Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1368 άτομα (14 μέλη και 1354 επισκέπτες)

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
7
Like
1.041
Πόντοι
361
Σήμερα -τωρα μετά από 5 κιλά παιδάκια και μπυριτσα (όχι λιαρδα ) θέλω να βρω μια καλή πίπα. Υπάρχει κάτι ή να πάω για ύπνο ?

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
20
Like
5.300
Πόντοι
2.021
Ανήμερα της Κυριακής του Πασχα, καταδρομική σε Ιζαμπέλα από Φ11. Μόνο πίπα ήθελα (με σκούφο γιατί πολλά ακούγονται) παραμένει καλή και έτσι, σπέσιαλ γλείψιμο αρχιδιων όπου άδειασα στην κοιλιά της. Μετά στάση από BF για αναπλήρωση δυνάμεων.
Προβολή συνημμένου IMG_9865.jpg

Μετά από το διάλειμμα βόλτα στο βρωμερό Μετάξι, όπου γινόταν πάρτυ από Αραβοπερσες. Πραγματικά η περιοχή τους ανήκει. Μετά από χρόνια ανοιχτό ξανά το Κ27Α.
Προβολή συνημμένου IMG_9866.jpg
Εν τελει πέρασα με μια πιτσιρίκα γυφτορουμανα (δεν συγκράτησα) όνομα στο Ι44 όροφος. Καλή περίπτωση ωραία πίπα τον έτρωγε καλά χωρίς μα και μου. Θα ξανά προτιμηθεί. Καλή συνέχεια μύστες.

dimi7064i

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
20
Like
5.300
Πόντοι
2.021
Λιοσίων 73 πάνω Κιμ μαυριδερή με γεμάτο ωραίο σώμα και 4αρι στητό φυσικό βυζομπαλο, Λίλιαν πορνοφατσα με καυλοαρικο σώμα και 1,5 βυζακι.
Λιοσίων 73 ισόγειο κλειστό
ΜΑΚΡΙΑ, φολα μεγαλη η Λιλιαν

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
673
Πόντοι
81
Ευχαριστω συναγωνιστη, τι μου θυμισες με την οδο Αθηνας ! Πριν απο πολλα χρονια ειχα παρει ενα μαυρακι απο πισω μπουκια και συγχωριο και το εχω απωθημενο απο τοτε μιλαμε 25 χρονια πισω !
Τι μπυ θυμισες...μια κοντη 1,50μ με τεραστιες βυζαρες, την είχαμε παρει παρτουζα σε μια στοα. Τι ομοφα χρονια...

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.411
Πόντοι
446

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
869
Πόντοι
81
Ανήμερα της Κυριακής του Πασχα, καταδρομική σε Ιζαμπέλα από Φ11. Μόνο πίπα ήθελα (με σκούφο γιατί πολλά ακούγονται) παραμένει καλή και έτσι, σπέσιαλ γλείψιμο αρχιδιων όπου άδειασα στην κοιλιά της. Μετά στάση από BF για αναπλήρωση δυνάμεων.
Προβολή συνημμένου IMG_9865.jpg

Μετά από το διάλειμμα βόλτα στο βρωμερό Μετάξι, όπου γινόταν πάρτυ από Αραβοπερσες. Πραγματικά η περιοχή τους ανήκει. Μετά από χρόνια ανοιχτό ξανά το Κ27Α.
Προβολή συνημμένου IMG_9866.jpg
Εν τελει πέρασα με μια πιτσιρίκα γυφτορουμανα (δεν συγκράτησα) όνομα στο Ι44 όροφος. Καλή περίπτωση ωραία πίπα τον έτρωγε καλά χωρίς μα και μου. Θα ξανά προτιμηθεί. Καλή συνέχεια μύστες.
I44 όροφος, ςιναι εκει που δουλευει η Φωτεινη η Ρωσίδα? Που βρισκεται αυτη η ψυχή?

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Σάββατο μεσημέρι στα στενά της Λιοσίων πέτυχα μιλφ με βυζάρες...Μπήκε μέσα και ξεκίνησε γλωσσόφιλα βαθειά, ενώ έπαιζε με τον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα. Ύστερα έβαλε το καυλί ανάμεσα στις βυζάρες της και τον έτριβε. Μετά ξεκινάει μια βαθειά πίπα και εγώ τραβούσα το κεφάλι της να το πάρει τέρμα. Την σταμάτησα να μην χύσω πρόωρα. Ήρθε απο πανω μου, ξανά φιλιά και άρχισε να τρίβεται στο ακάλυπτο πούτσο μου. Κάνω μια κίνηση ελιγμού και είμαι μέσα ακάλυπτος. Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν να στραγγίξω μέσα της...Φαίνεται το είχε μεγάλη ανάγκη...

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.479
Πόντοι
5.227
I44 όροφος, ςιναι εκει που δουλευει η Φωτεινη η Ρωσίδα? Που βρισκεται αυτη η ψυχή?
...περασμενη εβδομαδα εκει ηταν στο ποστο της με σωρια συνεχομενων δωματιων και ορεξη για σπερμα.Σταθερη αξια η θεια Φωφω.

Nyxtovios7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
1.011
Πόντοι
206
Tι ενοεις εριχνε σφαλιαρες στην εμυ? Της εκανε κατι κακό? Λες τη σακάτεψε. Και αυτη τον έβρισε?
Εννοώ πάνω στο σεξ της έδινε χαστούκια στο κωλο που ακούγονταν μέχρι έξω αρκετά κ μετά κάτι του φώναξε αυτή και σταμάτησε

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
943
Πόντοι
361
Σάββατο μεσημέρι στα στενά της Λιοσίων πέτυχα μιλφ με βυζάρες...Μπήκε μέσα και ξεκίνησε γλωσσόφιλα βαθειά, ενώ έπαιζε με τον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα. Ύστερα έβαλε το καυλί ανάμεσα στις βυζάρες της και τον έτριβε. Μετά ξεκινάει μια βαθειά πίπα και εγώ τραβούσα το κεφάλι της να το πάρει τέρμα. Την σταμάτησα να μην χύσω πρόωρα. Ήρθε απο πανω μου, ξανά φιλιά και άρχισε να τρίβεται στο ακάλυπτο πούτσο μου. Κάνω μια κίνηση ελιγμού και είμαι μέσα ακάλυπτος. Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν να στραγγίξω μέσα της...Φαίνεται το είχε μεγάλη ανάγκη...
Καλούς απογόνους τότε.

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.566
Πόντοι
481
50ρικο Iris σε οποιον δωσει info για το που δουλευει η milf αλογα Φωτεινη που δουλευε στο Διδυμου 27.

(Δεν κανω πλακα)

• Ουάου
Αντιδράσεις: fluffy

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
770
Πόντοι
361
Πέρασμα με την Λουσια στο Ιάσωνος 44, νεαρή λατινα 22 ετών, χαμογελαστή, ωραίο κωλαράκι. Ψιλό φολιτσα μέσα με πέρασμα καποτας σε πεσμένο πουτσο και αεροπιπα αλλα έδωσε πολύ πόνο σε reverse cow οπότε δεν το θεωρώ καμένο 10€.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.566
Πόντοι
34.948
επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:30 οπου και σημερα Κυριακη του Πασχα γινοτανε το ελα να δεις απο επενδυτες...επρεπε να τραβηξω βιντεο την Ιασωνος...εμοιαζε σαν να ημουν στην Ερμου...

Στο Ιάσονος 39 ηταν η Ρουμανα Ιωαννα με τα γυαλακια και η Κολομβιανη Μια οπου επεστρεψε και περασα μαζι της....Ενω ημουν μεσα στο δωματιο μαζι της, στο διπλα δωματιο που ηταν η Ιωαννα ανοιξε αποτομα η πορτα και φωναζε καποιος "Αντε μωρη καριολα!!" "Πουτανα!!!" και διαφορα αλλα και χτυπαγε τους τοιχους...μετα βγηκε και η Ιωαννα και φωναζε και εκεινη....θα τα γραψω λεπτομερως στη κριτικη σε λιγο....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Μύστη αν δεν είναι πρωταπριλιατικο πρέπει να μοιραστείς το όνομα δημόσια :rockon::rockon:. Δεν σημαίνει ότι θα το κάνει με όλους :confused::hi:

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
684
Πόντοι
80
Μύστη αν δεν είναι πρωταπριλιατικο πρέπει να μοιραστείς το όνομα δημόσια :rockon::rockon:. Δεν σημαίνει ότι θα το κάνει με όλους :confused::hi:
Μπέσα είναι αληθινό το σκηνικό. Τώρα μπουρδέλο και όνομα δεν μπορώ να δώσω γιατί θα χωθούν τα λιγούρια ζητώντας εμπλουτισμένο πρόγραμμα :confused:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.652
Πόντοι
2.916
Συναγωνιστη για μαυρες εχεις περισοτερες πληροφοριες να μου στειλεις σε παρακαλω για παρκο φιξ σε πμ ωρες ? ακριβη τοποθεσια ? Ευχαριστω
Βεβαιως,στειλε μηνυμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom