Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.124
Πόντοι
456
Το 97% εχει τεκμηριωση επιστημονικη. Το 3% ειναι ψεκασμενο σαν εσενα. Ετσι γινεται συνηθως.
Μαζέψτε τον ρε!
Απευθύνομαι σε όσους ξέρουν από επιστήμη: Η επιστήμη δεν δουλεύει με το πόσοι υποστηρίζουν το Α ή το Β.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.441
Πόντοι
216
Μαζέψτε τον ρε!
Απευθύνομαι σε όσους ξέρουν από επιστήμη: Η επιστήμη δεν δουλεύει με το πόσοι υποστηρίζουν το Α ή το Β.

Ο μονος που ειναι για ζουρλομανδυα εισαι εσυ. Ο Παγκοσμιος Μετεωρολογικος Οργανισμος, ο ΝΟΑΑ και αλλοι οργανισμοι σε ολο τον κοσμο εχουν αποδειξει πως δημιουργειται το φαινομενο του θερμοκηπιου. Μονο οι καραγκιοζηδες σαν εσενα δεν το δεχονται επειδη ειναι για το φρενοκομειο.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
Πρώτο δεν με ξέρεις για να με λες φίλος των Βρυξελλών.Παρτο πισω αλλιώς είσαι γελοίος.

Δεύτερον από την στιγμή που θες καλούμπα για φόρτιση άρα χώρο πάρκινγκ έστω και για μια φορά αυτό είναι πρόβλημα.

Τρίτον οι τιμές των ηλεκτρικών έπρεπε να είναι στο μισό από ένα θερμικό για τους λόγους που εξήγησα.

Είσαι τελείως εκτός πραγματικότητας και σε έχουν πιάσει κότσο.

Περαστικά.

Μάλιστα..........

Ενώ εσύ που πληρώνεις premium τιμές ΜΙΑΣ εταιρίας είσαι έξυπνος.

Ρε έχει αλλάξει η βιομηχανία και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα. Ξυπνάτε λίγο.

Οι δασμοί είναι βαλτοί από την ΕΕ. Μόνος σου το γράφεις ότι στην Κίνα έχουν μισή τιμή. Οπότε γιατί με λες γελοίο; Επειδή σου επισήμανα την αλήθεια και δεν παραδέχεσαι το αυταπόδεικτο. Θα έπρεπε να κατηγορείς την ΕΕ και τους λοιπούς Ευρωπαίους Κατασκευαστές και όχι τους Κινέζους.

Καλούμπα δε θες όπως δε θες γέμισμα στο θερμικό κάθε μέρα. Το φορτίζεις όταν αδειάζει. Ή όταν πας SM. Υπάρχουν λύσεις που οι θερμικοί δεν τις βλέπετε διότι δε θέλετε να τις δείτε. Ακόμη και σε πολυκατοικία να μένεις αν έχεις πυλωτή με δική σου θέση έχεις κάθε δικαίωμα να βάλεις φορτιστή. Και μην αρχίσεις τα δήθεν. Μια χαρά καινούριες πολυκατοικίες υπάρχουν στα προάστια. Νεότατες όλες τους. Τώρα αν μένεις Παγκράτι και Κυψέλη τότε κακώς έχεις αμάξι.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.693
Πόντοι
216
Ολα αυτα ειναι ψεμματα. Οι τιμες των ηλεκτρικων ειναι πολυ χαμηλες. Οι δασμοι της Ε.Ε. ανεβαζουν τεχνητα τις τιμες. Τι δεν καταλαβαινεις; Οικονομικος πολεμος γινεται γιατι τα πετρελαικα λομπι χανουν λεφτα. Ακομα και ενας ηλιθιος μπορει να το καταλαβει αυτο.

Δεν χρειαζεσαι καμια καλουμπα. Το κεντρο του Οσλο της Νορβηγιας ειναι γεματο με παρκινγκ που εχουν φορτιστες, τα πεζοδρομια επισης εχουν φορτιστες οπου κι αν παρκαρεις. Εχει λυθει το προβλήμα ηδη. Μην ψαχνεις να βρεις προβληματα εκει που δεν υπαρχουν.
Δεν με νοιάζει τι δασμούς βάζει η ΕΕ εμένα με νοιάζει η τελική τιμή που θα πληρώσω.

Το άλλο για τις υποδομές σε Όσλο πάρκινγκ κλπ όλα αυτά ωραία και καλά αλλά ούτε αυτά σε σωνουν.Δηλαδη θα περιμένω εκεί να φόρτισω καινοχινστονσοιτι μου;Δεν γίνονται αυτά.Αλλο.να είναι έξω και να φορτίσεις και ακριβά μάλιστα και άλλο στο σπίτι σου που έχω μειωμένο νυχτερινό ρεύμα αλλά όχι πάρκινγκ.

Εγώ θέλω να έρχομαι σπιτάκι μου μετά από μια κουραστική μέρα να το φόρτισω σπιτάκι μου.

Από την στιγμή που μένω στον πέμπτο όροφο χωρίς πιλοτή και πάρκινγκ σε πολυκατοικία του 85 τι θα κάνω;

Θα πετάξω μπαλάντεζα τριάντα μέτρων κατω στο δρόμο να φόρτισω ;Και αυτό αν βρω ελεύθερο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι Αν το αφήσω το αμάξι διακόσια μέτρα παρακάτω τι θα κάνω; θα τραβήξω μπαλάντεζα διακοσίων μέτρων για να φόρτισω;

Τα λες όπως σε συμφέρει....
Και παραπλανείς.

Άστο φίλε δεν συνεννοούμαστε.

Αν έχεις τις υποδομές καλα κανεις κ έχεις ηλεκτρικό.

Εγώ που δεν έχω πάρκινγκ όπως και εκατομμύρια άλλοι δεν μπορούμε να έχουμε ηλεκτρικό.

Και αν οι τιμές των ηλεκτρικών δεν πέσουν στα δεκαπέντε χιλιάρικα μάξιμουμ για όλα τα ηλεκτρικά γιατί παραπάνω αυτά δεν αξίζουν εγώ δεν θα πληρώσω τον καθε απατεώνα καραγκιοζη κλέφτη.

Θα μου τα τρώνε οι απατεώνες βενζιναδες και κλεφτρονια νταβατζηδες πετρελαϊκών εταιρειών δυστυχώς.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.693
Πόντοι
216
Μάλιστα..........

Ενώ εσύ που πληρώνεις premium τιμές ΜΙΑΣ εταιρίας είσαι έξυπνος.

Ρε έχει αλλάξει η βιομηχανία και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα. Ξυπνάτε λίγο.

Οι δασμοί είναι βαλτοί από την ΕΕ. Μόνος σου το γράφεις ότι στην Κίνα έχουν μισή τιμή. Οπότε γιατί με λες γελοίο; Επειδή σου επισήμανα την αλήθεια και δεν παραδέχεσαι το αυταπόδεικτο. Θα έπρεπε να κατηγορείς την ΕΕ και τους λοιπούς Ευρωπαίους Κατασκευαστές και όχι τους Κινέζους.

Καλούμπα δε θες όπως δε θες γέμισμα στο θερμικό κάθε μέρα. Το φορτίζεις όταν αδειάζει. Ή όταν πας SM. Υπάρχουν λύσεις που οι θερμικοί δεν τις βλέπετε διότι δε θέλετε να τις δείτε. Ακόμη και σε πολυκατοικία να μένεις αν έχεις πυλωτή με δική σου θέση έχεις κάθε δικαίωμα να βάλεις φορτιστή. Και μην αρχίσεις τα δήθεν. Μια χαρά καινούριες πολυκατοικίες υπάρχουν στα προάστια. Νεότατες όλες τους. Τώρα αν μένεις Παγκράτι και Κυψέλη τότε κακώς έχεις αμάξι.
Κοίτα αν είσαι πλούσιος καλοφαγωτα.Εγω δεν είμαι.

Δεν ήξερα να αγοράσω σπίτι με υποδομή να δώσω τριακόσια τετρακόσια χιλιάρικα για να αγοράσω μετά ηλεκτρικό συγνώμη.

Πειραιά πχ όσους ξέρω μένουν σε πολυκατοικίες του 1985-1994 χωρίς πιλοτή και πάρκινγκ.

Ούτε Κυψέλη μένω ούτε Παγκράτι.

Και Πειραϊκή να πας ή Φρεαττύδα χιλιάδες πολυκατοικίες χωρίς πιλοτή και πάρκινγκ..

Εντάξει μωρέ να τουε βάλουμε να αγοράσουν καινούρια σπίτια και αφού τα ξεχρεωσουν τριάντα χρόνια Ε μετά ας πάρουν και ηλεκτρικό αν περισσέψουν χρήματα.

Κάτι τέτοιες βλακείες μου έλεγε ένας νεοδημοκρατης μια μέρα και του απάντησα.....αααα ανήκεις στους άριστους εσύ και γύρισα την πλάτη μου και έφυγα.

Άμυαλοι τελείως ρε παιδί μου.Ζουνε στην κοσμαρα τους.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.441
Πόντοι
216
Δεν με νοιάζει τι δασμούς βάζει η ΕΕ εμένα με νοιάζει η τελική τιμή που θα πληρώσω.

Το άλλο για τις υποδομές σε Όσλο πάρκινγκ κλπ όλα αυτά ωραία και καλά αλλά ούτε αυτά σε σωνουν.Δηλαδη θα περιμένω εκεί να φόρτισω καινοχινστονσοιτι μου;Δεν γίνονται αυτά.Αλλο.να είναι έξω και να φορτίσεις και ακριβά μάλιστα και άλλο στο σπίτι σου που έχω μειωμένο νυχτερινό ρεύμα αλλά όχι πάρκινγκ.

Εγώ θέλω να έρχομαι σπιτάκι μου μετά από μια κουραστική μέρα να το φόρτισω σπιτάκι μου.

Από την στιγμή που μένω στον πέμπτο όροφο χωρίς πιλοτή και πάρκινγκ σε πολυκατοικία του 85 τι θα κάνω;

Θα πετάξω μπαλάντεζα τριάντα μέτρων κατω στο δρόμο να φόρτισω ;Και αυτό αν βρω ελεύθερο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι Αν το αφήσω το αμάξι διακόσια μέτρα παρακάτω τι θα κάνω; θα τραβήξω μπαλάντεζα διακοσίων μέτρων για να φόρτισω;

Τα λες όπως σε συμφέρει....
Και παραπλανείς.

Άστο φίλε δεν συνεννοούμαστε.

Αν έχεις τις υποδομές καλα κανεις κ έχεις ηλεκτρικό.

Εγώ που δεν έχω πάρκινγκ όπως και εκατομμύρια άλλοι δεν μπορούμε να έχουμε ηλεκτρικό.

Και αν οι τιμές των ηλεκτρικών δεν πέσουν στα δεκαπέντε χιλιάρικα μάξιμουμ για όλα τα ηλεκτρικά γιατί παραπάνω αυτά δεν αξίζουν εγώ δεν θα πληρώσω τον καθε απατεώνα καραγκιοζη κλέφτη.

Θα μου τα τρώνε οι απατεώνες βενζιναδες και κλεφτρονια νταβατζηδες πετρελαϊκών εταιρειών δυστυχώς.

Ποιος σου ειπε οτι πρεπει να το φορτιζεις καθε μερα;
Το αμαξι σου τωρα δεν το πηγαινεις σε πρατηριο καυσιμων; Ε, τοτε πηγαινε και το ηλεκτρικο στο κοντινοτερο πρατηριο ρευματος. Εχει χιλιαδες πλεον στην Ελλαδα.
Εσυ παραπλανεις οταν λες οτι δεν μπορεις να εχεις ηλεκτρικο αν δεν εχεις παρκινγκ. Αυτα ειναι μαλακιες και δικαιολογιες. Νομιζεις ολοι στο Οσλο γεμιζουν κατω απο το σπιτι τους; Αν δεν εχεις παρκινγκ σιγουρα δεν θα μπορεις καν να το παρκαρεις κοντα στο σπιτι σου καποιες φορες. Οι φορτιστες στο πεζοδρομιο που μπηκαν απο τον δήμο του Οσλο δεν δινουν ακριβο ρευμα, οπως υποθετεις.

Το αν αξιζουν 15 χιλιαρικα τα ηλεκτρικα ή οχι δεν μπορεις να το κρινεις εσυ διοτι δεν εχεις κανει καμια κοστολογηση καθως δεν εχεις ιδεα περι κοστους. Για πες μας ποσο εχει καινουριο το θερμικο αυτοκινητο που οδηγεις; Ποιο μοντελο ειναι;

Οσο για τις τιμες, οι Κινεζοι φτιαχνουν εργοστασια στην Ευρωπη ακριβως για να παραγουν αυτοκινητα χωρις δασμους. Θα δεις τι εχει να γινει μολις ξεκινησουν να αμολανε αμαξια στη μιση τιμη λογω ελλειψης δασμων.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.441
Πόντοι
216
Πειραιά πχ όσους ξέρω μένουν σε πολυκατοικίες του 1985-1994 χωρίς πιλοτή και πάρκινγκ.

Και Πειραϊκή να πας ή Φρεαττύδα χιλιάδες πολυκατοικίες χωρίς πιλοτή και πάρκινγκ..

Κατσε ρε φιλε, αμα μενεις σε πολυκατοικια χωρις πυλωτή και παρκινγκ και μαλιστα σε πυκνοκατοικημενη ζωνη του Πειραια ή της Αθηνας, πως γινεται να βρεις παρκινγκ κοντα σου; Ποσο μακρια σου εχει τυχει να πας να αφησεις το αμαξι οταν δεν βρισκεις πουθενα θεση σταθμευσης;

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.693
Πόντοι
216
Ποιος σου ειπε οτι πρεπει να το φορτιζεις καθε μερα;
Το αμαξι σου τωρα δεν το πηγαινεις σε πρατηριο καυσιμων; Ε, τοτε πηγαινε και το ηλεκτρικο στο κοντινοτερο πρατηριο ρευματος. Εχει χιλιαδες πλεον στην Ελλαδα.
Εσυ παραπλανεις οταν λες οτι δεν μπορεις να εχεις ηλεκτρικο αν δεν εχεις παρκινγκ. Αυτα ειναι μαλακιες και δικαιολογιες. Νομιζεις ολοι στο Οσλο γεμιζουν κατω απο το σπιτι τους; Αν δεν εχεις παρκινγκ σιγουρα δεν θα μπορεις καν να το παρκαρεις κοντα στο σπιτι σου καποιες φορες. Οι φορτιστες στο πεζοδρομιο που μπηκαν απο τον δήμο του Οσλο δεν δινουν ακριβο ρευμα, οπως υποθετεις.

Το αν αξιζουν 15 χιλιαρικα τα ηλεκτρικα ή οχι δεν μπορεις να το κρινεις εσυ διοτι δεν εχεις κανει καμια κοστολογηση καθως δεν εχεις ιδεα περι κοστους. Για πες μας ποσο εχει καινουριο το θερμικο αυτοκινητο που οδηγεις; Ποιο μοντελο ειναι;

Οσο για τις τιμες, οι Κινεζοι φτιαχνουν εργοστασια στην Ευρωπη ακριβως για να παραγουν αυτοκινητα χωρις δασμους. Θα δεις τι εχει να γινει μολις ξεκινησουν να αμολανε αμαξια στη μιση τιμη λογω ελλειψης δασμων.
Σιγά μην δεν φροντίσουν να βάλουν δασμούς θα βριυνντριοους.Δεν θα γλιτώσουν..αθέμιτος ανταγωνισμός και καλά και θα τους γαμησουκνκναυτους.

Το κοντινότερο πρατηριο ρεύματος έχει δύο φορτιστές μόνο πάντα με αμάξια που φορτίζουν και ούτε μπορω να περιμενω να φόρτισει τόση ώρα ούτε μπορώ να πληρώνω την διπλάσια τιμή για φόρτιση την στιγμή που έχω μειωμένο ρεύμα νυχτερινό στο σπίτι μου.

Κάτι άλλο θες να μου πεις;

• Like

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.693
Πόντοι
216
Κατσε ρε φιλε, αμα μενεις σε πολυκατοικια χωρις πυλωτή και παρκινγκ και μαλιστα σε πυκνοκατοικημενη ζωνη του Πειραια ή της Αθηνας, πως γινεται να βρεις παρκινγκ κοντα σου; Ποσο μακρια σου εχει τυχει να πας να αφησεις το αμαξι οταν δεν βρισκεις πουθενα θεση σταθμευσης;
Α ζεις Εκάλη ή Γλυφάδα εσύ μάλλον...

Ε όλο έτσι κάνουν εδώ..βόλτες γύρω γύρω μέχρι να βρουν πάρκινγκ.Ιοως και Καλλιθέα ή Παλαιό Φάληρο ή Νέα Σμύρνη ή όπως παντού!!!

Καλά εσύ ζεις Ελλάδα ή άλλου;

• Like

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.441
Πόντοι
216
Σιγά μην δεν φροντίσουν να βάλουν δασμούς θα βριυνντριοους.Δεν θα γλιτώσουν..αθέμιτος ανταγωνισμός και καλά και θα τους γαμησουκνκναυτους.

Το κοντινότερο πρατηριο ρεύματος έχει δύο φορτιστές μόνο πάντα με αμάξια που φορτίζουν και ούτε μπορω να περιμενω να φόρτισει τόση ώρα ούτε μπορώ να πληρώνω την διπλάσια τιμή για φόρτιση την στιγμή που έχω μειωμένο ρεύμα νυχτερινό στο σπίτι μου.

Κάτι άλλο θες να μου πεις;

Δεν μπορουν να κανουν τιποτα σε προιοντα made in EU ακομα και αν ανηκουν σε Κινεζους. Ασε που δεν θα αντεχε η Ευρωπη τιμωρητικους δασμους απο Κινα. Δεν γινεται σου λεω, αστο.

Λοιπον, κατι αλλο θελω να σου πω. Τα πραγματα δεν ειναι στατικα. Θα προστεθουν και αλλα σημεια φορτισης και οσο για την τιμη ρευματος, θα ειναι παντα πιο χαμηλη απο την τιμη των καυσιμων.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.441
Πόντοι
216
Α ζεις Εκάλη ή Γλυφάδα εσύ μάλλον...

Ε όλο έτσι κάνουν εδώ..βόλτες γύρω γύρω μέχρι να βρουν πάρκινγκ.Ιοως και Καλλιθέα ή Παλαιό Φάληρο ή Νέα Σμύρνη ή όπως παντού!!!

Καλά εσύ ζεις Ελλάδα ή άλλου;

Αλλο σε ρωτησα... Ποσο μακρια απο το σπιτι σου εχεις αναγκαστει να παρκαρεις επειδη δεν εβρισκες πουθενα θεση; 500 μετρα μακρια; 1000 μετρα; Ποσο;

• Like
Αντιδράσεις: foobar

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
Κοίτα αν είσαι πλούσιος καλοφαγωτα.Εγω δεν είμαι.

Δεν ήξερα να αγοράσω σπίτι με υποδομή να δώσω τριακόσια τετρακόσια χιλιάρικα για να αγοράσω μετά ηλεκτρικό συγνώμη.

Εντάξει μωρέ να τουε βάλουμε να αγοράσουν καινούρια σπίτια και αφού τα ξεχρεωσουν τριάντα χρόνια Ε μετά ας πάρουν και ηλεκτρικό αν περισσέψουν χρήματα.

Κάτι τέτοιες βλακείες μου έλεγε ένας νεοδημοκρατης μια μέρα και του απάντησα.....αααα ανήκεις στους άριστους εσύ και γύρισα την πλάτη μου και έφυγα.

Άμυαλοι τελείως ρε παιδί μου.Ζουνε στην κοσμαρα τους.

Εγώ ξέρω την παροιμία:

"Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, 40 μέρες κοσκινίζει".

Έτσι και εσύ. Άπειρες δικαιολογίες. Μη σώσεις και αγοράσεις. Κανένας δεν υποχρεώθηκε ποτέ.

Απλά μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Ρε παπατζη, αυτο ειναι σοβαρο αρθρο απο σοβαρους επιστημονες ή μια μαλακια που επικαλειται τους νομους της θερμοδυναμικης για να πει κατι που ποτε δεν εχει καν ειπωθει; Το φαινομενο του θερμοκηπιου δεν υπαρχει ΚΑΝ μονο στη Γη. Και η Αφροδιτη που βραζει με 500 βαθμους Κελσιου και 98% διοξειδιο του ανθρακα στην ατμοσφαιρα της, εξαιτιας του φαινομενου του θερμοκηπιου βρισκεται σε αυτην την κατασταση.

Ενώ το συμπέρασμα πως η Αφροδίτη εκτιμάται πως εχει 465 βαθμούς Κελσίου, (το φουσκώνεις στους 500, και το 96.5 το κάνεις 98%, όπως φουσκώνεις και άλλα δεδομένα υπέρ των EV) οφείλεται μόνο στο διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι παραποίηση των δεδομένων της επιστήμης ;

Ξεχνάς την απόσταση από τον ήλιο:

• Proximity to the Sun: As the second planet from the sun, Venus receives significantly more solar radiation than Earth.
και το γεγονός πως η ατμόσφαιρα της είναι 90 φορές πιο πυκνή απο την δικιά μας παγιδεύει την θερμότητα :

• Runaway Greenhouse Effect: Venus’s atmosphere is over 90 times thicker than Earth’s, creating massive pressure and acting as a thick insulating blanket. This atmosphere efficiently traps solar radiation, preventing it from escaping back into space.
Αυτό είναι το φαινόμενο του θερμοκηπίου του συγκεκριμένου πλανήτη, και όχι το ποσοστό του διοξειδίου που δεν είναι ο κύριος λόγος :

• Atmospheric Composition: The atmosphere is almost entirely made of carbon dioxide, with clouds composed of sulfuric acid. These components are exceptionally good at absorbing and trapping infrared radiation (heat).
Επίσης ξεχνάς πως δεν είναι σε θέση να ανακυκλώσει τον άνθρακα όπως έχει τη δυνατότητα ο πλανήτης μας λόγω σύνθεσης :

Lack of Plate Tectonics: Unlike Earth, Venus lacks plate tectonics to recycle carbon back into its crust, leading to a massive buildup of carbon dioxide in the atmosphere.

Το να πιάνεσαι από ένα μόνο σημείο των επιστημονικών εξηγήσεων και να βγάζεις συμπεράσματα υπέρ της προτίμησης σου, λέγεται προκατάληψη επιβεβαίωσης και όχι επιστημονική τεκμηρίωση :coffee:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.441
Πόντοι
216

Πως ο Αυτοματος Πιλοτος σωζει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αφιερωμενο στους αρνητες της τεχνολογιας....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.537
Πόντοι
5.506
Ρε μάγκες, επειδή έγραψε 50 μαλακιες ο απροσάρμοστος ο μπατμαν-νυχτεριδας γιατί κάθεστε και το παιδεύετε; Οποιος μπορεί ασχολείται με την τεχνολογία και προχωράει μπροστά, οποίος δε θέλει ψάχνει δικαιολογίες να μείνει πάνω στα δέντρα. Δεν είναι όλα για όλους.

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
  • Like

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.441
Πόντοι
216

Αγορινα μου γιατι να ντραπω; Επειδη στατιστικα ο αυτοματος πιλοτος ειναι πολλες φορες πιο ασφαλης; Εσυ τι προσπαθεις να πεις; Οτι δεν κανει κανενα σφαλμα ποτέ;
Ασε που αλλο πραμα ειναι το auto pilot και αλλο το FSD...

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.693
Πόντοι
216
Ρε μάγκες, επειδή έγραψε 50 μαλακιες ο απροσάρμοστος ο μπατμαν-νυχτεριδας γιατί κάθεστε και το παιδεύετε; Οποιος μπορεί ασχολείται με την τεχνολογία και προχωράει μπροστά, οποίος δε θέλει ψάχνει δικαιολογίες να μείνει πάνω στα δέντρα. Δεν είναι όλα για όλους.
Απλά η τεχνολογία αυτή δεν κάνει για όλους στην Ελλάδα.

Έφτιαξαν κάτι σε πλούσιες χώρες που η Ελλάδα δεν ανήκει σε αυτές.

Τόσο απλά.

Έκανα μια 20 λεπτή γύρα όσο περίμενα τη γυναίκα να ψωνίσει κάτι σε τεράστιο πάρκινγκ ανοιχτό μεγάλου καταστήματος Σκλαβενίτη.

Περίπου λίγο πάνω από διακόσια αυτοκίνητα.

Ένα ηλεκτρικο, καμιά δεκαριά υβριδικά, περίπου 50 suv πετρέλαιο όλα πάνω της πενταετίας και καμιά 150αρια σαραβαλακια βενζινοκίνητα εικοσαετίας.

Αυτή είναι η μέχρι στιγμής κατάσταση στην Ελλάδα.

Πιστεύω ότι ηλεκτρικά θα είχαν αν ήταν φτηνά και είχαν ένα πάρκινγκ ή πυλωτη.

Αυτή είναι η ουσία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom