Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1232 άτομα (22 μέλη και 1210 επισκέπτες)

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.777
Πόντοι
7.446
Κανει βιζιτες εχω το λινκ αλλα θα μου το κοψουν απο εροτικπο....
1000009898.jpg

Πάλι καλά που κάλυψες την πηγή σου. :2funny:

Όποιος έχει απορία, καλύτερα να της στείλει μύνημα στο Instagram.

Instagram

:hi:

Nyxtovios7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
1.011
Πόντοι
206
Γούστα είναι αυτά,εμένα προσωπικά σα κορμί μου αρέσει πιο πολύ η Καίτη,αν δεν έχεις πάρει καμία θα σου πρότεινα να πάρεις τη Καίτη,η Ειρήνη πολύ καλή και αυτή αλλά σου κάνει ακόμα καλύτερο πρόγραμμα αν σε θυμάται από άλλη συνέδρια ενώ κάνει και πολλά έξτρα με το ανάλογο αντίτιμο. Υπάρχουν πάρα πολλές κριτικές για αμφότερες,διάβασε

ΥΓ η Ειρήνη δουλεύει Φυλής 84β.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γίγαντα Σμύρνη δεν έχω πάρει καμία απ' τις δυο

horny21

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Like
72
Πόντοι
0
Σάββατο μεσημέρι στα στενά της Λιοσίων πέτυχα μιλφ με βυζάρες...Μπήκε μέσα και ξεκίνησε γλωσσόφιλα βαθειά, ενώ έπαιζε με τον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα. Ύστερα έβαλε το καυλί ανάμεσα στις βυζάρες της και τον έτριβε. Μετά ξεκινάει μια βαθειά πίπα και εγώ τραβούσα το κεφάλι της να το πάρει τέρμα. Την σταμάτησα να μην χύσω πρόωρα. Ήρθε απο πανω μου, ξανά φιλιά και άρχισε να τρίβεται στο ακάλυπτο πούτσο μου. Κάνω μια κίνηση ελιγμού και είμαι μέσα ακάλυπτος. Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν να στραγγίξω μέσα της...Φαίνεται το είχε μεγάλη ανάγκη...
Σε μπουρδελο αυτο?

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
164
Πόντοι
1
Ιωαννίνων live επιγραμματικα

3 κάτω Λανα,απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

3 όροφος Βικτώρια και Ελένη,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

5 Σοφία,απλό πρόγραμμα.
Σμύρνη η σοφία αξίζει εμφανισιακά;

Τελευταία τροποποίηση:

alexandro1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
277
Πόντοι
20
Καλησπέρα συναγωνιστές!! Καλή Ανάσταση ! Και επίσης Ανάσταση κορμιων! Ήθελα να σας ρωτήσω για μια Τανια Ρωσίδα από Φιλιππίδου 11 όροφο πρώτη βάρδια κατά τον περασμένο Δεκέμβριο περίπου μία νέα ξανθιά Ρωσίδα με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους. Τι απέγινε; Γνωρίζει κανείς. Ευχαριστώ πολύ!
Έφυγε συναγωνιστή αυτό μου είχε πει....στην πατρίδα τής...έκτοτε έχω χάσει τα ίχνη της...η Καρολίνα ζυμαριδου μπορεί να ξέρει για την τύχη της,....αλλά έκοψα από φιλλιπιδου οροφο....

Surgeon

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
10
Like
2.153
Πόντοι
4.615
Μαραθωνος live επιγραμματικα

59 αριστερά Μιλανα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

59 μεσαίο υπόγειο Σουζάνα λατίνα,απλό πρόγραμμα.

59 μεσαίο όροφος Σοφία λατίνα,απλό πρόγραμμα

59α Κατια ξανθιά ρωσσόφωνη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους,νταρντανα με 2αρι συν βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Καλησπέρα, Ιζαμπέλα (αριστερά) και milf Αλεξάνδρα (ισόγειο) ?
Νομίζω έχουν καιρό να εμφανιστούν

emokidathens

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
34
Πόντοι
0
Live τώρα

Φυλής 86: Ειρήνη στο πόστο της.

Φυλής 61: Αντζελα Κρήτηκοπουλα και Αλεξάνδρα.

Φωκαίας 7: υπόγειο Σάρα Λατίνα.

Φωκαίας 13: ισόγειο Σονια Ρωσίδα με φουλ πρόγραμμα.

Φωκαίας 17α: δύο μιλφ μια μελαχρινή μια ξανθιά. Δεν συγκράτησα όνομα.

Φωκαίας 17β: η γνωστή Μαρίνα κατευθείαν από μπουζούκια.

Φωκαίας 19: η ξανθούλα Καίτη

Φωκαίας 25 και 27: Όλα κλειστά
Καλησπερα!Φωκαιας 7 υπογειο η Σαρα ειναι μια κοντουλα μελαχρινη?Θυμασαι αμα ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο?Ευχαριστω!!

boomix

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Έφυγε συναγωνιστή αυτό μου είχε πει....στην πατρίδα τής...έκτοτε έχω χάσει τα ίχνη της...η Καρολίνα ζυμαριδου μπορεί να ξέρει για την τύχη της,....αλλά έκοψα από φιλλιπιδου οροφο....
Κατάλαβα.! Ίσως περάσω μια βόλτα! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.955
Πόντοι
8.296

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
326
Πόντοι
20
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00...

ΜεγαλοΠαρασκευιατικα Γινοτανε της Περσιας το καγκελο....δεν ξερω αλλα οποτε εχει καποια μεγαλη χριστιανικη γιορτη (χριστουγεννα - Πασχα) γινεται το σωσε απο επενδυτες

Εξω απο το κινεζικο εστιατοριο εγινε συμπλοκη μεταξυ Κινεζων και ηταν κατω αναισθητος ενας απο αυτους....

Ιάσονος 39 υπογειο η Ρουμανα Ιζυ στα 15 ευρω...τσατσα η Ρουμανορομά Αλινα που καποτε δουλευε και εκει....καποια στιγμη ενας επενδυτης σηκωθηκε πηγε τρεχοντας στη γωνια και ξερασε... Η αλινα και η Ιζυ τον πεταξαν εξω με τις κλωτσιες...

Ιασωνος 46 οροφος 2 Λατινες η Λουνα (καινουργια με πιασιματα) και η Σολ επισης με πιασιματα

Ιασωνος 44 νεο διαδρομος Σολ (αλλη αυτη αλλα επισης με κωλαρα)

Τελικα δοκιμαστηκε με πολυ καλες εντυπωσεις στο Περδικας 1 οροφος η Κατρύν το θωρηκτό Ποτεπκιν απο Κολομβια που την ειχα σταμπαρει πριν λιγες μερες στο Ιασωνος 46 οροφος...τσατσος ο Δημητρης με το ξυρισμενο κεφαλι....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Χρόνια πολλά συναγωνιστή. Επειδή τρελενομαι για τις τεράστιες κωλάρες η Κατρίν είναι τέτοια καί αν αφήνει γλυκίσματα. Στείλε μου μνμ

makao

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Κριτικές
16
Like
1.997
Πόντοι
1.781
Επίσκεψη στο Μαραθωνος 59 Α ξημερώματα, αφού σχεδόν όλα ήταν κλειστά. Ήταν ένα εμφανίσιμο νεαρο κορίτσι με αρκετά ωραίο θηλυκο σωμα, ονοματι Γιάννα (αν δεν κανω λάθος) από Μολδαβία όπως μου ανέφερε. Ένα τυπικο κλασικο γαμησι, δεν είχα περισσότερες επιδιώξεις λόγω της ωρας και οτι είχε αλλα 2-3 άτομα στη σειρά πριν από εμένα. Αυτό που μου έμεινε από τη συνάντηση είναι τα τέλεια μουνοχειλα της (σαν έργο τέχνης), και το στήσιμο doggy style, φοβερή θεα το κωλαρακι της, αυτό που χαζεύουμε στις τσόντες, το εχει , με το που στηθεί τελειώνεις. Επίσης πολύ καθαρή, στα + ότι έκανε ντουζ πριν έρθει σε εμένα. Αν ξανα προτιμήσω μόνο λόγω εμφάνισης και στησίματος.

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
201
Πόντοι
6
Μυστες κανα πιτσιρικι πρωινη βαρδια φυλης εχουμε?

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
519
Πόντοι
21
Έχουμε κάποια φωτο από ιρινα.;;

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.446
Πόντοι
31.618
Πέρασα με ΛΙΖΑ
Φωκαίας 19
Τρομερή γεύση η μουναρα της και πεντακάθαρη
Αργότερα
Πέρασα με Ράνια
Φυλής 84
Αργό και αισθησιακό τσιμπούκι για αρκετό χρόνο
απ' αυτό το ξανθό και πρασινοματικο Μόρο
Χρόνια πολλά
Σε όλους

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.955
Πόντοι
8.296
Πέρασα με ΛΙΖΑ
Φωκαίας 19
Τρομερή γεύση η μουναρα της και πεντακάθαρη
Αργότερα
Πέρασα με Ράνια
Φυλής 84
Αργό και αισθησιακό τσιμπούκι για αρκετό χρόνο
απ' αυτό το ξανθό και πρασινοματικο Μόρο
Χρόνια πολλά
Σε όλους
απορία το χω , περνάει καθόλου από μπαλάκια η Ράνια μας ή μόνο εγώ τρώω άκυρο τόσο καιρό; όποιος έχει δοκιμάσει ας απαντήσει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom