Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (16 μέλη και 316 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046
Πριν λίγο πέρασα

Βικτωρια Χριστίνα και μια ακόμα.
Ελένη; δεν είμαι σίγουρος. Έχει ωραίες βυζαρες. Είναι καλή μέσα για πιπα;

Μπήκα με βικτωρια.
Batman and Robin of BJ!!!
Μπήκες με Batman!:wink:

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.367
Πόντοι
736
Μύστες πείτε καμιά μιλφαρα με συμμετοχή απογευματινές ώρες

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.676
Πόντοι
2.916
Μύστες πείτε καμιά μιλφαρα με συμμετοχή απογευματινές ώρες
Νταρια αγκυρας,δοκιμασμενη 100% εγκριση.Σου προτεινω και Μιχαελα των φωκ25,δυναμιτης.Αλλιως πρεπει να στραφεις σε λατιν που μπορει να σου βγουν διαμαντια παρα τα οσα λεγονται.Επισης μπορεις να πας στη Σονια ιασωνος 30 σκαλες,δυναμιτης κι αυτη.Τελος Βανεσσα λεωνιδου 28.Θα σου λεγα κ την αλλη Νταρια του κολωνου 30 αλλα δεν εχει γυρισει.Αμα θες τρελοκομειο Αλεξανδρα Ι46Β.Τελος βαλε κ την Ιζα του φιλιπιδου 11 κατω.Επισης Ναταλι του φωκ 27 μεσαιο ειανι ακριβως οτι θες αλλα εκτους του οτι ειναι κλειστα λογω προβληματος,εχει χαθει προσωρινα.

Τελευταία τροποποίηση:

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.865
Πόντοι
201
Batman and Robin of BJ!!!
Μπήκες με Batman!:wink:
Σωστά θυμάμαι το όνομα Έλενα;
Θενξ

Σχεδόν καπάκι μετά πέρασα με μιχαελα από Φώκαιας 25 Ισογειο. 2η κατάθεση και τελευταία.

Έκανα μια τιμιτικη επίσκεψη σε φυλής 86 Ισογειο μήπως πετύχω αντελινα Αλλά τίποτα. Ήταν μια κοντή με περιττά κιλά, μεγάλη σε ηλικία, μελαχρινή. Ούτε για Μεταξουργείο.. Η τσατσά δεν είπε όνομα.

Και είπα αφού ήμουν εκεί να πάω και στο 59 πάνω μπας και άλλα δεν. Στην βάρδια ήταν μια μαυρουλα. Δεν έλεγε πρόγραμμα, μόνο ότι θα περάσουμε καλά. Γεματουλα στο κορμί, φορούσε ενα lgbtq διχτυωτό.

Αυτά..

Αν κάποιος έχει πληροφορία για την αντελινα από φυλής 86 Ισογειο και θέλει να την μοιραστεί, είμαι όλος αυτιά. Στην απογευματινή έχω καιρό να την πετύχω.

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.033
Πόντοι
6.727
...ποια κοριτσια....???
Οι θειτσες Ελενη και Βερονικα παντα στο ποστο τους Διδυμου 8 και το μονο μετα ανοικτο ειναι το Διδυμου 27 με Τανια και Βικα το πρωι αν εισαι τυχερος.Απογευμα δεν παιζει προς το παρων...
Αν εννοεις την γραια Αλιονα απο το 18,ψαξε Μεγ.Αλεξανδρου 28 στο ρομαντικο Μεταξι.
Γύρισε η Βικτώρια στο Διδυμου 27;

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.797
Πόντοι
125.067
Κατάθεση στο πιπίνι γάλακτος Ευα στο Αλκαμένους 113.
Αυτός ο οίκος της πάει πιο πολύ και αποδίδει καλύτερα.
Ειναι μικρη και χύνει ευκολα.
Κάναμε χαλαρό gfe γαμήσι όπου χύσαμε μαζί. Οταν έχυσε κατέβηκα προς κατω και της ρουφηξα όλα της τα υγρα και εκανα την κατω περιοχή της λαμπίκο. :hi:

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.893
Πόντοι
486
Η πρώτη μας συνάντηση...

ΚλεοΔυναμίτιδα!!! (5.8) | Ιάσονος 1Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο

Από εκεί και πέρα, και εφόσων τα χρήματα δεν είναι θέμα...
Δουλεύει μόνη της.
Θα μπεις μέσα θα πληρώσεις 50 για μισή ώρα - θα κλειδώσει την πόρτα του Μπου, θα γαμηθειτε στα δυο δωμάτια, σαλονι, κουζίνακι, πάνω στην πορτα του Μπου. Παντού.

Έχω κάνει μόνο Τσιμπουκοδρομιες μαζι της.
Ξέρω όμως ότι ειναι Πολυοργασμικη!!!
Αν γουστάρεις να γαμησεις δηλαδη....
....
Εγώ κατούρησα αίμα την επόμενη μέρα μαζί της από τα άγρια Τσιμπούκια μια φορά.

Ιδανικά. Πήγαινε στις 5:45, την ώρα που αλλάζει σεντόνια, πριν ανοιξει. Χτύπα πόρτα. Ανοίγει. Πες, το και το. Πλερω. Μπαίνεις. Κλειδώνει πίσω σου και πάμε. Άν είσαι σωστός, θα σε αφήσει να κάνεις και ντουζακι στο τελος.

Από έξω υπάρχουν Zombies της Ντρογκας. Αγνόησε τους, προσπέρασε τους...

Αυτά!
50 για μισή ώρα γιατί; 30 δεν είναι στο δεκάρικο;Κατά τα άλλα ισχύει, δύναμη η Κλεοπάτρα , ειδικά τώρα που έχει αδυνατίσει. Είναι μουσκίδι συνέχεια. Το γουστάρει στ'αληθεια.

kostastheo

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα μαγκες, ξέρουμε η τσατσα Αλίκη τι ώρες πιάνει και επίσης αμα υπάρχει καμία άλλη να καλεί γλυφοκωλι σε απογευματινή βάρδια?

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
σοβαρά τώρα ?
αντί να χαρείς που έμεσα σου λέμε ότι δεν παίζει τίποτα σοβαρό , τσαντίζεσαι και βρίζεις κι από πάνω ?
Φίλε λογικό είναι να έχει αγχωθεί δείξτε λίγη κατανόηση.εγω αν ήμουν στη θέση του θα είχα πάει συγγρο!!!

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046
50 για μισή ώρα γιατί; 30 δεν είναι στο δεκάρικο;Κατά τα άλλα ισχύει, δύναμη η Κλεοπάτρα , ειδικά τώρα που έχει αδυνατίσει. Είναι μουσκίδι συνέχεια. Το γουστάρει στ'αληθεια.
Η πρώτη μας συνάντηση...

ΚλεοΔυναμίτιδα!!! (5.8) | Ιάσονος 1Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο

Από εκεί και πέρα, και εφόσων τα χρήματα δεν είναι θέμα...
Δουλεύει μόνη της.
Θα μπεις μέσα θα πληρώσεις 50 για μισή ώρα - θα κλειδώσει την πόρτα του Μπου, θα γαμηθειτε στα δυο δωμάτια, σαλονι, κουζίνακι, πάνω στην πορτα του Μπου. Παντού.

Έχω κάνει μόνο Τσιμπουκοδρομιες μαζι της.
Ξέρω όμως ότι ειναι Πολυοργασμικη!!!
Αν γουστάρεις να γαμησεις δηλαδη....
....
Εγώ κατούρησα αίμα την επόμενη μέρα μαζί της από τα άγρια Τσιμπούκια μια φορά.

Ιδανικά. Πήγαινε στις 5:45, την ώρα που αλλάζει σεντόνια, πριν ανοιξει. Χτύπα πόρτα. Ανοίγει. Πες, το και το. Πλερω. Μπαίνεις. Κλειδώνει πίσω σου και πάμε. Άν είσαι σωστός, θα σε αφήσει να κάνεις και ντουζακι στο τελος.

Από έξω υπάρχουν Zombies της Ντρογκας. Αγνόησε τους, προσπέρασε τους...

Αυτά!
Διορθώσις: 30 όντως,
10 €/ 10 min και για όσο παει...

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Καλησπέρα μαγκες, ξέρουμε η τσατσα Αλίκη τι ώρες πιάνει και επίσης αμα υπάρχει καμία άλλη να καλεί γλυφοκωλι σε απογευματινή βάρδια?
Μόνο βράδυ!! Απόγευμα η σπασαρχιδο τσατσά στο 11α κ πάνω ή πουστρα από Κύπρο άλλο αρ......ι. Επέστρεψε ο κύπριος δεν ξαναπατησα στο 11β.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.676
Πόντοι
2.916
12 το βραδυ

Rokko28

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
34
Like
4.129
Πόντοι
10.585
Θυμάται κανείς αν έχει έρθει ξανά η Αντρεα από Λ73? Κάτι μου θυμίζει το σιαμιαμίδη/πόκεμον.

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.717
Πόντοι
78.608
Κωνσταντινουπόλεως 166Β υπόγειο.
Μόλις πέρασα με την παλιά γνώριμη Νατάσα από Κολωνού 48. Πρόλαβα και της πήρα την παρθενιά μετά από 4 χρόνια αποχής.
Η τσατσά την παρουσίασε ως Ναταλία.
Θα δουλεύει απογεύματα όπως μου είπε.

Surgeon

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
10
Like
2.157
Πόντοι
4.615
Καλησπέρα.
Η Αλεξάνδρα milf με πιασίματα από Μαραθώνος 59 ισόγειο, εχει πάει κάπου αλλού? Ευχαριστώ

Καλησπέρα.
Η Αλεξάνδρα milf με πιασίματα από Μαραθώνος 59 ισόγειο, εχει πάει κάπου αλλού? Ευχαριστώ
Κυριακή την είδα τελευταία φορά κανονικά 1η κ 2η βάρδια .
Screenshot_20260408_214523.jpg

Αν δεν έχει φύγει για τη πατρίδα της ρίξε μία ματιά και στο Βέργας 3.

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
381
Πόντοι
280
Θυμάται κανείς αν έχει έρθει ξανά η Αντρεα από Λ73? Κάτι μου θυμίζει το σιαμιαμίδη/πόκεμον.
Είναι στην Λιοσίων 73. Την είδα σήμερα.

Ήθελα να μπω αλλά προηγούταν άλλος και η τσατσά μου φώναξε επειδή μπέρδεψε τις κοπέλες κι όταν την ρωτησα αν κάνει ελεύθερο η Αντρια τρελάθηκε επειδή το είχε πει και πριν.

Γτχτης τσατσάς έφυγα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom