Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.955
- Πόντοι
- 8.296
στούντιοΈχουμε κάνα νέο που διυλευει πλέον αυτή η τζεσικα πιπαρες?
στούντιοΈχουμε κάνα νέο που διυλευει πλέον αυτή η τζεσικα πιπαρες?
Επεστρεψε η Ελενη θεια βυζαρου στο Ιωαννίνων 3??
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε n.smirni76. Η Σοφία ποια είναι;Ιωαννίνων live επιγραμματικα
3 κάτω Λανα,απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
3 όροφος Βικτώρια και Ελένη,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
5 Σοφία,απλό πρόγραμμα.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε n.smirni76. Η Σοφία ποια είναι;
Γκάμησε τα φίλο!Ρε μάγκες να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο τώρα, πέρασα από Λ73Β για δοκιμή με λιλιαν λόγω αυτών που έχω ακούσει και με το που μπαίνω μέσα μου λέει να ξέρεις έχω έναν κανόνα, τα κάνω όλα με προτφυλακτικο. Της κάνω για ακα τσιμπούκι μου λέει μόνο πίπα; Της κάνω έτσι ανακοινώθηκε. Μου λέει 20€ μόνο πίπα. Και ήθελα να δω αν θα ενδώσει και της λέω 40€ ακα γαμησι και δέχτηκε στο δευτερόλεπτο, λέει μη φοβάσαι καθαρή είμαι κάνω συνέχεια τεστ απλά μη το λες παντού γιατί υπάρχουν τρελές. Προφανώς και δεν ενέδωσα γιατί χεζομαι πάνω μου αλλά κατα πόσο πιστεύεις τώρα μια τέτοια γυναίκα που λέει δεν έχει τίποτα αλλά στο προσφέρει στο δευτερόλεπτο;
Μπαριστα μήπως όλος τυχαίως ξέρεις τι παίζει με μια μαυριδερη ονόματι Κιμ στη Λιοσίων;Καλή ή φόλα;Γκάμησε τα φίλο!
Μαγκαζι αγκούει?
Να σου πω,
40€ με την κυτταρίτιδα?
60€ χωρίς κυτταρίτιδα?
Δεν ξέρω φίλε...Μπαριστα μήπως όλος τυχαίως ξέρεις τι παίζει με μια μαυριδερη ονόματι Κιμ στη Λιοσίων;Καλή ή φόλα;
3αρι σιλικονατο,η Νατάσα η Πεταλούδα που πριν δούλευε Αγκύρας.Οταν λες βυζαρες στο Διδυμου 27...εννοείς 3αρι...4αρι...?
Θεία Σόνια φωκ13 ,Πρωινή βάρδια υπαρχει κάποια σε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό εμφανίσιμη ;
Πρωην Βικτωρια?3αρι σιλικονατο,η Νατάσα η Πεταλούδα που πριν δούλευε Αγκύρας.
Πανεμορφο μουνακι η Γιαννα, αλλα δεν με βολευει το βραδυ.. Την ειχα γαμησει 3-4 φορες οταν ηταν πρωι..Επίσκεψη στο Μαραθωνος 59 Α ξημερώματα, αφού σχεδόν όλα ήταν κλειστά. Ήταν ένα εμφανίσιμο νεαρο κορίτσι με αρκετά ωραίο θηλυκο σωμα, ονοματι Γιάννα (αν δεν κανω λάθος) από Μολδαβία όπως μου ανέφερε. Ένα τυπικο κλασικο γαμησι, δεν είχα περισσότερες επιδιώξεις λόγω της ωρας και οτι είχε αλλα 2-3 άτομα στη σειρά πριν από εμένα. Αυτό που μου έμεινε από τη συνάντηση είναι τα τέλεια μουνοχειλα της (σαν έργο τέχνης), και το στήσιμο doggy style, φοβερή θεα το κωλαρακι της, αυτό που χαζεύουμε στις τσόντες, το εχει , με το που στηθεί τελειώνεις. Επίσης πολύ καθαρή, στα + ότι έκανε ντουζ πριν έρθει σε εμένα. Αν ξανα προτιμήσω μόνο λόγω εμφάνισης και στησίματος.
Ναι ,απλά επειδή στο 27 δουλεύει η Βικτώρια το ξαναγύρισε σε Νατάσα.Πρωην Βικτωρια?
Απογευμα δουλευει?Ναι ,απλά επειδή στο 27 δουλεύει η Βικτώρια το ξαναγύρισε σε Νατάσα.
Αυτή στο Φωκαίας είναι και αχαρνων; Τι βάρδια είναι ρε αδερφούλη πολύ ωραίο μουνακι μας καυλωσε το πουτανι
Ρε μάγκες να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο τώρα, πέρασα από Λ73Β για δοκιμή με λιλιαν λόγω αυτών που έχω ακούσει και με το που μπαίνω μέσα μου λέει να ξέρεις έχω έναν κανόνα, τα κάνω όλα με προτφυλακτικο. Της κάνω για ακα τσιμπούκι μου λέει μόνο πίπα; Της κάνω έτσι ανακοινώθηκε. Μου λέει 20€ μόνο πίπα. Και ήθελα να δω αν θα ενδώσει και της λέω 40€ ακα γαμησι και δέχτηκε στο δευτερόλεπτο, λέει μη φοβάσαι καθαρή είμαι κάνω συνέχεια τεστ απλά μη το λες παντού γιατί υπάρχουν τρελές. Προφανώς και δεν ενέδωσα γιατί χεζομαι πάνω μου αλλά κατα πόσο πιστεύεις τώρα μια τέτοια γυναίκα που λέει δεν έχει τίποτα αλλά στο προσφέρει στο δευτερόλεπτο;
Δεν ξέρω φίλε...
Δοκίμασα μόνο μια φορά, μια εκεί μέσα...την Λίλιαν/Λίλη και έφυγα στο 3λεπτο, βρίζοντας θεούς και δαίμονες, και ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναπατησω.
Την Δαγκα, την έχουν σύστημα όλες. Παντού!!!
Οπότε τις έχω στην "πείνα" όλες προς το παρόν...

Ξέρεις μήπως τι ωρες ξεκινάει το βραδυ? Γιατί εγώ πήγα 4 τα ξημερώματα τυχαία. Αν δεν ήταν ωραίο καυλακι θα εφευγα.Πανεμορφο μουνακι η Γιαννα, αλλα δεν με βολευει το βραδυ.. Την ειχα γαμησει 3-4 φορες οταν ηταν πρωι..
Θα την εβαζα στα στανταρακια μου αλλα γυρισε σε βραδυ!![]()
Δεν ξέρω φίλε..Ξέρεις μήπως τι ωρες ξεκινάει το βραδυ? Γιατί εγώ πήγα 4 τα ξημερώματα τυχαία. Αν δεν ήταν ωραίο καυλακι θα εφευγα.