George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.426
- Πόντοι
- 3.446
Εγώ πριν από κάτι μήνες της είχα πει για 70 και ήταν οκ .Δεν πήγα όμως επειδή έμενε στα 50 μέτρα από το σπίτι μου ...
σωπα ρε 50αρης?
Στην περίπτωση αυτή δεν βοήθησε πολύ και η Φυσική θα έλεγαΟύτε κάν μπρο απλά ΔΕν υπήρχε χημεία , συμβαίνει καμιά φορά

τοφαλος και φτηνη.
Μια χαρά είναι απλός μερικοί το ξένο και εκθειάζουνΜε εγχώριο είδος δεν ασχολείτε κανείς ? Λία, Ντόρα κλπ ? Απορίας άξιο ! Δενκαλές ? υστερούν σε κάτι ? απλές φιλολογικές ερωτήσεις.
Η Τανια που εργάζεται και στο φ1046982340726 (WhatsApp) κάνεις εδώ παιδιά
Η
![]()
Εξαρχεια
https://onlyfans.com/redblueberry Βίντεο κλήση Τρανς Τάνια! Πολύ Καυλωμένη και ανώμαλη!για όλα τα γούστα!! Έλα να ξε καυλωσουμε μαζί! Ενεργό παθητικό, πολυ βάθη τσιμπουκι, Φιλιά, παιχνίδια, ποδολαγνεία, βιντεοκλήςη Υγιεινή και καθαριότητα πάνω απ’ όλα με καλείτε μισή ώρα πριν. Όχι απόκρυψή...kanesex.com
Μερικοί σαν και εμένα,μόνο με τις εγχώριες τρανς ασχολούμαστε.Με εγχώριο είδος δεν ασχολείτε κανείς ? Λία, Ντόρα κλπ ? Απορίας άξιο ! Δενκαλές ? υστερούν σε κάτι ? απλές φιλολογικές ερωτήσεις.
δυστυχως . μου ειχες πει οτι σκεφτοσουν να πας. Νομιζα οτι την ειχες δει. Αστα! λιγα εδωσα μεν, αλλα τα κλαιω δε.Πήγες τελικά ;μην μου πεις!
οκ! ποια δηλαδη . για ριξε καμμια ιδεα.Μερικοί σαν και εμένα,μόνο με τις εγχώριες τρανς ασχολούμαστε.
Είναι πάρα πολύ καλές!!!!
Το σκεφτόμουν μεν αλλά τελικά δεν...δυστυχως . μου ειχες πει οτι σκεφτοσουν να πας. Νομιζα οτι την ειχες δει. Αστα! λιγα εδωσα μεν, αλλα τα κλαιω δε.
Τελικα μ αυτες τις φολες που εχω φαει τελευταια αν μαζευα τα λεφτα θα πηγαινα στην ακριβοτερη
Νομίζω τις έχω αναφέρει ξανά εδώ μέσα .Έχω γράψει για τρανς που με ενδιαφέρουν.οκ! ποια δηλαδη . για ριξε καμμια ιδεα.
Γ@μησε τα. 1.90 μαύρη χοντρή με κοιλαρα, περούκα, και αλλα πολλά. Αλλα εμείς έχουμε αντίθετα γούστα. Μπορεί να σ αρέσειΤο σκεφτόμουν μεν αλλά τελικά δεν...
Φόλα από άποψη υπηρεσιών , εμφάνισης, όλα τα παραπάνω ;;;
Να πεις αν και νομίζω δεν είναι κάποια που δεν έχω πάειΝομίζω τις έχω αναφέρει ξανά εδώ μέσα .Έχω γράψει για τρανς που με ενδιαφέρουν.
Αν θες μπορώ να τις αναφέρω πάλι.
Για τη πρώτη γύρνα 2 σελίδες πριν.6982340726 (WhatsApp) κάνεις εδώ παιδιά
Η
![]()
Εξαρχεια
https://onlyfans.com/redblueberry Βίντεο κλήση Τρανς Τάνια! Πολύ Καυλωμένη και ανώμαλη!για όλα τα γούστα!! Έλα να ξε καυλωσουμε μαζί! Ενεργό παθητικό, πολυ βάθη τσιμπουκι, Φιλιά, παιχνίδια, ποδολαγνεία, βιντεοκλήςη Υγιεινή και καθαριότητα πάνω απ’ όλα με καλείτε μισή ώρα πριν. Όχι απόκρυψή...kanesex.com
εντάξει η εμφάνιση μπορεί να είναι και προσωπικό γούστο, οι υπηρεσίες της πως είναι;Γ@μησε τα. 1.90 μαύρη χοντρή με κοιλαρα, περούκα, και αλλα πολλά. Αλλα εμείς έχουμε αντίθετα γούστα. Μπορεί να σ αρέσει
Δεν σε καύλωσε η περιγραφή , θες και υπηρεσίες ;εντάξει η εμφάνιση μπορεί να είναι και προσωπικό γούστο, οι υπηρεσίες της πως είναι;

Εγώ που την δοκίμασα έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μερικές φορές με πιάνει και θέλω τέτοιους σωματοτυπους. Έχει κανονικό εργαλείο (όχι πέρλα λοχαν) και το χρησιμοποιεί πολύ καλά. Έχω πάει 3 φορές.εντάξει η εμφάνιση μπορεί να είναι και προσωπικό γούστο, οι υπηρεσίες της πως είναι;
Πάρα πολύ καλές και εξαιρετική επικοινωνία.Με εγχώριο είδος δεν ασχολείτε κανείς ? Λία, Ντόρα κλπ ? Απορίας άξιο ! Δενκαλές ? υστερούν σε κάτι ? απλές φιλολογικές ερωτήσεις.