια... πληροφοριακα να γνωριζουμε για την αξιοπιστια της...

Chania123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Με ενημερωνει φιλος οτι συμφωνησε μαζι της για παιχνιδι με καμερα, της εστειλε τα λεφτα που συμφωνησαν και αφαντη η κυρια... πληροφοριακα να γνωριζουμε για την αξιοπιστια της...
και εμένα πήγε να το κάνει την έψαχνα 3 μέρες ώσπου της έστειλα μυνημα και την εχεσα και μου έστειλε ένα βίντεο να πηδιέται που κόστιζε πολλά παραπάνω ως δώρο και καλά

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.297
Πόντοι
206
τι να κανει κι αυτη μ ενα 60αρι! δεν ειπε καν γεια. με ρωτησε αν εχω τα λεφτα και να τη πληρωσω αμεσως. στα 20 λεπτα αρχισε να δυσανασχετει κτλ στο μισαωρο με σηκωσε αρον αρον. κλασικη συμπεριφορα φαβελας...

παντως στις εκατονταδες επισκεψεις σε τρανσ που εχω κανει μονο 3 (ΤΡΕΙΣ) μου ζητησαν τα λεφτα στο τελος . Και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα , δειγμα ευγενειας πανω απ ολα και εν τελει δειγμα οτι θα περασω καλα. Και ετσι εγινε

Tranylove

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
2.431
Πόντοι
446
Να δεις που αυτός θα δώσει χρήματα και στα παιδιά από την ΔΕΗ. Έλα θείο άνοιξε από την ΔΕΗ ήμαστε.

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.297
Πόντοι
3.446
τι να κανει κι αυτη μ ενα 60αρι! δεν ειπε καν γεια. με ρωτησε αν εχω τα λεφτα και να τη πληρωσω αμεσως. στα 20 λεπτα αρχισε να δυσανασχετει κτλ στο μισαωρο με σηκωσε αρον αρον. κλασικη συμπεριφορα φαβελας...

παντως στις εκατονταδες επισκεψεις σε τρανσ που εχω κανει μονο 3 (ΤΡΕΙΣ) μου ζητησαν τα λεφτα στο τελος . Και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα , δειγμα ευγενειας πανω απ ολα και εν τελει δειγμα οτι θα περασω καλα. Και ετσι εγινε
Που πας ρε θείο με το 60άρι ; Στο Μεταξουργείο ; Χαχα λολ

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.970
Πόντοι
1.196
Να πεις αν και νομίζω δεν είναι κάποια που δεν έχω πάει
Τότε ξέρεις πολυ καλά, εχεις πληρη γνώση...
Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου και με ποια περνάς καλύτερα.
Ο καθένας έχει τις αδυναμίες του.

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.297
Πόντοι
206
γιατι δε φαινεται η αλαζονεια στο προσωπο? φαινεται οτι ειναι μουνοπανο! Προτεινω καθε ενας απο εμας να της στειλουμε ενα μηνυμα που να λεει π.χ. ξερουμε οτι τρως λεφτα. να κατι τετοιο ας πουμε.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    129,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 2.jpg
    2.jpg
    147 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 3.jpg
    3.jpg
    149,8 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 4.jpg
    4.jpg
    152,7 KB · Εμφανίσεις: 43
Τελευταία τροποποίηση:

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
471
Πόντοι
21
Οσο υπαρχουν καροιδα θα υπαρχουν και απατεωνες

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.297
Πόντοι
206
Τι εννοείς φίλε μου? Δώσε μου καμιά πληροφορία παραπάνω
ολες οι φωτογραφιες ειναι καποιας αλλης. Ειναι ενας αντρας , καμμια σχεση.
ζητησα τη κοπελα των φωτογραφιων.Μου ειπε τι ειναι αυτη.
Λεω συγνωμη αλλα φευγω. Τρεχει κλειδωνει τη πορτα.
Μου ειπε θα δωσεις 50 ευρω αλλιως δε φευγεις. Ειπα δε δινω μια δεν εισαι αυτη .Καλω την αστυνομια μπροστα της και δε πτωειται. Μου λεει εγω ειμαι τρανς με προστατευει ο νομος. Εσυ εισαι μια αδελφη και θα δε κανω ρεζιλι. Αρχιζει και με τραβαει βιντεο.
Οι αστυνομικοι μετριοπαθεις. της ζητησαν να σβησει το βιντεο. ελεγε οχι στην αρχη. Τελικα της εδωσα ενα 10ρικο για να σβησει τα βιντεο. ΠΟια βιντεο δηλ!οτι καθομουνα σε μια καρεκλα και μιλαγα με το 100. Αυτα

Transforever

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
116
Πόντοι
0
ολες οι φωτογραφιες ειναι καποιας αλλης. Ειναι ενας αντρας , καμμια σχεση.
ζητησα τη κοπελα των φωτογραφιων.Μου ειπε τι ειναι αυτη.
Λεω συγνωμη αλλα φευγω. Τρεχει κλειδωνει τη πορτα.
Μου ειπε θα δωσεις 50 ευρω αλλιως δε φευγεις. Ειπα δε δινω μια δεν εισαι αυτη .Καλω την αστυνομια μπροστα της και δε πτωειται. Μου λεει εγω ειμαι τρανς με προστατευει ο νομος. Εσυ εισαι μια αδελφη και θα δε κανω ρεζιλι. Αρχιζει και με τραβαει βιντεο.
Οι αστυνομικοι μετριοπαθεις. της ζητησαν να σβησει το βιντεο. ελεγε οχι στην αρχη. Τελικα της εδωσα ενα 10ρικο για να σβησει τα βιντεο. ΠΟια βιντεο δηλ!οτι καθομουνα σε μια καρεκλα και μιλαγα με το 100. Αυτα
Σωπα ρε παλικαρε.. Ευχαριστώ για την πληροφορία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom