trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.764
- Πόντοι
- 216
Aν τον φαει κάποιος, όσους και να ριξει δεν περναει ο πονος.Το σημαντικό είναι να ρίξεις περισσότερους από όσους φας
Aν τον φαει κάποιος, όσους και να ριξει δεν περναει ο πονος.Το σημαντικό είναι να ρίξεις περισσότερους από όσους φας
κονταρομαχίες δηλαδήΤο σημαντικό είναι να ρίξεις περισσότερους από όσους φας
Ακριβώς!κονταρομαχίες δηλαδή
ΜΑΚΡΙΑ, φολα μεγαλη η ΛιλιανΛιοσίων 73 πάνω Κιμ μαυριδερή με γεμάτο ωραίο σώμα και 4αρι στητό φυσικό βυζομπαλο, Λίλιαν πορνοφατσα με καυλοαρικο σώμα και 1,5 βυζακι.
Λιοσίων 73 ισόγειο κλειστό
Τι μπυ θυμισες...μια κοντη 1,50μ με τεραστιες βυζαρες, την είχαμε παρει παρτουζα σε μια στοα. Τι ομοφα χρονια...Ευχαριστω συναγωνιστη, τι μου θυμισες με την οδο Αθηνας ! Πριν απο πολλα χρονια ειχα παρει ενα μαυρακι απο πισω μπουκια και συγχωριο και το εχω απωθημενο απο τοτε μιλαμε 25 χρονια πισω !
Δεν κυκλοφορούν Πέρσες στο Μεταξουργείο αλλά Άραβες και Πακιστανοί.Ιάσονος 37 έμπαινε η Βανέσα, μαλακές φεύγω δεν παλεύεται έχουν κάνει ντου οι πέρσες.
I44 όροφος, ςιναι εκει που δουλευει η Φωτεινη η Ρωσίδα? Που βρισκεται αυτη η ψυχή?Ανήμερα της Κυριακής του Πασχα, καταδρομική σε Ιζαμπέλα από Φ11. Μόνο πίπα ήθελα (με σκούφο γιατί πολλά ακούγονται) παραμένει καλή και έτσι, σπέσιαλ γλείψιμο αρχιδιων όπου άδειασα στην κοιλιά της. Μετά στάση από BF για αναπλήρωση δυνάμεων.
Προβολή συνημμένου IMG_9865.jpg
Μετά από το διάλειμμα βόλτα στο βρωμερό Μετάξι, όπου γινόταν πάρτυ από Αραβοπερσες. Πραγματικά η περιοχή τους ανήκει. Μετά από χρόνια ανοιχτό ξανά το Κ27Α.
Προβολή συνημμένου IMG_9866.jpg
Εν τελει πέρασα με μια πιτσιρίκα γυφτορουμανα (δεν συγκράτησα) όνομα στο Ι44 όροφος. Καλή περίπτωση ωραία πίπα τον έτρωγε καλά χωρίς μα και μου. Θα ξανά προτιμηθεί. Καλή συνέχεια μύστες.
...περασμενη εβδομαδα εκει ηταν στο ποστο της με σωρια συνεχομενων δωματιων και ορεξη για σπερμα.Σταθερη αξια η θεια Φωφω.I44 όροφος, ςιναι εκει που δουλευει η Φωτεινη η Ρωσίδα? Που βρισκεται αυτη η ψυχή?
...οι περισσοτεροι πανε για να τους ανοιξουν.Ρε μάγκες, στο Φυλής 99 γαμαμε η μας γαμανε; να ξέρω μην βρεθώ προ εκπλήξεων
Εννοώ πάνω στο σεξ της έδινε χαστούκια στο κωλο που ακούγονταν μέχρι έξω αρκετά κ μετά κάτι του φώναξε αυτή και σταμάτησεTι ενοεις εριχνε σφαλιαρες στην εμυ? Της εκανε κατι κακό? Λες τη σακάτεψε. Και αυτη τον έβρισε?
Καλούς απογόνους τότε.Σάββατο μεσημέρι στα στενά της Λιοσίων πέτυχα μιλφ με βυζάρες...Μπήκε μέσα και ξεκίνησε γλωσσόφιλα βαθειά, ενώ έπαιζε με τον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα. Ύστερα έβαλε το καυλί ανάμεσα στις βυζάρες της και τον έτριβε. Μετά ξεκινάει μια βαθειά πίπα και εγώ τραβούσα το κεφάλι της να το πάρει τέρμα. Την σταμάτησα να μην χύσω πρόωρα. Ήρθε απο πανω μου, ξανά φιλιά και άρχισε να τρίβεται στο ακάλυπτο πούτσο μου. Κάνω μια κίνηση ελιγμού και είμαι μέσα ακάλυπτος. Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν να στραγγίξω μέσα της...Φαίνεται το είχε μεγάλη ανάγκη...
Μύστη αν δεν είναι πρωταπριλιατικο πρέπει να μοιραστείς το όνομα δημόσιαΣάββατο μεσημέρι στα στενά της Λιοσίων πέτυχα μιλφ με βυζάρες...Μπήκε μέσα και ξεκίνησε γλωσσόφιλα βαθειά, ενώ έπαιζε με τον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα. Ύστερα έβαλε το καυλί ανάμεσα στις βυζάρες της και τον έτριβε. Μετά ξεκινάει μια βαθειά πίπα και εγώ τραβούσα το κεφάλι της να το πάρει τέρμα. Την σταμάτησα να μην χύσω πρόωρα. Ήρθε απο πανω μου, ξανά φιλιά και άρχισε να τρίβεται στο ακάλυπτο πούτσο μου. Κάνω μια κίνηση ελιγμού και είμαι μέσα ακάλυπτος. Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν να στραγγίξω μέσα της...Φαίνεται το είχε μεγάλη ανάγκη...

. Δεν σημαίνει ότι θα το κάνει με όλους 
Μπέσα είναι αληθινό το σκηνικό. Τώρα μπουρδέλο και όνομα δεν μπορώ να δώσω γιατί θα χωθούν τα λιγούρια ζητώντας εμπλουτισμένο πρόγραμμαΜύστη αν δεν είναι πρωταπριλιατικο πρέπει να μοιραστείς το όνομα δημόσια. Δεν σημαίνει ότι θα το κάνει με όλους
![]()
Βεβαιως,στειλε μηνυμαΣυναγωνιστη για μαυρες εχεις περισοτερες πληροφοριες να μου στειλεις σε παρακαλω για παρκο φιξ σε πμ ωρες ? ακριβη τοποθεσια ? Ευχαριστω