Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1152 άτομα (20 μέλη και 1132 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.593
Πόντοι
125.067
@DmtrsxXx ζητάει ο φίλος να τον βοηθήσουμε
IMG-d7e3aaa0979efdaae7a6dadb69860c3c-V(1).jpg

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.000
Πόντοι
10.026

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.537
Πόντοι
3.656
Επιστροφή από το κωριό κ γρήγορο πέρασμα σε μερικά κατά τις 21:00, μεγάλες παρέες κ φασαρία χωρίς λόγο..
Φωκ19 Λίζα
Φωκ17κ Κάρλα
Φωκ17ορ. Μικαέλα κ ..
Φωκ 13 πάνω κ κάτω περιμεναν καμία 10ρια άτομα στο καθένα κ έφυγα..
Φυλ 84 ισ. Ράνια χωρίς κόσμο..
Φυλ 84 ορ. Νικόλ
Φυλ 86 ισ. Νελυ κ ...
Φυλ 59 κάτω Σάμυ κ άλλη μια..
Φυλ 59 ορ. παρουσιάστηκε μόνη της μια αδιάφορη λατίνα
Φυλ 65ισ. Άνναμαρία με συνεχόμενα δωμάτια
Φυλ 69 ορ. Νικόλ αλβανια
Πέρασα από Άγκυρας 9&12 για Ντάρια (όπως έγραφε το πρόγραμμα στους δίπλα) για να αδειάσω καταπιονα αρνιά,τζατζίκια κ μπύρες, αλλά άφαντη..
Τελευταία ελπίδα διδύμου..
Στο 27 ήταν η Ναταλία ή Νατάσα, μιλφ με καλο.κορμι βυζάρες κωλαρα κ πρόστυχο μουτράκι για καράτε κ καταπιονα, ρώτησα για ελεύθερο στοματικό, πήρα αρνητική απάντηση κ ετζασα..

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
676
Πόντοι
81
Επιστροφή από το κωριό κ γρήγορο πέρασμα σε μερικά κατά τις 21:00, μεγάλες παρέες κ φασαρία χωρίς λόγο..
Φωκ19 Λίζα
Φωκ17κ Κάρλα
Φωκ17ορ. Μικαέλα κ ..
Φυλ 84 ορ. Νικόλ
Φυλ 86 ισ. Νελυ κ ...
Φυλ 69 ορ. Νικόλ αλβανια
Πέρασα από Άγκυρας 9&12 για Ντάρια (όπως έγραφε το πρόγραμμα στους δίπλα) για να αδειάσω καταπιονα αρνιά,τζατζίκια κ μπύρες, αλλά άφαντη..
Στο 27 ήταν η Ναταλία ή Νατάσα, μιλφ με καλο.κορμι βυζάρες κωλαρα κ πρόστυχο μουτράκι για καράτε κ καταπιονα, ρώτησα για ελεύθερο στοματικό, πήρα αρνητική απάντηση κ ετζασα..
Η Νικόλ από Αλβανία πως είναι εμφανισιακά? Με καμπύλες και δούλευε παλιότερα Διδύμου και Αλκιβιάδου?

giorgiodelafuentes2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.292
Πόντοι
201
Η Νικόλ από Αλβανία πως είναι εμφανισιακά? Με καμπύλες και δούλευε παλιότερα Διδύμου και Αλκιβιάδου?
Στα 65άρια δούλευε φίλε.Κανονικό κορμάκι με καρε μελαχρινό μαλλί ωραίο στήθος και ωραία κωλάρα

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.764
Πόντοι
216
Γούστα είναι αυτά,εμένα προσωπικά σα κορμί μου αρέσει πιο πολύ η Καίτη,αν δεν έχεις πάρει καμία θα σου πρότεινα να πάρεις τη Καίτη,η Ειρήνη πολύ καλή και αυτή αλλά σου κάνει ακόμα καλύτερο πρόγραμμα αν σε θυμάται από άλλη συνέδρια ενώ κάνει και πολλά έξτρα με το ανάλογο αντίτιμο. Υπάρχουν πάρα πολλές κριτικές για αμφότερες,διάβασε

ΥΓ η Ειρήνη δουλεύει Φυλής 84β.
Τι εξτρα κάνει?

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.996
Πόντοι
2.836
Κωνσταντινουπόλεως 166Β υπόγειο.
Μόλις πέρασα με την παλιά γνώριμη Νατάσα από Κολωνού 48. Πρόλαβα και της πήρα την παρθενιά μετά από 4 χρόνια αποχής.
Η τσατσά την παρουσίασε ως Ναταλία.
Θα δουλεύει απογεύματα όπως μου είπε.
Τί πρόγραμμα κάνει εκεί συναγωνιστή;

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.787
Πόντοι
7.621
Περασμα απο τα γνωστά μέρη τελειώματα 2ης βάρδιας στη Βικτώρια μαζί με φίλο ναυτικό....δεν είδαμε πολλους οίκους μιας και αποφάσισα να μπω στην αλβανίδα Νικόλ στο Φυής 69α ,είχα να την δω απο το Νοέμβριο την θυμόμουν λίγο πιο αδύνατη....πολυ ευγενική,γλυκιά και εξυπηρετική,ήταν μια καλή συνεδρία...φίλος δε κατέθεσε κάπου....

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.787
Πόντοι
7.621
Συνοπτικά Πλ.Βικτωρίας
2η βάρδια
Φωκαιάς 7 ισόγειο:Ηλέκτρα
Φωκάιας 17α:Κάρλα
Φωκαίας 19:Λίζα
Φυλής 84α:Ράνια
Φυλής 84β:Νικόλ
Φυλής 69α:Νικόλ
Αγκύρας 9:Όλγα
Αγκύρας 12α:Αντριάννα

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.564
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:15...

Πηγα στοχευμενα στο Ιασωνος 46 οροφος να δοκιμασω την καινουργια κοπελα απο Παραγουαη την Λουνα...ομορφο κοριτσι αλλα δεν τα βρηκαμε στο δωματιο και την εδιωξα πριν καν βγαλω το μποξερακι μου....ντυθηκα γρηγορα και γω βγηκα και ζητησα τα λεφτα...το καριολακι μεσα απο το κουζινακι ελεγε "no no"...ευτυχως ο τσατσος Δημητρης με το ξυρισμενο κεφαλι του εξηγησα τι εγινε και μου εδωσε πισω το 10ρικο να ναι καλα ο ανθρωπος.....τωρα για την κοπελα δεν εχω αποψη καθως δεν καναμε απολυτως τιποτα....ομορφο κοριτσι ισως ηταν η κακια στιγμη...πιθανων να ξαναδοκιμασω μαζι της μελλοντικα...

Αμεσως μετα πηγα παραδιπλα στο Ιασωνος 44 διαδρομος σκαλακια οπου περασα με την Κολομβιανη Λορυ με πολυ καλες εντυπωσεις, ανεβαινει κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.407
Πόντοι
446

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
405
Πόντοι
21
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:15...

Πηγα στοχευμενα στο Ιασωνος 46 οροφος να δοκιμασω την καινουργια κοπελα απο Παραγουαη την Λουνα...ομορφο κοριτσι αλλα δεν τα βρηκαμε στο δωματιο και την εδιωξα πριν καν βγαλω το μποξερακι μου....ντυθηκα γρηγορα και γω βγηκα και ζητησα τα λεφτα...το καριολακι μεσα απο το κουζινακι ελεγε "no no"...ευτυχως ο τσατσος Δημητρης με το ξυρισμενο κεφαλι του εξηγησα τι εγινε και μου εδωσε πισω το 10ρικο να ναι καλα ο ανθρωπος.....τωρα για την κοπελα δεν εχω αποψη καθως δεν καναμε απολυτως τιποτα....ομορφο κοριτσι ισως ηταν η κακια στιγμη...πιθανων να ξαναδοκιμασω μαζι της μελλοντικα...

Αμεσως μετα πηγα παραδιπλα στο Ιασωνος 44 διαδρομος σκαλακια οπου περασα με την Κολομβιανη Λορυ με πολυ καλες εντυπωσεις, ανεβαινει κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...
Τι ζητησες ρε μαστορα και δεν τα βρηκατε να μας φυγει η περιεργεια; (Δεν παω μεταξουργιο ουτε απεξω μην σε βαζω σε σκεψεις οτι ειμαι κανας παρατρεχαμενος)

gavros722

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
0
Ρε μάγκες να ρωτήσω εγώ κάτι άσχετο τώρα, πέρασα από Λ73Β για δοκιμή με λιλιαν λόγω αυτών που έχω ακούσει και με το που μπαίνω μέσα μου λέει να ξέρεις έχω έναν κανόνα, τα κάνω όλα με προτφυλακτικο. Της κάνω για ακα τσιμπούκι μου λέει μόνο πίπα; Της κάνω έτσι ανακοινώθηκε. Μου λέει 20€ μόνο πίπα. Και ήθελα να δω αν θα ενδώσει και της λέω 40€ ακα γαμησι και δέχτηκε στο δευτερόλεπτο, λέει μη φοβάσαι καθαρή είμαι κάνω συνέχεια τεστ απλά μη το λες παντού γιατί υπάρχουν τρελές. Προφανώς και δεν ενέδωσα γιατί χεζομαι πάνω μου αλλά κατα πόσο πιστεύεις τώρα μια τέτοια γυναίκα που λέει δεν έχει τίποτα αλλά στο προσφέρει στο δευτερόλεπτο;

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
384
Πόντοι
21
Έχουμε κάνα νέο που διυλευει πλέον αυτή η τζεσικα πιπαρες?

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.564
Πόντοι
34.948
Τι ζητησες ρε μαστορα και δεν τα βρηκατε να μας φυγει η περιεργεια; (Δεν παω μεταξουργιο ουτε απεξω μην σε βαζω σε σκεψεις οτι ειμαι κανας παρατρεχαμενος)
Ειχε ωραια ποδια και την ρωτησα στα Ισπανικα εαν μπορουσα να της τα φιλησω και οτι δεν χρειαζοταν να μου παρει πιπα, μονο να φιλουσα τα ποδια της και ετσι θα καυλωνα και μονος μου....και παρολαυτα αρνηθηκε (μαλλον απο οτι καταλαβα βαριοταν να βγαλει τα τακουνια της)...οποτε της ειπα ευγενικα οτι μπορει να φυγει......

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
673
Πόντοι
81
Φωκ19 Λίζα
Φωκ17κ Κάρλα
Φωκ17ορ. Μικαέλα κ ..
Φυλ 84 ορ. Νικόλ
Φυλ 86 ισ. Νελυ κ ...
Φυλ 69 ορ. Νικόλ αλβανια
Οταν λες βυζαρες στο Διδυμου 27...εννοείς 3αρι...4αρι...?

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
673
Πόντοι
81
Ιωαννίνων live επιγραμματικα

3 κάτω Λανα,απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

3 όροφος Βικτώρια και Ελένη,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

5 Σοφία,απλό πρόγραμμα.
Επεστρεψε η Ελενη θεια βυζαρου στο Ιωαννίνων 3??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom