Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 699 άτομα (18 μέλη και 681 επισκέπτες)

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
451
Πόντοι
21
Επεστρεψε η Ελενη θεια βυζαρου στο Ιωαννίνων 3??

Ιωαννίνων live επιγραμματικα

3 κάτω Λανα,απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

3 όροφος Βικτώρια και Ελένη,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

5 Σοφία,απλό πρόγραμμα.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε n.smirni76. Η Σοφία ποια είναι;

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε n.smirni76. Η Σοφία ποια είναι;
Screenshot_20260414_085314.jpg

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.675
Πόντοι
2.046
Ρε μάγκες να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο τώρα, πέρασα από Λ73Β για δοκιμή με λιλιαν λόγω αυτών που έχω ακούσει και με το που μπαίνω μέσα μου λέει να ξέρεις έχω έναν κανόνα, τα κάνω όλα με προτφυλακτικο. Της κάνω για ακα τσιμπούκι μου λέει μόνο πίπα; Της κάνω έτσι ανακοινώθηκε. Μου λέει 20€ μόνο πίπα. Και ήθελα να δω αν θα ενδώσει και της λέω 40€ ακα γαμησι και δέχτηκε στο δευτερόλεπτο, λέει μη φοβάσαι καθαρή είμαι κάνω συνέχεια τεστ απλά μη το λες παντού γιατί υπάρχουν τρελές. Προφανώς και δεν ενέδωσα γιατί χεζομαι πάνω μου αλλά κατα πόσο πιστεύεις τώρα μια τέτοια γυναίκα που λέει δεν έχει τίποτα αλλά στο προσφέρει στο δευτερόλεπτο;
Γκάμησε τα φίλο!
Μαγκαζι αγκούει?

Να σου πω,
40€ με την κυτταρίτιδα?
60€ χωρίς κυτταρίτιδα?

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.693
Πόντοι
216
Γκάμησε τα φίλο!
Μαγκαζι αγκούει?

Να σου πω,
40€ με την κυτταρίτιδα?
60€ χωρίς κυτταρίτιδα?
Μπαριστα μήπως όλος τυχαίως ξέρεις τι παίζει με μια μαυριδερη ονόματι Κιμ στη Λιοσίων;Καλή ή φόλα;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.675
Πόντοι
2.046
Μπαριστα μήπως όλος τυχαίως ξέρεις τι παίζει με μια μαυριδερη ονόματι Κιμ στη Λιοσίων;Καλή ή φόλα;
Δεν ξέρω φίλε...
Δοκίμασα μόνο μια φορά, μια εκεί μέσα...την Λίλιαν/Λίλη και έφυγα στο 3λεπτο, βρίζοντας θεούς και δαίμονες, και ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναπατησω.

Την Δαγκα, την έχουν σύστημα όλες. Παντού!!!
Οπότε τις έχω στην "πείνα" όλες προς το παρόν...

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.534
Πόντοι
3.656

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.622
Πόντοι
1.056
Επίσκεψη στο Μαραθωνος 59 Α ξημερώματα, αφού σχεδόν όλα ήταν κλειστά. Ήταν ένα εμφανίσιμο νεαρο κορίτσι με αρκετά ωραίο θηλυκο σωμα, ονοματι Γιάννα (αν δεν κανω λάθος) από Μολδαβία όπως μου ανέφερε. Ένα τυπικο κλασικο γαμησι, δεν είχα περισσότερες επιδιώξεις λόγω της ωρας και οτι είχε αλλα 2-3 άτομα στη σειρά πριν από εμένα. Αυτό που μου έμεινε από τη συνάντηση είναι τα τέλεια μουνοχειλα της (σαν έργο τέχνης), και το στήσιμο doggy style, φοβερή θεα το κωλαρακι της, αυτό που χαζεύουμε στις τσόντες, το εχει , με το που στηθεί τελειώνεις. Επίσης πολύ καθαρή, στα + ότι έκανε ντουζ πριν έρθει σε εμένα. Αν ξανα προτιμήσω μόνο λόγω εμφάνισης και στησίματος.
Πανεμορφο μουνακι η Γιαννα, αλλα δεν με βολευει το βραδυ.. Την ειχα γαμησει 3-4 φορες οταν ηταν πρωι..
Θα την εβαζα στα στανταρακια μου αλλα γυρισε σε βραδυ!:cry:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.777
Πόντοι
7.446
Ρε μάγκες να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο τώρα, πέρασα από Λ73Β για δοκιμή με λιλιαν λόγω αυτών που έχω ακούσει και με το που μπαίνω μέσα μου λέει να ξέρεις έχω έναν κανόνα, τα κάνω όλα με προτφυλακτικο. Της κάνω για ακα τσιμπούκι μου λέει μόνο πίπα; Της κάνω έτσι ανακοινώθηκε. Μου λέει 20€ μόνο πίπα. Και ήθελα να δω αν θα ενδώσει και της λέω 40€ ακα γαμησι και δέχτηκε στο δευτερόλεπτο, λέει μη φοβάσαι καθαρή είμαι κάνω συνέχεια τεστ απλά μη το λες παντού γιατί υπάρχουν τρελές. Προφανώς και δεν ενέδωσα γιατί χεζομαι πάνω μου αλλά κατα πόσο πιστεύεις τώρα μια τέτοια γυναίκα που λέει δεν έχει τίποτα αλλά στο προσφέρει στο δευτερόλεπτο;

Δεν ξέρω φίλε...
Δοκίμασα μόνο μια φορά, μια εκεί μέσα...την Λίλιαν/Λίλη και έφυγα στο 3λεπτο, βρίζοντας θεούς και δαίμονες, και ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναπατησω.

Την Δαγκα, την έχουν σύστημα όλες. Παντού!!!
Οπότε τις έχω στην "πείνα" όλες προς το παρόν...

Τα έχω γράψει όλα αυτά στην κριτική μου για τη Λίλιαν με τίτλο "Χυσομαπίδι Σκορδαλιά":

Κάποιοι με θεωρήσατε υπερβολικό, όμως μέρα με τη μέρα με επιβεβαιώνετε! :woldman:

noblue

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.932
Πόντοι
17.595
Μικρή βόλτα στο Μεταξουργείο μια και με έφερε ο δρόμος και έχουμε
Μ.Α. 17 Μπέλλα πρωιν Ιζαμπέλα και Νικόλ σε απλό και παρτουζα
Μ.Α. 21αδυο λατινες η Νικόλ και η Μικαέλα επάνω δεν ανέβηκα γιατί άκουσα το τσατσο και δε γουστάρω μαλακίες
Ι 20γ λατινες η κοντή Άντζελα με τα πιασίματα της και η ψηλή Μάγκι σε απλό και οι δυο
Ι 20β η γνωστή Μπάρμπαρα που έχει πέσει πολύ η απόδοση της.
Ι 44 παλιό διάδρομος μια αδιάφορη σκουρόχρωμη λατίνα
Ι44 διάδρομος νέο η μελαχρινή Σοφία και η Κιμ με ασιατικά χαρακτηριστικά νορμάλ στα 10.
Δεν βρήκα κάποιο στανταρακι ούτε κάτι που να μου κάνει κλικ οπότε αποχώρηση και ίσως ξανά περάσω απόγευμα που θα βρίσκομαι παλι στα μέρη.

makao

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Κριτικές
16
Like
1.997
Πόντοι
1.781
Πανεμορφο μουνακι η Γιαννα, αλλα δεν με βολευει το βραδυ.. Την ειχα γαμησει 3-4 φορες οταν ηταν πρωι..
Θα την εβαζα στα στανταρακια μου αλλα γυρισε σε βραδυ!:cry:
Ξέρεις μήπως τι ωρες ξεκινάει το βραδυ? Γιατί εγώ πήγα 4 τα ξημερώματα τυχαία. Αν δεν ήταν ωραίο καυλακι θα εφευγα.

τώρα live επιγραμματικα

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα και Βικτώρια,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Βίκυ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 47 όροφος Μαρια και Τατιάνα,αμφοτερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 δεξιά Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξια 2 λατίνες Βερονικα και Καμιλα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Ντανιελα λατίνα και Τζέσικα η Ρουμάνα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α κλειστό.

Κολωνού 32γ Μπέλα λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β 2 λατίνες Σοφία και Βικτώρια,αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα,σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30α Μπέλα η Ρουμάνα ,σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Τανια μελαχρινή λατίνα μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β κλειστό.

Κολωνού 11α Ζαννα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.622
Πόντοι
1.056
Ξέρεις μήπως τι ωρες ξεκινάει το βραδυ? Γιατί εγώ πήγα 4 τα ξημερώματα τυχαία. Αν δεν ήταν ωραίο καυλακι θα εφευγα.
Δεν ξέρω φίλε..
Ίσως δουλεύει 3η βάρδια, πολύ αργά δλδ, ξημερώματα..

• Like
Αντιδράσεις: makao
συνέχεια live επιγραμματικα

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 2 λατίνες Νικόλ και Ιζαμπελα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο 2 λατίνες Μικαελα απλό πρόγραμμα και Νικόλ,με ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος 2 λατίνες Μόνικα και Αμι,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 3 κοπέλες,η Λορι,η μιλφ Λολίτα και η Χριστίνα,όλες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α Άλινα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α )κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Αλιόνα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 Ερρίκα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα για Έλληνες .

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος Νικόλ λατίνα,απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (πού έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.

Περδικκα 3β θα ανοίξει σε λίγο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom